Blog navigation

Articole Recente

Generatoare de curent Top Defender

155 Vizualizări 0 Liked

Generatoare trifazate

Un generator cu trifazat este un tip de generator curent care produce trei curenți alternativi de faze diferite. Cele trei faze sunt compensate una de către cealaltă cu o treime din ciclu. Deci, forma de undă produsă de fiecare fază este la o treime dintr-un ciclu în spatele formei de undă produsă de celelalte două faze.

large_T-IMG-0176.jpg?lm=1707923330

Generator trifazat - Generatorul portabil de curent, Tagred TA6500GWX, are cele mai puternice caracteristici. Acesta este ideal pentru alimentarea cu energie acasă, la birou, autocaravane, camioane, tractoare, mașini, locuri de campare, bărci, iahturi, echipamente industriale. Unitatea trifazată întărită, adică pe prize de 230V, are 80% din putere. Este un produs atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Această compensare a formelor de undă produce un câmp magnetic rotativ, care este utilizat pentru a întoarce arborele generatorului și a produce electricitate.

Modelele de generatoare de curent trifazate sunt ideale pentru aplicații industriale și comerciale grele care necesită o putere constantă ridicată deoarece tind să fie mai eficiente decât generatoarele monofazate. Sunt mai fiabile și mai durabile, pot furniza mai multă putere decât generatoarele monofazate (aproape de 1,5 ori mai mare decât un generator monofazat obișnuit de aceeași dimensiune și greutate), făcându-le ideale pentru utilizarea în medii industriale sau comerciale. Cu toate acestea, costul inițial de achiziție poate fi mai mare decât cel al generatoarelor monofazate. Pot fi mai dificil de întreținut și reparat, deoarece au mai multe piese care se pot defecta, și pot produce mai mult zgomot decât generatoarele monofazate, ceea ce le face mai puțin ideale pentru utilizarea în medii rezidențiale.

Generatoare monofazate

Un generator de curent monofazat folosește o fază de curent alternativ (AC) pentru a produce energie electrică. Practic, este doar o singură unitate a generatorului trifazat.

Modelele de generatoare curent monofazate sunt utilizate de obicei în aplicații rezidențiale. Acestea pot fi folosite pentru a alimenta aparate mici sau pentru a furniza energie de rezervă în cazul unei întreruperi de curent. Acestea sunt mai accesibile decât generatoarele trifazate, sunt mai mici și mai ușoare, ceea ce le face mai ușor de transportat și instalat. Pot fi mai puțin eficiente decât generatoarele trifazate deoarece este posibil să nu poată face față la sarcini mari.

large_7.jpg?lm=1690367467

Generatorul portabil de curent, Tagred TA3500GHWX, este mai puternic și mai eficient. Are un design noi și este echipat cu amortizor, ceea ce îl face mai silențios.

Generatoare portabile

Generatoarele portabile sunt o opțiune excelentă pentru cineva cu un buget limitat. Prețul variază în funcție de dimensiunea și puterea de care aveți nevoie.

Aceste generatoare ieftine funcționează pe motorină sau pe benzină și pot alimenta unele electrocasnice mici, cum ar fi frigiderele și aragazele, împreună cu câteva lumini în jurul casei sau al afacerii dumneavoastră. Cu toate acestea, nu vă puteți baza pe un generator portabil pentru a rula sisteme de putere mare, cum ar fi un sistem de aer condiționat.

Generatoarele portabile pot fi foarte utile atunci când există o întrerupere a curentului și încercați să preveniți dezghețarea alimentelor din congelator sau alte sarcini simple care sunt similare.

Rețineți că există posibilitatea să nu puteți avea tot timpul combustibil la îndemână. Așadar, va trebui să depozitați suficient combustibil în casă sau clădire pentru a vă asigura că generatorul funcționează atât timp cât este necesar. Cantitatea exactă poate varia în funcție de generator și de tipul de combustibil de care are nevoie.

În general, generatoarele portabile sunt o modalitate bună de a oferi siguranță și confort în timpul unei pene de curent. Cu toate acestea, este necesar ca modelele de generatoare benzina sau motorină să fie operate în exterior pentru a preveni formarea fumului într-un spațiu închis.

Generatorul de curent, Tagred TA2800GHW, este mai puternic și mai eficient, puterea maximă confirmată de 2800W. Are ecran LCD și stabilizator AVR.

large_ta28ghx1.jpg?lm=1690367361

Generatoare standby

Generatoarele standby sunt o opțiune excelentă atunci când nu doriți să stocați combustibil la fața locului sau doriți să utilizați mai mult curent.

Ele pot detecta automat când întâmpinați o întrerupere a curentului și pot porni fără să fiți nevoit să faceți nimic. Aceste generatoare se pot atașa la o conductă de gaz natural sau la un rezervor de propan, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă alimentați generatorul afară pe vreme rea.

În plus, sunt mult mai silențioase ca generatoarele portabile și sunt instalate permanent pe proprietatea dumneavoastră.

Generatoarele standby pot alimenta sisteme precum aparatele de aer condiționat, împreună cu electrocasnice și lumini în tot spațiul. Generatoarele au nevoie de o cantitate decentă de întreținere, mai ales dacă intenționați să le utilizați.

Ce generator ar trebui să alegeți?

Există avantaje și dezavantaje atât în ceea ce privește generatoarele trifazate, cât și cele monofazate. Generatoarele monofazate sunt de obicei mai accesibile, dar sunt utilizate în principal pentru aplicații rezidențiale și ar trebui să fie utilizate numai cu aparate și echipamente cu putere redusă. Generatoarele trifazate sunt mai eficiente și pot gestiona mai multă putere, făcându-le opțiunea ideală pentru orice utilizare industrială. Generatoarele pe combustibil trebuie depozitate afară, ceea ce le face uneori greu accesibile. Iar cele portabile sunt mai practice.

Un generator ar putea fi o alegere bună dacă aveți multe întreruperi de curent. Este o alegere inteligentă dacă trebuie să utilizați mai multe aparate, sau dacă aveți electronice importante sau echipamente medicale care trebuie alimentate în mod constant.

Vizitați https://topdefender.ro/282-generatoare pentru a vă cumpăra Generoatere!

A fost util acest articol?
Articol din Categoria: Informatii generale

Scrie un Comentariu

Security code
Product added to wishlist
Product added to compare.