List of products by brand GIASCO ITALY

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Giasco Italy3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Producator incaltaminte de protectie.

"Prospețimea unei companii tinere, dinamice și internaționale”

Împreună cu diversitatea și cu un entuziasm puternic în producerea încălțămintei de siguranță , ne propunem pe piața națională și internațională, marca noastră „ Made in Italy ” oferind produse certificate pentru protecția și bunăstarea piciorului.

Scopul nostru este să oferim dealerilor noștri pantofi de frunte în ceea ce privește tehnologia și confortul, capabile să ofere lucrătorilor o protecție completă împotriva tuturor pericolelor prezente în diferitele situații de lucru, asigurând astfel o securitate completă.

Acordăm întotdeauna atenție eticii, designului, tehnologiei și inovației; lucrăm activ pentru a garanta satisfacția completăa clientului. Tocmai calitatea produsului oferit, atenția extremă acordată îngrijirii și eficiența și actualitatea serviciilor ne permit astăzi să fim printre liderii industriei din peste 90 de țări.

Cu toate acestea, angajamentul nostru a fost întotdeauna să ne îndeplinim satisfacția completă cu așteptările tuturor părților interesate. Deci, pe lângă comercianții cu amănuntul, ne referim la angajați, teritoriu, furnizori, mediu și societatea generală în care trăim. Acest lucru pentru a promova o afacere durabilă și pentru a asigura întotdeauna cele mai bune dintre toți cei care alcătuiesc echipa Giasco.

Pentru aceasta, un mulțumire specială lor, pentru că datorită încrederii lor în noi, ne-au permis din 1971 până în prezent, să nu numai să creștem și să atingem tot mai multe obiective, dar mai ales să putem continua să operăm cu entuziasmul care ne-a caracterizat întotdeauna.

Less
Product added to wishlist
Product added to compare.