Combinezoane de protectie

Combinezon

Combinezonul reprezinta echipamentul de protectie individual purtat in scopul de a va apara corpul de diferite pericole, in functie de activitatea pe care o faceti, indiferent de mediul de lucru. Combinezoanele pot fi anticihimice purtate in domeniul medical - laboratoare etc.; pot fi confectionate din materiale textile bumbac, tercot pentru activitatile din constructii, service mecanic etc. cat si textile tratate-ignifuge si antistatice pentru echipamentele speciale - pentru pompieri etc.; combinezoane reflectorizante ( din poliester) pentru o vizibilitate ridicata, combinezoane impermeabile, combinezoane termice, combinezoane de unica folosinta etc. Combinezoanele se utilizeaza cel mai des peste imbracamintea de lucru. Gama este diversificata Dupont, 3M, Proshield, Cerva, REIS etc.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top 3M, Dupont, Cerva, F&F, Portwest, Malfini, Coverguard, Rhino Safety, Reis, Ardon, Palltex, Rock Safety etc.

4022-Combinezon de protectie PROSHIELD MULTICLEAN alb
Produs disponibil cu alte optiuni
Vrei sa fte protejezi de particulele radioactiva, praf sau substante chimice? Incearca combinezonul antistatic, cu gluga, din polipropilena si inchiderea cu fermoar cu fenta, etans Proshiel Multiclean marca DuPont. Acest combinezon este impermeabil, insa are ventilare in zona spatelui, ceea ce va ofera confort in timpul activitatilor.Poate fi utilizat in clinici, spitale, farmacii, laboratoare, service-auto, vopsitorii etc.
4070-Combinezon de protectie galben DUPONT™ TYCHEM® 2000 C
Combinezon de protectie galben TYCHEM2000C , categoria III de uzură de protecție, tip 3, 3b, 4, 5 și 6
Acesta protejează împotriva particulelor radioactive, fibrelor, sângelui, virusurilor și bacteriilor.
Inchiderea cu fermoar acoperit cu un plasture, gluga, cusăturile acoperite, mansete elastice - pentru o etansare mai eficienta
151,82 lei
Nou
4072-Combinezon de protectie antichimic DUPONT™ TYCHEM® 2000 C + protectie picioare
Combinezon de protectie galben TYCHEM2000C , categoria III de uzură de protecție, tip 3, 3b, 4, 5 și 6
Acesta protejează împotriva particulelor radioactive, fibrelor, sângelui, virusurilor și bacteriilor.
Inchiderea cu fermoar acoperit cu un plasture, gluga, cusăturile acoperite, mansete elastice - pentru o etansare mai eficienta
156,98 lei
AF22-Combinezon de protectie Araflame PORTWEST
Acest model de combinezon prezinta o serie de caracteristici inclusiv banda reflectorizanta pentru extra vizibilitate si protectie ignifuga. Disponibil pe marimi. Utilizare multipla. Buzunare pentru depozitare laterale, la spate si pe piept cu clape, inchidere cu fermoar si capse, in talie elastic pentru o fixare mai buna.
971,55 lei
AF53-Combinezon de protectie Araflame Gold PORTWEST
Ultimele produse in stoc
Combinezonul super usor ofera protectie ignifuga deosebita utilizatorului, iar benzile reflectorizante sporesc vizibilitatea in locurile cu lumina redusa. Produsul are inchidere cu fermoar si suplimentar cu capse, buzunare laterale, pe piept si la spate cu clape. Utilizare generala profesionala.
708,91 lei
Combinezon de protectie 3M™ 4520 alb
Combinezonul de protectie 3M™ 4520 de unica folosinta
Echipament de protectie utilizat in service auto, farmacii, clinici, transport s.a.
Materialul combinezonului este de tip SMS pentru a oferi o protectie ridicata contra diverselor tipuri de ulei si alcool. Acesta permite circulatia aerului.
Combinezon 3M cu gluga si inhidere cu fermoar.
33,68 lei
Combinezon de protectie 3M™ 4532 albastru
Combinezonul de protectie 3M™ 4532 de unica folosinta
Echipament de protectie utilizat in service auto, farmacii, clinici, transport s.a.
Materialul combinezonului este de tip SMS pentru a oferi o protectie ridicata contra diverselor tipuri de ulei si alcool. Acesta permite circulatia aerului.
Combinezon 3M cu gluga si inhidere cu fermoar.
47,01 lei
Combinezon de protectie alb LAKELAND
Precomanda
Combinezon de protectie, de unica folosinta. Tip de protectie 5 si 6. Acest costum de protectie cu gluga acopera intreaga zona a corpului. Mansetele sunt elastice asigura etansarea perfecta a corpului. Combinezonul poate fi utilizat in diferite medii de lucru: medical, farmaceutic, laboratoare, constructie, transport, mecanica etc.
29,30 lei
Combinezon de protectie gri DUPONT™ TYCHEM® 6000 F
Combinezon de protectie galben TYCHEM6000F , categoria III de uzură de protecție, tip 3, 3b, 4, 5 și 6
Acesta protejează împotriva substantelor organice si neorganice, a particulelor radioactive, sângelui, virusurilor și bacteriilor.
