Manusi de protectie impregnate/textil acoperit de la Topdefender.ro

Manusi impregnate/imersate

Manusile impregnate sunt manusile din material textil imbibate fortat cu latex, cauciuc nitrilic, spuma nitrilica, poliuretan etc. Furnizam manusi de la Cerva, Portwest, Ganteline, Ogrifox s.a. 

Manusile imersate sunt manusile din material textil acoperite partial sau total cu latex, cauciuc nitrilic, spuma nitrilica, poliuretan etc. Furnizam manusi de la Cerva, Portwest, Ganteline, Ogrifox s.a.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top Elasec, Ogrifox, Dragon, Mercator, 3M, Dupont, Cerva, F&F, Portwest, Malfini, Coverguard, Rhino Safety, Reis, Ardon, Palltex, Rock Safety etc.

1LACO- Manusi de protectie imersate in latex EUROSTRONG 10L800
Manusi de protectie imersate in latex de culoare portocalie, rezistent la uleiuri și grăsimi. Latexul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Manusile de protectie au mansete cauciucate. Aceste manusi imersate sunt utilizate in lucrari profesionale de constructie si amenajare, logistica, transport, agricultura, infrastructura etc.
8,43 lei
1NIAB-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din imersate in nitril negru, palmare antialunecare.Mansetele elastice, cauciucate se potrivesc perfect pe mana. ventilarea exteriora ofera confort utilizatorului.Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
4,66 lei
1NIBB-Manusi de protectie imersate in nitril gri EUROLITE Coverguard
Vreti sa va protejati mainile ? Incercati manusile imersate in nitril gama Eurolite. Top Dfeneder recomanda aceste manusi de protectie deoarece va ofera confortul dorit: protectie mecanica, rezistente la rupere, protectie impotriva alergiilor, etansare perfecta pe mana si protectie antialunecare. Le puteti purta in activitatile din gospodarie, cat si la locul de munca.
3,81 lei
1NISG-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din spandex si nylon, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
9,56 lei
1st GRIP
Mănuşi de înaltă vizibilitate, din poliester/spandex, cu palmă şi protecţii în zona unghiilor din piele sintetică, palmă acoperită cu silicon pentru aderenţă optimă şi manşete din neopren cu închidere Velcro. 
179,83 lei
8279-Manusi de protectie imersate, de lucru, granulate BLUE
Manusi de protectie imersate a;bastre.
Aceste manusi au o rezistenta crescuta la rupere. Manseta elastica ofera puratatorului mobilitate la miscare. Sunt usor de pus pe mana.
Pot fi purtate la gradinarit, mutatul mobilierului, transport, constructii etc.
9,07 lei
Nou
A350-Manusi de protectie Dermiflex antitaiere Portwest
Avand captuseala ultra usoara de 15g din nylon si elastan si impregnare cu un strat moale de spuma de nitril si PU pentru confort, dexteritate si senzitivitate sporita. Rezistenta la uleiuri in conditii de temperaturi ridicate si umiditate. Aceste manusi au un protectie antitaiere.
11,90 lei
BLUMAX-PU MELNWS-Manusi de protectie cu acoperire poliuretamica
Manusi de protectie cu acoperire poliuretamica si exterior din material textil.
Aceste manusi sunt ideale pentru orice tip de activitate fiinde folosite in :constructie, agricultura, instalatii sanitare, service-auto etc.
Manusile sunt de culoare gri si au manseta elastica.
28,19 lei
BUSTARD Manusi de protectie din bumbac cu picouri

Mănuşi cusute - tricot interlock din bumbac albit, fără manşetă, elastic pe dosul palmei la încheietura mâinii, palma şi degetele cu aplicaţii mărunte din PVC.
7,38 lei
FAMILIAR MIX-YBYN - Manusi de protectie imersate in latex
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat din latex in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc cat si de copii in locurile de joaca Aventura Park.
7,50 lei
LARK Manusi de protectie Cerva

Mănuşi tricotate din nylon alb fin, manşetă elastică, vârful degetelor acoperite cu un strat subţire de poliuretan, manşete elastice.
4,52 lei
Manusi antitaiere EUROCUT 5 N505
Manusi antitaiere- nivel 5 de protectie.
Aceste manusi sunt foarte rezistente la taiere si pot fi folosite de catre forestieri, bucatari, orice lucrator care foloseste scule cu lant etc.
24,59 lei
Manusi bamboo/nylon latex VIRDIS
Mănuşi tricotate, cu continut de fibra de bambus,tratate prin imersare partiala in latex negru,cu efect grunjos la suprafata permitand o foarte bună aderenţă.
21,56 lei
Manusi bumbac cu picouri pvc OSPREY
Mănuşi cusute - ţesătură groasă din bumbac, palma şi degetele cu puncte negre din PVC, manşetă din tricot elastic.
3,42 lei
Manusi CHUNKY Cerva
Mănuşi comode din nailon cu strat de latex pentru o priză îmbunătăţită. Sensibilitate bună la degete. Fără cusături,
24,99 lei
Manusi cusute BUSTARD BLACK cu picouri Cerva
Mănuşi cusute - tricot interlock din bumbac albit, fără manşetă, elastic pe dosul palmei la încheietura mâinii, palma şi degetele cu aplicaţii mărunte din PVC.
8,90 lei
Manusi de protectie acoperite cu nitril OX-NITERFULL
Manusi de protectie acoperite cu nitril cu manseta rigidizata.Aceste manusi de protectie se pliaza pe mana, sunt confortabile, ofera mobilitate de miscare a mainii. Sunt ideale pentru mecanici, constructori, instalatori etc.
5,63 lei
Manusi de protectie acoperite cu nitril X-SHOOK Procera
Manusi de protectie din nailon acoperite cu nitril neted, rezistent la uleiuri și grăsimi. Stratul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, de instalatori etc 
5,52 lei
Manusi de protectie BALANCE BLUE Cerva
Mănuşi comode din nailon acoperit cu strat de PU. Ideale pentru activităţi casnice uşoare în interior/exterior datorită prizei excelente şi a sensibilităţii la degete. EN420, EN388:2003
19,52 lei
Manusi de protectie BEASTY BLUE Cerva
Mănuşi comode din nailon cu strat de latex pentru o priză îmbunătăţită. Sensibilitate bună la degete. Fără cusături.
24,99 lei
Manusi de protectie BUBO imersate Cerva
Mănuşi din nylon tricotate, cu strat de latex micro-poros, permeabil şi manşetă elastică.Priză excepţională.
Aceste manusi sunt ideale pentru orice tip de activitate fiinde folosite in :constructie, agricultura, instalatii sanitare, service-auto etc.

14,08 lei
Manusi de protectie BUNTING BLACK Cerva
Mănuşi tricotate din nylon fin, manşetă elastică, palma şi degetele acoperite parţial cu un strat subţire de poliuretan, manşetă elastică.
5,00 lei
Manusi de protectie cu picouri X-FLEX-PLUS Procera
Manusi de protectie din tricot, rezistente la ulei si grasimi. Manusi cu picouri din spuma nitrilica. Aceste punctulete din palma sporesc aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, instalatori etc 
9,04 lei
Manusi de protectie cu picouri X-FROGFLEX Procera
Manusi de protectie din poliester, rezistente la utilizare. Manusi cu picouri din spuma nitrilica. Aceste puncte din palma sporesc aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, de instalatori etc 
6,55 lei
Manusi de protectie FLICKER din nylon Cerva
Mănuşi tricotate din nylon gri, antistatice - fibră de carbon integrată, palma şi parţial degetele cu strat de poliuretan, manşetă elastică.
11,31 lei