Manusi de protectie din material textil/acoperit

Manusi din material textil/acoperit

Manusile din material textil pot fi confectionate din bumbac, fibre mixte (poliester, lycra etc), fleece etc pentru uz general sau industrial sau domeniul restaurantelor folosite de ospatari, de asemenea pot fi folosite de cadrele militare in defilari sau folosite in sectiile de asamblare din anumite fabrici etc. Textilul poate fi acoperit partial cu picouri din PVC-palmare sau latex/nitril - palmare+degete. Manusile din material textil pot fi izolate, ideale de a fi purtate in sezonul rece, impotriva frigului.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top Elasec, Ogrifox, Dragon, Mercator, 3M, Dupont, Cerva, F&F, Portwest, Malfini, Coverguard, Rhino Safety, Reis, Ardon, Palltex, Rock Safety etc.

1LACO- Manusi de protectie imersate in latex EUROSTRONG 10L800
Manusi de protectie imersate in latex de culoare portocalie, rezistent la uleiuri și grăsimi. Latexul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Manusile de protectie au mansete cauciucate. Aceste manusi imersate sunt utilizate in lucrari profesionale de constructie si amenajare, logistica, transport, agricultura, infrastructura etc.
8,43 lei
6020-Manusi de protectie cu microfibre, albe Rock Safety
Manusi de protectie cu cinci degete,in totalitate din material textil, fara fibre, dar cu microfibre din Nylon 100%. Acest tip de manusi ofera protectie mainilor in medii uscate, recomandate in industria usoara, industria alimentara,depozite, agricultura, etc.
10,71 lei
Nou
A350-Manusi de protectie Dermiflex antitaiere Portwest
Avand captuseala ultra usoara de 15g din nylon si elastan si impregnare cu un strat moale de spuma de nitril si PU pentru confort, dexteritate si senzitivitate sporita. Rezistenta la uleiuri in conditii de temperaturi ridicate si umiditate. Aceste manusi au un protectie antitaiere.
11,90 lei
A640-Manusi de protectie cu picouri antitaiere Sabre-Dot gri Portwest
Manusi de protectie antitaiere , palmare cu picouri din PVC ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
22,13 lei
A730-Manusi de protectie cu picouri Supergrip- High Performance
Manusi de protectie cu palmare cu picouri din Silicon ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Manseta cu Velcro . Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
53,55 lei
BLUMAX-PU MELNWS-Manusi de protectie cu acoperire poliuretamica
Manusi de protectie cu acoperire poliuretamica si exterior din material textil.
Aceste manusi sunt ideale pentru orice tip de activitate fiinde folosite in :constructie, agricultura, instalatii sanitare, service-auto etc.
Manusile sunt de culoare gri si au manseta elastica.
28,19 lei
BOY-Manusi de protectie din bumbac 100% interlock, albe Rock Safety
Manusi de protectie cu cinci degete,in totalitate din material textil, 100% bumbac interlock, alb.
Acest tip de manusi ofera protectie mainilor in medii uscate, recomandate in industria usoara, industria alimentara,depozite, agricultura, etc.
2,62 lei
FAMILIAR MIX-YBYN - Manusi de protectie imersate in latex
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat din latex in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc cat si de copii in locurile de joaca Aventura Park.
7,50 lei
Manusi antitaiere EUROCUT 5 N505
Manusi antitaiere- nivel 5 de protectie.
Aceste manusi sunt foarte rezistente la taiere si pot fi folosite de catre forestieri, bucatari, orice lucrator care foloseste scule cu lant etc.
24,59 lei
Manusi de protectie acoperite cu nitril OX-NITERFULL
Manusi de protectie acoperite cu nitril cu manseta rigidizata.Aceste manusi de protectie se pliaza pe mana, sunt confortabile, ofera mobilitate de miscare a mainii. Sunt ideale pentru mecanici, constructori, instalatori etc.
5,63 lei
Manusi de protectie acoperite cu nitril X-SHOOK Procera
Manusi de protectie din nailon acoperite cu nitril neted, rezistent la uleiuri și grăsimi. Stratul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, de instalatori etc 
5,52 lei
Manusi de protectie combinate RMC-AQUATIC BSN
Manusi de protectie palmare din silicon combinate cu tesatura si cu plasa.Au mansete inchise cu velcro. Manusile pot fi purtate  in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
60,45 lei
Manusi de protectie combinate RMC-AQUILA SBC
Manusi de protectie din piele  combinate cu tesatura.Au mansete inchise cu velcro. Manusile pot fi purtate  in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
66,75 lei
Manusi de protectie combinate RMC-SPRUCOR BPG
Manusi de protectie suprafață superioară din spandex, neopren și plasă. Palmare acoperita din silicon. Impiedica caderea obiectelor din mana. Aceste manusi  sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
44,98 lei
Manusi de protectie cu picouri X-FLEX-PLUS Procera
Manusi de protectie din tricot, rezistente la ulei si grasimi. Manusi cu picouri din spuma nitrilica. Aceste punctulete din palma sporesc aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, instalatori etc 
9,04 lei
Manusi de protectie cu picouri X-FROGFLEX Procera
Manusi de protectie din poliester, rezistente la utilizare. Manusi cu picouri din spuma nitrilica. Aceste puncte din palma sporesc aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, de instalatori etc 
6,55 lei
Manusi de protectie din piele combinate cu spandex Rvolcano
Manusi de protectiedin piele sintetica in palma si partea exterioara din material textil elastic. Culoare gri cu rosu, suplimentar pe degetul cel mare panza terry pentru respirabilitatea palmei.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. Ideale pentru dame.
46,54 lei
Manusi de protectie imersate in latex OX-MELAT Ogrifox
Manusi de protectie din poliester imersate in latex rezistent la uleiuri și grăsimi. Latexul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Aceste manusi de protectie sunt utilizate in diferite locuri de desfasurare a activitatilor sau a muncii: costructii, service-auto, industria grea, instalatori etc 
3,26 lei
Manusi de protectie imersate in latex X-DRAGSTER Procera
Manusi de protectie din material tricotat. Manusi imersate in latex. Aceastea au un strat in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana si ofera protectie impotriva lovirii, zgarierii etc. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, instalatori etc 
3,36 lei
Manusi de protectie imersate in nitril X-ROLLER Procera
Manusi de protectie din poliester cu nervuri, acoperite pe palmă cu nitril, rezistent la uleiuri și grăsimi. Stratul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Manusile de protectie sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, de instalatori etc 
3,14 lei
Manusi de protectie speciale RMC-IMPACT
Mănuși de protecție cu partea superioară  din țesătură elastică, ce se potrivește perfect mâinii. Aceste manusi au armare suplimentară pe partea de prindere și vârful degetelor, insertiile de cauciuc oferă protecție suplimentară împotriva loviturilor, ruperii. Sunt căptușite pe interior,pentru a crește confortul de utilizare. Manusile pot fi purtate la orice tip de activitate.
49,68 lei
Manusi de protectie textil acoperit DRASCALE
Manusi de protectie tricotate, acoperite in palma antialunecare si exterior acoperit cu cauciuc. Mansete tricotate usor elastice. Aceste manusi se pot purta la diferite activitati, mulandu-se perfect pe mana, ofera mobilitate in lucru.
21,42 lei
Manusi de protectie tricotate cu picouri RJ-HTV
Manusile sunt confectionate din material textil tricotat, cu picouri PVC in palma.
Aceste manusi de protectie se pliaza perfect pe mana, sunt confortabile, ofera mobilitate de miscare a mainii. Sunt ideale pentru constructori, instalatori, gradinarit, service auto, transport etc.
8,09 lei
Manusi de protectie tricotate cu picouri RJ-KEVLAFIBV antitaiere
Manusile sunt confectionate din material textil tricotat, cu picouri PVC in palma. Acestea au rezistenta la rupere si la taiere.
Aceste manusi de protectie se pliaza perfect pe mana, sunt confortabile, ofera mobilitate de miscare a mainii. Sunt ideale pentru constructori, instalatori, gradinarit, service auto, transport etc.
22,49 lei
Manusi de protectie,picouri,antitaiere X-FLEXICUT3 Procera
Manusi de protectie antitaiere, rezistente abraziune si rupere. Manusi cu picouri din spuma nitrilica. Aceste punctulete din palma sporesc aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, industria grea, instalatori etc 
21,21 lei
Manusi izolate de protectie din piele Microthan Rmc-Winmicros
Caracteristici manusi de protectie:
captusite
din piele palmare
vizibilitate mare
material exterior textil
manseta elastica
uz genetal
Aceste manusi pot fi purtate in orice mediu de activitate. ideale pentru sezonul rece sau in locurile cu temperaturi scazute.

