Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797-Acasa-3M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797

Specificatii

Cool Flow™ Exhalation Valve - Da
Gama de protectie respiratorie - Comfort
Impermeabil (ASTM F1862) - N/A
Nivelul de mirosuri neplacute - Up to 50 x TLV
Numar per set - 1
Supapa de expiratie - Da
Tipul de protectie respiratorie - Pliabila

  • 1
  • 10
38,50 lei (inclusiv TVA) 38,50 lei (fara TVA)
livrare 1-2 zile

redeem
Nu există puncte de recompensă pentru acest produs.


 Evaluări și recenzii ale clienților
 (5/5)  - 7 evaluari - 1 recenzii
Legendă recenzii
Oferim plăți online sigure si autorizate.
Avem grijă să livrăm produsele către tine in siguranță.
Dacă nu esti mulțumit de produs, la noi il poți returna sau schimba foarte ușor.

Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D

Cu ajutorul tehnologiei inovative 3M de filtrare, puteti respira prin masca de protectie cu mai putin efort.
Design-ul ingenios cu 3 segmente, adecvat pentru miscarile fetei in timpul vorbirii, ofera utilizatorului un confort sporit.
Sistemul de fixare pe nas ofera o compatibilitate crescuta cu ochelarii de protectie si reduce aburirea acestora.
Un segment inovativ pentru barbie ofera usurinta in fixare si reglare a mastii de protectie pe fata.
Disponibil cu supapa de respiratie 3M™ Cool Flow™ pentru inlaturarea eficienta a caldurii si condensului, oferind o purtare mult mai confortabila. Disponibila in ambalaj igienic pentru a proteja impotriva contaminarii mastii de protectie respiratorie inainte de utilizare, ce permite si o depozitare practica la locul de munca.

Mod de utilizare:

Mastile de protectie respiratorie din gama 3M™ Aura™ 9332+ ofera confort si stil fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta. Ofera protectie in conditii de praf si ceata, ce se regasesc in cadrul unei varietati de aplicatii industriale si alte situatii de lucru ce necesita protectie de tip FFP3.

3M_9332
0.20 kg
439 Produse
4054596329560

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

     Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

S-ar putea sa-ti placa
 Recenzii
By (Timișoara , Romania) on  12 Jan 2021 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By (Eforie Nord, Romania) on  29 Nov 2020 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By (Timisoara, Romania) on  11 Nov 2020 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By (București sect 4, Romania) on  07 Nov 2020 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5

Aura ffp3 cu valva

Protecție mare evidenta.pret mare dar sănătatea nu poate avea preț.

Report abuse
By (Campina, Romania) on  06 Nov 2020 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By (București, Romania) on  06 Nov 2020 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By (Craiova, Romania) on  06 Nov 2020 (Masca de protectie respiratorie FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D cu valva / supapa Cool Flow™, certificat CE 2797) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation