Pistoale de impact

Se afiseaza 1-50 din 55 produs(e)

Un pistol pneumatic de impact este un instrument util nu doar mecanicilor auto, ci si altor profesionisti care nu vor sa iti piarda vremea cu suruburi greu de desfacut sau insurubarea a sute de unitati. datorita pistolului de impact, aceste lucruri se realizeaza in cateva clipe. Costul unuia astfel de instrument nu este costisitor, topdefender.ro punandu-ti la dispozitie cele mai avantajoase preturi.

Principalale criterii de selectie ale unui pistol de impactsunt:

  1. greutatea echipamentului si modul de manuire : este foarte important sa fie usor, cu o prindere ergonomica ce impiedica alunecarea, sa aiba o pozitionare practica a declansatorului si sa fie simplu de folosit.
  2. puterea motorului : pentru a-ti da seama de puterea motorului unui pistol pneumatic este important sa acorzi atentie cuplului si consumului de aer. Cu cat puterea pistolului este mai mare, cu atat se pot indeplini mai mute sarcini.

Intretinerea unui astfel de instrument, nu este foarte pretentioasa. Se recomanda ca o data pe saptamana sa se puna putin ulei in cupla pe unde intra aerul inainte de bransarea aparatului la aer sau sa se foloseasca periodic un regulator de aer cu lubricator.

In cazul oricarui echipament electronic, este important ca pistolul de impact sa fie curatat in uscat dupa fiecare utilizare, indepartand murdaria si urmele de substante care ar putea dauna in timp.

Se recomanda utilizarea conform manualului de instructiuni.

Product added to wishlist
Product added to compare.