black friday echipamente protectie 2019

Top Defender cunoaște importanța securității personalului și oferă spre comercializare diverse tipuri de echipamente de protecție și încălțăminte de siguranță potrivită la un loc de muncă periculos.

Încălțămintea de protecție este concepută special pentru a oferi cea mai bună protecție posibilă picioarelor chiar și în cele mai provocatoare și dificile medii de lucru. Nu numai că ajută la prevenirea rănilor legate de muncă, dar este adecvată și pentru menținerea sănătății bune a piciorului în condiții grele de muncă.

În calitate de angajator, este de competența ta să asiguri muncitorilor încălțămintea de protecție potrivită pentru pericolele implicate de natura muncii.

Top Defender comercializează următoarele tipuri de încălțăminte de protecție:

 • Pantofi de protecție
 • Bocanci de protecție
 • Sandale de protecție
 • Ghete pe gleznă
 • Ghete înalte
 • Încălțăminte albă
 • Cizme
 • Accesorii
 • Galoși
 • Papuci

Bocancii de protecție au diferite caracteristici cum ar fi protecția degetelor de la picioare, rezistența la alunecare, impermeabilitatea. Aceștia pot proteja picioarele de diverse nenorociri cum ar fi arsuri, tăieturi, lovituri. O aderență bună este extrem de importantă pentru a se îndepărta riscul de alunecare și cădere care ar putea duce la răni grave cum ar fi oase rupte sau leziuni la cap.

În magazinul online TopDefender.ro găsești 82 de perechi diferite de bocanci de protecție la prețuri cuprinse între 67 și 635.33 lei, prețuri fără TVA.

Cei mai scumpi bocanci se numesc HIRSHOLM high ankle S3 HRO CI SRC, sunt de cea mai bună calitate, nu conțin componente metalice, prezintă un bombeu extra lat din material compozit acoperit cu piele care asigură o protecție mare la abraziune, au o talpă de protecție interioară din Kevlar, cusută, o talpă exterioară antiderapantă din cauciuc și PU rezistentă la uleiuri, o talpă interioară anatomică DRY Feet termoizolantă cu blană naturală iar această pereche de bocanci este recomandat a fi purtată în special în exterior.

bocanci de protectie

HIRSHOLM high ankle S3 HRO CI SRC

Top Defender furnizează doar soluții inteligente pentru protecția muncii și își desfășoară activitatea atât pe teritoriul țării cât și în străinătate, în toată comunitatea europeană.

Atât încălțămintea de protecție cât și celelalte articole beneficiază de un sistem avantajos de restituiri și plăți, iar datorită acestui fapt, clienții pot achiziționa cu încredere produse de la Top Defender.

Echipamentele se livrează oriunde în țară, prin intermediul curierului, iar comenzile a căror valoare depășește suma de 1190 lei, cu TVA inclus beneficiază de transport gratuit.

black friday echipamente protectie 2019

Ai grijă de sănătatea și de siguranța ta și a muncitorilor tăi, achiziționând echipamente și încălțăminte de protecție de înaltă calitate de la TopDefender.ro.

echipamente de protectie

Echipamentele de protecție pentru mâini sunt necesare pentru sarcini care pot deteriora mâinile. Purtarea mănușilor de lucru adecvate atunci când se efectuează sarcini industriale cum ar fi manipularea substanțelor chimice, a materialelor fierbinți sau a obiectelor ascuțite protejează într-un mod eficient mâinile personalului. Indiferent de domeniul de activitate în care activezi, asigură-te că alegi mănușile adecvate. De exemplu, mănușile anti-vibrații sunt cele mai utilizate atunci când se îndeplinesc sarcini care provoacă șocuri mâinilor, în timp ce mănușile rezistente la substanțe chimice sunt ideale pentru a manipula substanțele corozive.

echipamente de protectie

Mănușile de protecție te pot ajuta să maximizezi siguranța iar cu ajutorul lor poți respecta normele în vigoare.

Există multe tipuri diferite de mănuși de protecție disponibile pe piață ca parte a echipamentului individual de protecție.

Un cunoscut furnizor de astfel de echipamente de protecție este compania Top Defender, care prin intermediul magazinului său online TopDefender.ro pune la dispoziția celor interesați multe tipuri de echipamente care accentuează siguranța la locul de muncă.