Inchiderea cu fermoar acoperit cu un plasture, gluga, cusăturile acoperite, mansete elastice - pentru o etansare mai eficienta
237,41 lei
Combinezon de protectie PROSHIELD 20 BLUE MULTICLEAN
Combinezon de unica folosinta multiclean cu gluga. Inchidere etansa. Culoare albasru.
Acest costum acopera integral corpul. Mansetele cu banda elastica fac etansarea perfecta pe corp. 
Poate fi utilizat in clinici, spitale, farmacii, laboratoare, service-auto, vopsitorii etc.
19,40 lei
Combinezon de protectie PROSHIELD Basic
Combinezon de protectie de unica folosinta Proshield Basic
Acest costum de protectie cu gluga, acopera intreaga zona a corpului. Mansetele elastice ofera etansare perfecta.
Utilizare universala
27,01 lei
Combinezon de protectie, de unica folosinta, cu gluga COV456
Costumul de protecție COV-456 este fabricat din polipropilenă 100% cu o greutate de 63g / m². Acoperit cu un strat microporos care creează o barieră de protecție excelentă împotriva vaporilor lichizi, a particulelor solide și a stropilor .
Fixat cu fermoar, există elastice pe marginile mânecilor și picioarelor, datorită cărora combinezonul oferă utilizatorului o etanșeitate mai bună.Are o glugă fixă ​​și încrețire în talie pentru o potrivire mai bună a corpului. Banda albastră la exterior asigură cusăturile și oferă o protecție suplimentară.
Recomandat, printre altele, pentru industrii precum: lucrări de construcții și renovări, construcții de drumuri, industrie auto, inclusiv construcții, mecanică și reparații de vehicule, precum și lăcuire, agricultură, grădinărit, silvicultură, vânătoare și pescuit.
35,59 lei
Combinezon de unica folosinta alb antistatic din polietilena TYVEK 500
Combinezon alb antistatic din polietilena TYVEK 500
Combinezon de protectie cu gluga si fermoar, categoria III a clasei de protectie, tip 5 & 6 standarde EN1149-5,EN13034,EN13982-1 de unica folosinta.
Acest combinezon poate fi purtat in laboratoare, clinici, spitale, transport etc.
42,79 lei
Combinezon din polipropilena Lamicom de unica folosinta
Combinezoane de protectie Lamicom
Combinezon din polipropilena alb utilizat pentru constructii,auto, farmacie, medicina, transport etc.
Combinezonul Lamicom este de unica folosinta, cu gluga si are inchidere cu fermoar .
20,50 lei
E052- Combinezon de protectie Hi-Vis Portwest
Acest nou combinezon garanteaza maximum de confort, durabilitate si siguranta. Contrastul modern combinat cu caracteristici inteligente, cum ar fi un buzunar ascuns pentru telefon mobil, bucla de radio si mansete tricotate, fac din acest combinezon o solutie ideala pentru o gama de profesionisti ce activeaza in medii diferite de munca.
267,75 lei
FR60-Combinezon de protectie HiVis Multi-Norm PORTWEST
Acest articol confortabil ofera protectie impotriva riscurilor multiple, inclusiv expunerea la caldura, foc, produse chimice, arc electric si sudura.
Combinezonul FR50 protejeaza impotriva caldurii radiante, convective si de contact.
778,62 lei
FR80-Combinezon de protectie Multi-Norm PORTWEST
Acest combinezon este perfect pentru cerintele industriei petrochimice. 
Combinezonul este confectionat dintr-un material inovativ ce ofera protectie ignifuga, impotriva caldurii, a stropilor de metal, impotriva arcului electric şi protectie chimica si antistatica. 
426,73 lei
LH-FMN-O-Combinezon de protectie FORMENT pentru lucru
Caracteristici combinezon:buzunare pentru depozitare, inclusiv pentru telefonul mobil,atașament pentru chei,mâneci cu caspe, buzunare pentru genunchiere, inchidere cu fermoar si suplimentar cu Velcro.
Combinezonul este confectionat din tercot rezistent pentru o utilizare indelungata. Utilizarea acestuia este universala, se potriveste in constructii, service-auto, transport, instalatori etc.
242,41 lei
S495-Combinezon de protectie impermeabil Sealtex™ Ultra PORTWEST
Combinezon hi-vis premium de calitate si impermeabil. Tesatura Ultra Sealtex ™ are o manevrabilitate extrem de moale si este proiectat pentru a se potrivi confortabil peste hainele de lucru. Acest combinezon are posibilitate de ajustare a extremitatilor, clapa dubla, inchidere cu fermoar, gluga ascunsa. Ideal de folosit cand ploaua.
407,99 lei
TX55-Combinezon de protectie Nantes Hi-Vis Portwest
Acest combinezon stilat ofera protectie completa certificata pentru lucrul la autostrazi si in conditii de trafic. Caracteristicile utile includ buzunare pentru genunchiere, buzunare pe piept inclusiv pentru telefonul mobil, buzunar pe maneca si lateral pe picior, partea dorsala elastica pentru usurinta in miscare si benzi reflectorizante pentru vizibilitate.
241,40 lei