Blog navigation

Articole Recente

TAGRED profesional

427 Vizualizări 0 Liked

Burghie

Începem lista cu atât de cunoscutele burghie. Dar știi ce să alegi? Burghiele clasice, prevăzute cu un cap în formă de spirală sunt potrivite pentru găurirea metalelor moi, precum cuprul și aluminiul. Uneori mai sunt folosite și pentru plastic sau lemn. Pentru metale dure (oțel inoxidabil), se recomandă utilizarea de burghie din crom-vanadiu (CRV) sau carbură de titan. Vrei să fii sigur că alegi un produs de bună calitate? Alege burghie cu etichetă HSS – acestea indică faptul că burghiul este realizat dintr-un metal cu o clasă avansată de duritate.  Burghiile sunt posibil cel mai frecvent cumpărate, pentru că uzura lor este crescută, și atunci vei avea nevoie mai mereu de unele noi. Găsești pe piață atât burghie la bucată, cât și la seturi – nu uita că vin și în diferite dimensiuni, astfel încât trebuie să alegi cu grijă în funcție de necesitățile proiectului tău. Deci? Burghie pentru lemn, plastic, metal, plăci ceramice – brandul Tagred este una dintre opțiunile pe care le ai când nu ști ce să alegi.

Trusa cu burghie metalBurghie de metal

Discuri abrazive pentru șlefuit și discuri de tăiat, Perii pentru curățare

Acestea sunt alte accesorii extrem de utile și puse cel mai adesea pe lista de consumabile de către specialiștii în domeniu. De ce? Un motiv este pentru că discurile abrazive expiră. Indiferent dacă le folosești sau nu, ele au în general un termen de valabilitate de trei ani. Ele sunt diferite, având la bază tipul operației (debitare sau polizare), tipul mașinii, dar mai ales materialul supus prelucrării (oțel, oțel inoxidabil, aluminiu, fontă). Cum citești informațiile de pe un disc abraziv? Ai aici o imagine să te ajute să înțelegi cum să îl alegi pe cel potrivit:

Periile pentru curățare interior-exterior profesional, pentru detailing auto – au la bază ca materiale sârma, spuma (foam) sau nylon. Peria de sârmă este alegerea perfectă pentru curățarea ruginii. De la Tagred, pentru același lucru poți alege și una cuperi din nylon , sau pentru a scoate vopseaua sau a curăța, polisha lemn sau metal. Cele cu capul de spumă sunt ideale pentru a accesa spațiile înguste sau pentru a aplica diversele produse pentru detailing, sau a dressing-ului pe plasticele exterioare, cum ar fi SET DISCURI DE LUSTRUIT. Tot ele, împreună cu cele cu capul tip lavetă, pot fi folosite de exemplu pentru curățarea aparatului de aer condiționat auto de praf. Cele cu capete perie, sunt concepute pentru a îndepărta praful, accesoriile din interior (bord, scaune, schimbător) sau exterior – roți.

Set perii de curatare TA4203Set perii de curatare TA4200

Dulapuri pentru atelier auto

Deși pot fi chiar capul listei – pentru că fără dulapuri, rafturi și bancuri de lucru – un atelier auto nu este complet, lăsăm pe locul trei aceste echipamente de depozitare pentru că de multe ori poți primi sculele în cutii sau carcase ce te pot ajuta până îți sosește comanda de mobilier de la furnizor. Nu uita să faci înainte de achiziționare schița atelierului și să ai lista de echipamente și accesorii gata pentru a ști cum le și poți organiza eficient. De cele mai multe ori, recomandăm folosirea dulapurilor deschise, fără uși cu suficiente rafturi, dispuse pe verticală. Economisești spațiu, este ușor să vezi unde sunt și de unde să iei echipamentul. Poți opta și pentru panouri pentru a atârna sculele pneumatice sau diferite perii pentru curățare. Vrei un sistem all in one – atât o gamă extinsă de scule de mână (298 piese) cât și un sistem de depozitare multifuncțional (este pe roți, are numeroase sertare, ca și cum ai avea mai multe dulapuri de atelier auto și ocupă foarte puțin spațiu – 112x100x46 cm)? Pentru a-ți tine toate sculele și uneltele de mână împreună și în siguranță (are și încuietoare), îți recomandăm acest sistem Tagred care are integrat și un blat/spațiu de lucru dedicat scoaterii anvelopelor de pe jante de aluminiu. Citește întreaga descriere direct pe site, este cu siguranță un must-have în garajul sau atelierul tău auto. 

Dulap de scule auto TA216Dulap Scule auto TA214

Scule și unelte de mână

Lista poate varia, dar dintre cele mai importante sunt: cheile tubulare, cheile fixe, șurubelnițe, cheia franceză, clichetul, chei zimțate și cheile combinate.

Trusa de scule TagredTrusa de scule Hogert HT1R444

Cheile tubulare

Sunt indispensabile în orice atelier auto, aceste unelte de mână vă vor ajuta la repararea automobilelor, camioanelor sau a utilajelor agricole. Setul pe care îl propunem este format din 21 piese, potrivite pentru slăbirea sau strângerea șuruburilor mari (16 dimensiuni de chei tubulare cu clichet și prelungitoare, realizate din oțel CRV de înaltă calitate. Fiind o trusă de unelte de mână, este însoțită de o carcasă practică, din plastic, care permite transportul fără probleme.

Unelte de mână

Șurubelnițe, clești, ciocane menghine și rindele încheie lista de scule și unelte de mână, fiind cele mai cunoscute de către toată lumea, indispensabie dar singurele care se regăsesc cu siguranță în atelierul tău deja. Cu siguranță, o șurubelniță nouă nu strică niciodată.

Scule pneumatice

Timpul este important, iar automatizarea este cheia viitorului. Alege în atelierul tău auto o pompă pneumatică : este un instrument de pompare și are mai multe utilizări. Aceasta poate fi utilizată pentru curățarea și golirea uleiurilor și fluidelor mecanice, de exemplu. Foarte importante sunt și pistoalele de vopsit pneumatice și accesoriile pentru scule pneumatice.  Seturile cu accesorii – cele formate din aerograf și vase de vopsea - pot fi utilizate de meșteri care au de realizat mici reparații la zone vopsite sau uzate. Le-ai notat?

 

Spune-ne ce alte informații crezi că îți sunt necesare și noi suntem la un click, un e-mail sau un apel distanță să te sfătuim ce să alegi conform bugetului și nevoilor tale.

www.topdefender.ro

E-mail:[email protected]

0731642600

A fost util acest articol?

Scrie un Comentariu

Security code
Product added to wishlist
Product added to compare.