Astfel, de la Top Defender se pot achiziționa următoarele tipuri de mănuși de protecție:

 • Mănuși impregnate
 • Mănuși antichimice
 • Mănuși speciale
 • Mănuși electroizolante
 • Mănuși de unică folosință
 • Mănuși pentru temperaturi scăzute
 • Mănuși pentru temperaturi ridicate
 • Mănuși din piele
 • Mănuși din textil acoperit

Confecționate din diverse materiale și încorporate cu calități de protecție, aceste mănuși de protecție sunt concepute pentru a preveni vătămări grave cum ar fi tăieturile și arsurile. De asemenea, pentru a asigura confortul general și amortizarea în timpul manipulării materialelor grele, mănușile sporesc aderența pentru a asigura controlul și funcționarea netedă.

Toate articolele cumpărate de la Top Defender sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri și reclamații. Ele sunt conforme cu standardele de referință corespunzătoare.

Oferta Topdefender manusi de protectie

Firmele care activează în diverse domenii care au nevoie de un anumit grad de protecție a personalului, persoanele fizice autorizate care doresc să pună sănătatea și integritatea fizică pe primul plan sunt principalii clienți ai magazinului online TopDefender.ro

Unul dintre clienții fideli ai magazinului este compania AVEGO din județul Bacău, care procură echipamentele de protecție necesare pentru angajații săi. Fiind vorba de o firmă a cărui principal domeniu de activitate constă în excavații și demolări, echipamentele de protecție printre care și mănușile de protecție sunt foarte importante.

Toți clienții beneficiază de consiliere profesională, astfel putându-și găsi cu ușurință încălțămintea, îmbrăcămintea, mănușile, căștile, vizierele, ochelarii, măștile, tot echipamentul necesar pentru a deveni muncitori sănătoși și protejați la locul de muncă.

 • Toate comenzile se livrează prin curierat rapid.
 • Comenzile ce depășesc valoarea de 1190 lei se livrează gratuit oriunde în țară.

Ai grijă de siguranța și de sănătatea ta la locul de muncă, purtând întotdeauna echipamentul de protecție necesar. Comandă mănuși de protecție și alte articole din magazinul online www.topdefender.ro/15-manusi

Stimaţi parteneri, am pregătit pentru dumneavoastră o ofertă PROMOŢIONALĂ, valabilă de la 17.01.2019 – 15.02.2019.

 • Promoţie valabilă în limita stocurilor disponibile;
 • Preţurile afişate nu conţin TVA.

Aşteptăm cu interes comenzile dumneavoastră !

echipamente de protectie

Purtarea unui echipament personal de protectie adecvat la locul de munca este reglementata in legea privind echipamentele individuale de protectie la locul de munca.

Echipamentele de protectie includ inclusiv imbracamintea care asigura protectia impotriva vremii, care urmeaza a fi purtat sau detinut de o persoana la locul de munca si care o protejeaza impotriva unuia sau mai multor riscuri pentru sanatatea sau siguranta sa, de exemplu: casti de protectie, manusi, protectie pentru ochi, incaltaminte de siguranta, hamuri pentru siguranta, etc.

Read More →

Echipamente de protectie a ochilor

Pentru oricine crede ca protectia ochilor nu este o componenta foarte importanta a protectiei la locul de munca, ar fi bine sa se mai gandeasca o data. Aproape 3 din 5 muncitori ce au suferit leziuni, nu purtau protectie pentru ochi in timp ce s-au accidentat sau purtau echipamentul nepotrivit de protectie pentru acea sarcina. In Statele Unite ale Americii, leziunile la ochi costa mai mult de 300 de milioane de dolari pe an in timp de productie pierdut, cheltuieli medicale si compensarile muncitorilor.

Read More →

echipamente de protectie pentru lucrul la inaltime

Lucru la inaltime prezinta unele riscuri foarte mari, de aceea trebuie sa ai mare grija atunci cand alegi un echipament de protectie.Un echipament potrivit te poate feri de accidente. Nu amana achizitionarea unor astfel de lucruri.În timpul desfăşurării unei activităţi la înălţime (2 m faţă de sol sau de o bază de referinţă)*, atunci când există pericolul căderii în gol, personalul muncitor trebuie dotat cu echipament individual de protecţie împotriva căderilor de la înălţime.

Read More →