Cricuri

Cricuri
Se afiseaza 1-30 din 32 produs(e)

Cricuri-tipuri si modele

Un cric este un dispozitiv mecanic folosit pentru ridicarea obiectelor grele. Un cric mecani utilizeaza un surub pentru ridicarea echipamentului greu, un cric hidraulic utilizeaza energie hidraulica ( ex. cricul pentru vehicule).

  1. Cricuri in forma de foarfece : se efectueaza ridicarea doar prin forta manuala. Conectorii foarfee de masina ce sunt actionati electric primesc alimentare cu electricitate de 12 volti furnizata direct de la recipientul brichetei masinii.
  2. Cric pentru casa sau cric de surub este un dispozitiv mecanic utilizat in principal pentru ridicarea cladirilor de la bazele lor pentru reparatii sau relocari. Se vor utiliza mufe si suportul din lemn ce sprijina temporar structura.
  3. Cric hidraulic utilizate in mod obisnuit in spatii mici, precum magazine. Acesta utilizeaza un lichid, care este fortat intr-un cilindru de un piston de pompare.
  4. Cric de sticla seamana cu o sticla, inauntru este un berebec vertical de ridicare cu cun tampon de sprijin fixat pe partea de sus. Mufa poate fi hidraulica sau prin actionare cu surub.
  5. Cricul pneumatic cu aer hidraulic ( aer de la copresor); de aer gonflabil ( sac de ridicare pneumatic = airbag care este umflat cu aer comprimat)
  6. Cric cu tija :un cilindru specializat hidraulic care fixeaza cablurile din otel; pot ridica tone si sunt utilizate in constructie si inginerie.
  7. Cricul de ferma cunoscut si sub numele de cric de cale ferata afost inventat in 1905.
Product added to wishlist
Product added to compare.