Pichet PSI


Pichet PSI pentru incendiu. Panou PSI omologat. Pichet pompieri echipat complet.

Gasete la topdefender.ro echipamente complete pentru stingerea si prevenirea incendiilor.

Pichet PSI din tabla, vopsit in camp electrostatic cu suporti cange si suport rola furtun pompieri, echipat complet cu unelte psi, stingatoare, racorduri, furtun, teava refulare, kit reparatie furtune psi.

Exemplu de Pichetul PSI echipare completa (panou, unelte PSI, furtun, stingatoare) fabricat de Rosting contine urmatoarele componente:dulap metalic OL 37;suporti cange;cange PSI;ranga PSI;cheie hidrant;cheie racord ABC hotel;lopata PSI;galeata PSI;topor-tarnacop PSI;rola furtun tip C 15 bar 20 m cu racorduri;teava refulare tip C cu racord;fasa tip C;fasa tip B;reductie B-C;racorduri refulare tip C;stingator P6;stingator tip SM6.

Utilizare

Pichetul PSI echipare completa (panou, unelte PSI, furtun, stingatoare) este foarte util pentru protejarea la incendii incipiente la exteriorul cladirilor si nu numai.

Informatii utile pichet PSI echipare completa

In general un pichet este realizat din tabla de otel de tip OL 37 STAS 92/624 – 80. Pe cutie sunt sudate 4 balamale pentru prinderea celor doua usi. Protectia sa anticoroziva este asigurata prin vopsire cu un strat de grund alchidic si doua straturi de email alchidic rosu care este foarte rezistent la intemperiile atmosferice. In interiorul pichetului se gaseste un suport pentru sustinerea uneltelor. La exterior, pachetul PSI echipare completa (panou, unelte PSI, furtun, stingatoare) este prevazut cu carlige utile pentru sustinerea cangelor.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.