39,33 lei
Nitrix- Manusi de protectie imersate pentru mecanici
Manusi de protectie din poliester, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
6,22 lei
OX-LATEKS Manusi de protectie acoperite cu latex
Manusi de protectie din poliester, antialunecare. Aceastea sunt acoperite cu latex, ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
3,30 lei
-35%
Ribbon-Manusi de protectie imersate cu nitril
Manusi de protectie acoperite in palma cu nitril , antialunecare si exterior acoperit din poliester.. Mansete tricotate usor elastice. Aceste manusi se pot purta la diferite activitati, mulandu-se perfect pe mana, ofera mobilitate in lucru.
2,78 lei
4,28 lei
STRADA PYS - Manusi de protectie imersate in nitril
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un stratdin nitril in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
7,50 lei
TIT-Manusi de protectie din bumbac Cerva

Mănuşi cusute din tricot interlock de bumbac fin,nealbit, cu manşetă elastică.
Aceste manusi sunt ideale pentru orice tip de activitate fiinde folosite in :constructie, agricultura, instalatii sanitare, transport etc.
Manusile sunt de culoare alba si au manseta tricotata.
1,70 lei
X-AIRFLEX- Manusi de protectie imersate Procera
Mănuși de protecție din nailon și spandex acoperite cu spumă polimer-nitril TOP FOAM. Aceastea impiedica alunecarea obiectelor din mana si ofera flexibilitate in miscare. Manusile sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc. 
12,02 lei