Pantaloni scurti de protectie

Pantaloni scurti

Imbracaminte de protectie.Imbracaminte  de lucru/ uz general. Pantalonii scurti se gasesc intr-o gama larga de culori si marimi.  Imbracaminte pentru toate mediile de lucru, ce ofera confort si functionalitate. Produsele sunt confectionte din mai multe tipuri de material ( bumbac, tercot, poliester etc). Ideali de purtat in sezonul cald, la temperaturi ridicate.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top 3M, Dupont, Cerva, F&F, Portwest, Malfini, Coverguard, Rhino Safety, Reis, Ardon, Palltex, Rock Safety etc.

5BAS-Pantaloni de protectie scurti Barva, Coverguard
Pantaloni scurti Barva confectionati din 60% Bumbac si 40% Poliester. Pantalonii au buzunare pentru depozitare. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
138,64 lei
5NAK- Pantaloni de protectie NAVY/PADDOCK II Coverguard
Pantaloni scurti confectionati din 60% Bumbac si 40% Poliester. Pantalonii au buzunare pentru depozitare.Accesoriu pentru agatat cheile. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
99,66 lei
5ORS-Pantaloni scurti pentru mecanici Orosi, Coverguard
Pantaloni scurti pentru mecanici.Pantaloni de protectie din material 65% poliester si 35% bumbac.Pantalonii au buzunare pentru depozitare. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
115,12 lei
5TES-Pantaloni de protectie scurti Tenerio Coverguard
Pantaloni scurti Tenerio  86% Poliester si 14% Elastan. Pantalonii au 6 buzunare, dintre care cele din spate si de pe picior au clape. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat in sezonul cald pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
146,97 lei
CHENA PANTALONI SCURŢI Cerva
Pantaloni scurţi bărbăteşti pentru agrement şi activităţi în aer liber • croială modernă • design atractiv şi detalii funcţionale
126,76 lei
CRAMBE Pantaloni scurti de protectie camuflaj Cerva
Pantaloni scurţi bărbăteşti din stofă T/C de 190 g/m2, două buzunare aplicate în partea din spate, două buzunare laterale, două buzunare largi multifuncţionale pe picior. Pantalonii sunt deasupra genunchiului si sunt recomandati de a fi purtati vara pentru diferite activitati.
109,78 lei
Jacheta de protectie, croi clasic YES pentru lucru
Jacheta de protectie din tercot. Aceasta are inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, cu guler. 
Jacheta poate fi purtata in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
55,13 lei
JEANS303-TS Pantaloni scurti de protectie din denim
Pantaloni scurti de protectie din denim / blug . Acestia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, design sport .Pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite, recreere etc.
93,46 lei
KNOXFIELD HI-VIS SHORTS Cerva
• pantaloni scurți de lucru pentru bărbați într-o versiune cu vizibilitate ridicată, cu talie elastică • 2 buzunare laterale și 2 buzunare cu clapă în partea din spate 
177,73 lei
LH-FWN-TS-Pantaloni scurti de protectie pentru dame
Pantaloni scurti de protectie pentru dame cu buzunare pentru depozitare, banda elastica in talie pentru o potrivire perfecta. Lungimea este pana deasupra genunchiului. Acesti pantaloni de protectie pentru femei sunt ideali de purtat in sezonul cald pentru diferite activitati.
120,44 lei
LH-POND-TS - Pantaloni scurti de protectie cu buzunare
Ultimele produse in stoc
Pantaloni scurti de protectie din bumbac modelul pentru barbati. Acestia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, buzunar pentru telefonul mobil, bride pentru a purta curea. Pantalonii au combinatii de culori avand un design placut. Pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite, constructie etc.
131,26 lei
Nou
LH-TANZO-TS-Pantaloni scurti de protectie cu insertii reflectorizante
Jacheta de protectie din tercot,inchidere cu fermoar si suplimentar cu capse, numeroase buzunare cu fermoar si clape, cu guler, posibilitate de ajustare etc.Aceasta jacheta este ideala pentru toate tipurile de activitati: constructii, transport, service, lucrul in depozite etc.
151,52 lei
Pantaloni scurti de protectie de dama Frauland
Pantaloni scurti de protectie din tercot modelul pentru dame. Acestia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, buzunar pentru telefonul mobil.Pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
64,06 lei
Pantaloni scurti de protectie, clasici barbatesti YES-TS
Pantaloni scurti de protectie din tercot. Acestia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare.Pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
42,15 lei
Pantaloni scurti de protectie, simpli, pentru dama WOMVOB
Pantaloni scurti de protectie din tercot modelul pentru dame. Acestia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, buzunar pentru telefonul mobil.Pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
64,06 lei
Pantaloni de protectie 2 in 1 LH-HUNSO camuflaj
Pantaloni de protectie din tercot modelul camuflaj. Aceastia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, buzunar pentru telefonul mobil, fermoar in genunchi pentru a-i putea face pantaloni scurti. Aceastia ofera confort si posibilitatea de depozitare, datorita numarului mare de buzunare. Pot fi purtati la pescuit, vanatoare, pe santier, transportetc.
131,38 lei
Pantaloni de protectie 2 in 1 LH-PEAKER pentru lucru
Pantaloni de protectie din tercot pentru constructori. Aceastia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, atasameent pentru chei, buzunar pentru telefonul mobil, fermoar in genunchi pentru a-i putea face pantaloni scurti. Aceastia ofera confort si posibilitatea de depozitare, datorita numarului mare de buzunare. PoT fi purtati pe santier, de catre electricieni, instalatori, mecanici etc.
279,41 lei
Pantaloni de protectie scurti SKV-ACTION
Pantaloni de siguranță in talie -  cracul pantalonului scurt , confectionati din 100% bumbac, grosime 180 . Acesti pantaloni  sunt ideali de purtat in sezonul cald, fie in constructii, transport, agricultura, vanatoare, pescuit, dumetii etc.
109,00 lei
Pantaloni de protectie scurti SKV-SARI BE
Pantaloni de siguranță in talie -  cracul pantalonului scurt , confectionati din 100% bumbac. Acesti sunt ideali de purtat in sezonul cald, fie in constructii, transport, agricultura, vanatoare, pescuit, dumetii etc.
115,56 lei
Pantaloni scurti de protectie LH-FMN-TS
Caracteristicile pantalonilor de protectie:

