panda_top_ten_zero_s3_src

bocanci de protectie panda top ten zero s3

Stimati clienti,

Va prezentam  lichidare de  stoc pentru articolele PANDA si RAVEN.

Bocanci S2 – Zero Panda Negri – Pret: 75 lei +TVA

Informatii Produs:Incaltaminte de protectie cu design sport, cu bombeu si lamela antiperforatie nemetalica, talpa antistatica si antialunecare din TPU, rezistenta la uleiuri si combustibili, cu absorbitor de socuri in calcai si fetele din piele ce lasa piciorul sa respire.

bocanci de protectie panda s1 albeaBocani S1 – Albea Panda Albi – Pret: 50 lei +TVA

Informatii Produs:Ghete de protecţie cu bombeu compozit, talpă PU rezistentă la ulei, antiderapantă – cu parametrii îmbunătăţiţi, absorbţie şoc în călcâi, feţe din microfibre, căptuşeală SANITIZED cu finisare antibacteriană.Foarte usori! -800 gr/perechea

bocanci protectie raven s1Bocanci S1 – Raven – Pret: 55 lei +TVA

Informatii Produs:Ghete de protectie cu bombeu metalic, talpa PU, fete din piele.Echipament de protectia muncii care apara piciorul de loviri si comprimari usoare, care nu pun in pericol integritatea utilizatorului. Talpa rezistenta la uleiuri si carburanti.

pantofi protectie raven s1Pantofi S1 – Raven – Pret:  54 lei+TVA

Informatii Produs: Încălțăminte de lucru cu fețe din piele, bombeu metalic, talpă din poliuretan rezistentă la combustibili și acizi.

Oferta aceasta este disponibila in perioada 22.08.2017-29.08.2017  in limita stocului disponibil.

Asteptam comenzile dvs!

Echipa Top Defender

 

Pentru oferta completa de bocanci de protectie acceseaza https://topdefender.ro/7-bocanci-de-protectie

Echipamente de protectie a ochilor

Pentru oricine crede ca protectia ochilor nu este o componenta foarte importanta a protectiei la locul de munca, ar fi bine sa se mai gandeasca o data. Aproape 3 din 5 muncitori ce au suferit leziuni, nu purtau protectie pentru ochi in timp ce s-au accidentat sau purtau echipamentul nepotrivit de protectie pentru acea sarcina. In Statele Unite ale Americii, leziunile la ochi costa mai mult de 300 de milioane de dolari pe an in timp de productie pierdut, cheltuieli medicale si compensarile muncitorilor.

Read More →

echipamente de protectie pentru lucrul la inaltime

Lucru la inaltime prezinta unele riscuri foarte mari, de aceea trebuie sa ai mare grija atunci cand alegi un echipament de protectie.Un echipament potrivit te poate feri de accidente. Nu amana achizitionarea unor astfel de lucruri.În timpul desfăşurării unei activităţi la înălţime (2 m faţă de sol sau de o bază de referinţă)*, atunci când există pericolul căderii în gol, personalul muncitor trebuie dotat cu echipament individual de protecţie împotriva căderilor de la înălţime.

Read More →

Bocanci de Protectie

Cand te gandesti la papuci pentru locul de munca, ar putea sa-ti vina in minte bocancii de protectie. Acesti bocanci ar putea sa aiba bombeu intarit pentru a-ti proteja picioarele de pericole, cum ar fi obiecte grele. Acestia sunt foarte importanti in protectia muncii in multe zone industriale si de constructii.

Read More →

casca de protectie la locul de munca

Siguranta este o problema majora pentru muncitorii calificati si necalificati. In fiecare an, accidente au loc frecvent in industria constructiilor si de cele mai multe ori acestea au loc datorita absentei Echipamentelor de Protectie. Echipamentul protejeaza muncitorii impotriva riscurilor de sanatate si siguranta pe care le au de suportat la job.

Read More →