Stimaţi parteneri, am pregătit pentru dumneavoastră o ofertă PROMOŢIONALĂ, valabilă de la 17.01.2019 – 15.02.2019.

  • Promoţie valabilă în limita stocurilor disponibile;
  • Preţurile afişate nu conţin TVA.

Aşteptăm cu interes comenzile dumneavoastră !

echipamente de protectie

Purtarea unui echipament personal de protectie adecvat la locul de munca este reglementata in legea privind echipamentele individuale de protectie la locul de munca.

Echipamentele de protectie includ inclusiv imbracamintea care asigura protectia impotriva vremii, care urmeaza a fi purtat sau detinut de o persoana la locul de munca si care o protejeaza impotriva unuia sau mai multor riscuri pentru sanatatea sau siguranta sa, de exemplu: casti de protectie, manusi, protectie pentru ochi, incaltaminte de siguranta, hamuri pentru siguranta, etc.

Read More →

Echipamente de protectie a ochilor

Pentru oricine crede ca protectia ochilor nu este o componenta foarte importanta a protectiei la locul de munca, ar fi bine sa se mai gandeasca o data. Aproape 3 din 5 muncitori ce au suferit leziuni, nu purtau protectie pentru ochi in timp ce s-au accidentat sau purtau echipamentul nepotrivit de protectie pentru acea sarcina. In Statele Unite ale Americii, leziunile la ochi costa mai mult de 300 de milioane de dolari pe an in timp de productie pierdut, cheltuieli medicale si compensarile muncitorilor.

Read More →

echipamente de protectie pentru lucrul la inaltime

Lucru la inaltime prezinta unele riscuri foarte mari, de aceea trebuie sa ai mare grija atunci cand alegi un echipament de protectie.Un echipament potrivit te poate feri de accidente. Nu amana achizitionarea unor astfel de lucruri.În timpul desfăşurării unei activităţi la înălţime (2 m faţă de sol sau de o bază de referinţă)*, atunci când există pericolul căderii în gol, personalul muncitor trebuie dotat cu echipament individual de protecţie împotriva căderilor de la înălţime.

Read More →

Bocanci de Protectie

Cand te gandesti la papuci pentru locul de munca, ar putea sa-ti vina in minte bocancii de protectie. Acesti bocanci ar putea sa aiba bombeu intarit pentru a-ti proteja picioarele de pericole, cum ar fi obiecte grele. Acestia sunt foarte importanti in protectia muncii in multe zone industriale si de constructii.

Read More →