buzunar pentru telefonul mobil
atașament pentru chei
Întăriri suplimentare
Buzunare pe laterale
Buzunare din spate cu Velcro
Buzunar pe picior

Pantalonii scurti Formen sunt ideali pentru toate tipurile de activitati in sezonul cald: constructii, transport, service, lucrul in depozite etc.
109,48 lei
Pantaloni scurti de protectie din tercot DESMAN CERVA
Pantaloni scurti de protectie confectionati din poliester si bumbac. Acestia au inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, insertii portocalii. Pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
91,37 lei
Pantaloni scurti de protectie din tercot EMERTON CERVA
Pantaloni scurti cu intaritura pe zonele expuse suprasolicitarii si buzunare multifunctionale.
Material: 65% poliester,35% bumbac,280g/m2.
Intariturile: poliester 600D., 280 gr/m2
Ideali pentru sezonul cald, utilizare universala : constructie, recreere si sport, amenajari, gradinerit, vanatoare etc.
122,33 lei
Pantaloni talie de protectie, croi clasic YES pentru lucru
Pantaloni talie de protectie din tercot. Aceasta are inchidere cu fermoar si nasture, buzunare pentru depozitare.
Pantalonii pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
51,84 lei
Salopeta de protectie, croi clasic YES pentru lucru
Salopeta de protectie din tercot. Aceasta are inchidere cu fermoar, buzunare pentru depozitare, bretele pentru reglare. Pantalonii cu pieptar pot fi purtati in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
58,79 lei
STANMORE Pantaloni de protectie scurti Cerva
Pantaloni scurţi cu croială confortabilă şi rezistenţă la rupere, închidere cu fermoar metalic şi capse, gaică pentru ciocan, 4 găici pentru unelte mici. Buzunare pentru depozitare. Acesti pantaloni scurti pot fi purtati in sezonul cald pentru orice tip de activitate.

173,50 lei