Imbracaminte de protectie pentru copii

Imbracaminte copii

La Topdefender.ro gasesti ecipamente de protectie si pentru copii precum: echipamente reflectorizante, masti de protectie pentru copii etc.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top 3M, Dupont, Cerva, F&F, Portwest, Malfini, Coverguard, Rhino Safety, Reis, Ardon, Palltex, Rock Safety etc.

FAMILIAR MIX-YBYN - Manusi de protectie imersate in latex
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat din latex in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc cat si de copii in locurile de joaca Aventura Park.
7,50 lei
NARDA set Cerva
Ultimele produse in stoc
Set de avertizare: vestă de avertizare, benzi de avertizare, autocolant de avertizare, inel port chei cu avertizor. 
56,19 lei
Nitrix- Manusi de protectie imersate pentru mecanici
Manusi de protectie din poliester, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
6,22 lei
STRADA PYS - Manusi de protectie imersate in nitril
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un stratdin nitril in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
7,50 lei
Tricou de protectie unisex SAILOR in dungi Malfini
Tricou de protectie din bumbac 100%. Acest model este unisex, astfel poate fi purtat atat de dama cat si de barbati. Exista si varianta pentru copii. Acest tricou cu model in dungi este ideal de purtat in zilele calduroase de vara pentru diferite activitati.
38,08 lei