Aparate de sudura si generatoare

Aparate de sudura si generatoare

Aparate de sudura si generatoare. Preturi reduse. Cerere oferta! Bonus garantat

Ochelari pentru sudori - pritejeaza ochii si zona inconjuratoare impotriva radiatiilor de sudura si a radiatiei solare. Ochelarii de sudura au vizorul rabatabil si lentilele interschimbabile, fie din sticla sau policarbonat. Pentru a fu usori de purtat, rama este in general din PVC, cu banda elastica sau brate. Cu aerisire directa sau indirecta de la Cerva, Portwest s.a.

Masti de protectie pentru sudura si alte echipamanete: manusi sudura, protectia picioarelor, maneci ignifugate, sorturi din piele spalt etc.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top 3M, Lux Optical, JSP, Uvex, Cerva, F&F, Portwest, Coverguard, Reis, MCR STRYCKER, Ultravista, iSpector etc.

ASK 900 Masca de sudura Cerva
Mască de sudură ASK 900
Aceasta masca de sudura are filtru electronic de lumină, permeabilitate ajustabilă a filtrului automat optic digital de la 5 la 8 şi de la 9 la 13. 
1.149,93 lei
Masca sudori cu filtru electronic ASK900
Masca de protectie ASK900 sudori
Masca pentru sudura cu filtru electronic . Aceasta masca este conform standardelor EN 166, EN 175, EN 379.
1.149,93 lei
Nou
PW60-Ochelari de protectie pentru gaz si sudura Portwest
Ultimele produse in stoc
Atunci când se utilizează flacara oxiacetilenica sau pentru sudură, PW60 oferă protectie de înaltă performanță, cu un factor de nuanta 5. Un cadru confortabil moale cu lentile flip-up permite utilizarea ochelarilor si pentru operațiuni de șlefuire.
28,08 lei
Nou
TA620- Dispozitiv magnetic pentru fixare, sudura, 3 unghiuri , 11.5 kg Tagred
Unghiul este util în sudarea, asamblarea elementelor metalice, lipirea, dirijarea și eventual ridicarea elementelor din oțel. Un magnet puternic cu o suprafață mare, închis cu plăci metalice, care va permite aranjarea precisă și permanentă a materialului la un unghi de 45, 90 sau 135 de grade și, datorită forței ridicate de atracție, va asigura un stabil și imobil poziţie.
9,76 lei
Nou
TA621- Dispozitiv magnetic pentru fixare, sudura, 3 unghiuri , 22.5 kg Tagred
Unghi magnetic, capacitate de încărcare de până la 22,5 kg.Un magnet puternic cu o suprafață mare, închis cu plăci metalice, care va permite aranjarea precisă și permanentă a materialului la un unghi de 45, 90 sau 135 de grade și, datorită forței ridicate de atracție, va asigura un stabil și imobil. poziţie. 
22,73 lei