Blog navigation

Articole Recente

Mini Fierastraiele cu Acumulator Kraft&Dele: Eficienta si Fiabilitate la Indemana Ta

38 Vizualizări 1 Liked

Mini Fierastrau cu Acumulator Kraft&Dele KD10626

Avantaje

Mobilitate si Flexibilitate

Mini fierastraul cu acumulator KD10626 este echipat cu doua baterii de 1500 mAh fiecare, oferind utilizatorilor independenta totala fata de sursa de alimentare. Acest aspect permite utilizarea uneltei oriunde, fara a fi nevoie de o priza electrica. Astfel, veti putea sa efectuati taieri in gradina, in padure sau in alte locuri izolate, fara nicio problema.

Timp de Functionare Prelungit

Datorita celor doua baterii incluse, timpul de functionare al dispozitivului este semnificativ prelungit. Acest lucru va permite sa finalizati proiecte mai mari intr-un singur ciclu, fara timpi de nefunctionare, sporind astfel productivitatea si eficienta muncii.

Siguranta Avansata

Mini fierastraul este dotat cu un buton de siguranta care necesita apasarea a doua butoane simultan pentru a activa ferastraul, prevenind astfel activarea accidentala. Sistemul de protectie la supraincarcare opreste automat ferastraul in cazul in care motorul se supraincarca sau se supraincalzeste, protejand astfel impotriva daunelor si accidentelor.

Durabilitate si Fiabilitate

Mini fierastraul cu lant KD10626 este construit din componente durabile, asigurand fiabilitate chiar si in cele mai dificile conditii de lucru. Lantul este fabricat din aliaje metalice dure si este ascutit din fabrica, garantand astfel o durabilitate indelungata si o performanta constanta.

Portabilitate Fara Fir

Designul fara fir asigura o portabilitate excelenta, permitandu-va sa utilizati fierastraul oriunde aveti nevoie de el, fara a fi restrictionat de cabluri electrice. Aceasta caracteristica este ideala pentru lucrari in locuri greu accesibile sau indepartate.

Siguranta si Protectie

Mini fierastraul cu lant dispune de un sistem anti-reversiune care impiedica pornirea ferastraului daca lama inca se misca dupa o taiere anterioara. De asemenea, sistemul de oprire de urgenta in caz de blocare a lantului opreste imediat functionarea uneltei intr-o situatie periculoasa, prevenind accidentele si daunele.

Specificatii Tehnice

Alimentare: Acumulator

Tensiune de intrare: 100-240V AC

Lungimea ghidajului: 6 inci

Incarcare rapida: 1,5(3) ore

Tip placa de ghidare: Angrenaj

Lungimea placii de ghidare: 190 mm

Viteza lantului: 7m/s

Baterie: 2 x 1500 mAh

Concluzie

Mini fierastraul cu acumulator si mini fierastraul cu lant Kraft&Dele KD10626 sunt instrumente esentiale pentru orice profesionist sau pasionat de gradinarit si tamplarie. Cu o gama larga de caracteristici menite sa imbunatateasca eficienta, siguranta si durabilitatea, aceste unelte ofera performante exceptionale in orice conditii. Indiferent de proiectul pe care il aveti in vedere, aceste fierastraie va vor ajuta sa-l finalizati rapid si eficient, asigurandu-va totodata siguranta si confortul in utilizare.

KD10626

Nu uita! Noi venim cu ideile de cumparaturi, tu trebuie doar sa alegi !

>>>VEZI PRODUSUL<<<

A fost util acest articol?

Scrie un Comentariu

Security code
Product added to wishlist
Product added to compare.