GS-01-001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GS-01-001Antifoane externe de protectie Cerva

Antifoane externe foarte uşoare, dielectrice.

15,26 lei (inclusiv TVA) 12,82 lei (fara TVA)
cu TVA livrare 4-7 zile
 Evaluări și recenzii ale clienților
Nu există nici-o recenzie pentru acest produs
.
>Câștigă 1 puncte/0,10 lei Câștigă 1 puncte/0,10 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,10 lei.
  • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
  • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
  • Retur produse in 14 zile! Retur produse in 14 zile!
  • Garanția produselor! Garanția produselor!

GS-01-001Antifoane externe de protectie Cerva

Antifoane externe foarte uşoare, dielectrice:

Aparatul auditiv este făcut pentru a vă proteja auzul de zgomotele deranjante. Dacă este purtat corespunzător și tratat cu atenție, acesta oferă protecție împotriva auzului, în principal împotriva zgomotului de înaltă frecvență.

Casti de protectie din plastic, cu amortitor de zgomot, cu pernite mici, confectionate din spuma polimer si o banda de plastic. Castile sunt marcate cu modelul SR-2, standardul EN352-1:2002, marca CE si marca producatorului.

MOQ : 1/50

Culoare: roşu

Standarde: - Îndeplinește cerințele Directivei Europene nr. 89/686/CEE - EN352-1:2002-Protectoare auditive. Cerințe generale. Partea 1: Manșete pentru urechi.

Prima parte a standardului specifică cerințele pentru construcție, proiectare și caracteristici tehnice, metode de încercare, reglementări de marcare și informații cu care trebuie furnizați utilizatorii.

Conform standardului, trebuie furnizate informațiile privind nivelul de izolare fonică furnizate de dispozitivele de protecție auditivă și măsurate conform standardului EN24869-1.

Exemple de surse de zgomot

RĂNIȚI 150 Tracțiune inversă în motoarele cu reacție
140 Pornirea motorului cu reacție
130 Gunshot
Burghiu pneumatic
120 Elice pentru avioane
Ferăstrău cu lanț
Presă de formare pentru metale
110
Mașină de cuie cu nituri ,
sablare
picătură de fontă
PERICOL 100 Nivelarea betonului
Stâlp la timpul alimentării
Sablare abrazivă
90 Camioane Industria alimentară - îmbutelierea
Industria alimentară - ambalare
bandsaw de
șlefuit
Mill la locul de muncă
SIGURANȚĂ 80 Aspirator
radio cu trafic puternic
70 Mașina a trecut
60 Zgomotul biroului ocupat

Fridrich & Fridrich

Atentie: Aceste aparate de protectie a auzului sunt marimea medie potrivit standardului EN352-1. Dimensiunea lor se potriveste majoritatii utilizatorilor.

Curatarea si dezinfectarea:

Suprafata castilor poate fi stearsa cu o carpa moale umezita cu apa si sapun. Nici un dispozitiv nu poate fi folosit pentru curatatre. Castile nu pot fi introduse in nici un fel de lichid. 

  1. dezinfectati castile o data la trei luni
  2. dezinfectati cu alcool toate piesele care vin in contact cu utilizatorul 

AICI - echipamente-de-protectie-respiratorie

0402008220999
Tip produs
Protectie auditiva
Referinta
0402008220999
Brand
F&F
Recomandat pentru:
Protectia auditiva impotriva zgomotului
Standard
EN352-1

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

 Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !