Lista de produse dupa marca GANTELINE Coverguard

Ambasador intern pentru securitatea muncii

Ne ocupăm de comercializarea și producția de instrumente de siguranță a muncii timp de câteva decenii.

În calitate de lider de piață, considerăm că este important ca clienții noștri să fie întotdeauna mulțumiți și să experimenteze cooperarea noastră ca un succes comun.

Sortimentul nostru de produse este continuu extins; in prezent avem 9.000 de articole pe stoc in depozitul nostru mare de 10.000 m2.

Majoritatea sortimentelor noastre de produse sunt disponibile imediat, din stoc, asigurând competitivitatea continuă a partenerilor noștri.

Prin cota de piață de aproximativ 40%, compania noastră se află pe o poziție de lider pe piața internă a articolelor de îmbrăcăminte ocupaționale, a produselor de siguranță a muncii.

Produsele noastre sunt certificate pentru a respecta toate cerintele relevante

Fundal internațional puternic

Din 2011, Ganteline este membru al holdingului Coverguard (mai devreme Worldwide Euro Protection = WEP), fiind un participant decisiv al afacerii globale privind siguranța muncii.

În calitate de participant important al echipamentului de protecție individuală (EPI), Coverguard® proiectează, produce și comercializează o gamă largă de produse unice, originale, confortabile pentru femei și bărbați în interesul asigurării siguranței muncii.

Grupul companiei este prezent cu produsele sale de securitate a muncii în 70 de țări, are filiale în 12 țări, are un stoc în valoare de 40 milioane € și o cifră de afaceri de 110 milioane € cu peste 270 de angajați.

Istoria noastra

Securitatea este pentru toată lumea

Ganteline Kft. fondata in 1992 este liderul Ungariei pe piaa producatorului, importatorului si distribuitorului in materie de siguranta a muncii.

Deținem propria gamă de produse înregistrate, înregistrate, înregistrate în toate domeniile echipamentelor de protecție individuală și, în plus, reprezentăm și câteva mărci internaționale.

De exemplu, mănușile de protecție Europrotection, încălțămintea de protecție Coverguard, hainele de lucru și speciale, ochelarii Lux Optical, echipamentul de protecție respiratorie SupAir sau dispozitivele de protecție împotriva căderii Cado sunt recunoscute pe scară largă în sfera largă a utilizatorilor.

Scopul nostru este să oferim partenerilor noștri un sortiment care să îndeplinească cerințele utilizatorilor la un nivel maxim și să aibă o calitate controlată continuu, care să îndeplinească cerințele legale europene și interne.

Colegii nostri pun un accent deosebit pe serviciul atent si rapid. Sustinem activitatea revanzatorilor nostri prin instruiri profesionale regulate, sfaturi de specialitate in domeniile tehnic, licitatie, juridic. Activitatea de marketing a companiei noastre se realizeaza exclusiv in intermediul revanzatorilor.

1LACO- Manusi de protectie imersate in latex EUROSTRONG 10L800
Manusi de protectie imersate in latex de culoare portocalie, rezistent la uleiuri și grăsimi. Latexul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Manusile de protectie au mansete cauciucate. Aceste manusi imersate sunt utilizate in lucrari profesionale de constructie si amenajare, logistica, transport, agricultura, infrastructura etc.
8,43 lei
1NIAB-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din imersate in nitril negru, palmare antialunecare.Mansetele elastice, cauciucate se potrivesc perfect pe mana. ventilarea exteriora ofera confort utilizatorului.Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
4,66 lei
1NIBB-Manusi de protectie imersate in nitril gri EUROLITE Coverguard
Vreti sa va protejati mainile ? Incercati manusile imersate in nitril gama Eurolite. Top Dfeneder recomanda aceste manusi de protectie deoarece va ofera confortul dorit: protectie mecanica, rezistente la rupere, protectie impotriva alergiilor, etansare perfecta pe mana si protectie antialunecare. Le puteti purta in activitatile din gospodarie, cat si la locul de munca.
3,81 lei
1NISG-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din spandex si nylon, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
9,56 lei
5BAB-Salopeta de protectie Barva, Coverguard
Salopeta de protectie  60% Bumbac si 40% Poliester rezistenta la uzura. Bretele reglabile. Buzunare pentru depozitare cu fermoar si clape. Lateral pe talie cu butoni. Aceasta salopeta ofera cnfort si mibilitate in miscare. Modelul Barva poate fi purtat in diferite activitati: service-auto, industria grea, constructii si amenajari, agricultura si gradinarit etc.
212,80 lei
5BAJ- Jacheta de protectie BARVA, Coverguard
Jacheta de protectie 60% Bumbac si 40% Poliester .
Aceasta are buzunare pentru depozitare.Inchidere cu fermoar si suplimentar cu Velcro.
In talie lateral reglere cu velcro pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite.
Jacheta Barva ideala de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
183,41 lei
5BAP-Pantaloni de protectie Barva, Coverguard
Pantaloni de protectie  60% Bumbac si 40% Poliester.Pantalonii au buzunare cu clape pentru depozitare.Intaririturi pe genunchi. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
168,15 lei
5BAS-Pantaloni de protectie scurti Barva, Coverguard
Pantaloni scurti Barva confectionati din 60% Bumbac si 40% Poliester. Pantalonii au buzunare pentru depozitare. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
138,64 lei
5BAV-Vesta de protectie BARVA,Coverguard
Vesta confectionata din 60% Bumbac si 40% Poliester .
2 buzunare pe piept cu clapa inclusiv cu fermoar si 2 buzunare laterale.
Inchidere cu fermoar si suplimentarcu Velcro. In talie se poate regla pe lateral.
Vesta are guler si poate fi purtata in cosntructii, agricultura, amenajari, transport si manipulare, instalatii sanitare etc.
152,08 lei
5IRB-Salopeta de protectie uz industrial IRAZU, Coverguard
Salopeta de protectie uz industrial 60% Bumbac si 40% Poliester. Salopeta are bretele reglabile pentru o potrivire mai buna, numeroase buzunare pentru depozitare. Confectionata din material rezistent la uzura si rupere.
Acest model de salopeta are utilizare universala, purtandu-se in mai multe activitati: constructie, service, industria grea, instalatori etc
135,76 lei
5IRD - Jacheta de protectie uz indistrial IRAZU, Coverguard
Jacheta uz industrial confectionata din 60% bumbac si 40% poliester rezistent la uzura . Jacheta are un croi clasic, lungimea trece de talie. buzunare laterale plus cele de pe piept cu clape. Inchidere cu capse ascunse sub fenta.
Acest model de jacheta poate fi purtat peste imbracaminte, tip halat. Utilizare in industria grea, constructie, mecanica, agricultura etc.
104,01 lei
5IRJ- Jacheta de protectie uz indistrial IRAZU, Coverguard
Jacheta uz industrial 60% Bumbac si 40% Poliester rezistent la uzura.
Inchidere cu fermoar si suplimentar cu capse.
Mansete reglabile cu capse, buzunare pentru depozister inchise cu Velcro, inclusiv buzunare pe interior.
Capse pe lateral pentru ajustare. Jacheta cu guler.
Aceasta poate fi purtata in diferite activitati precum:constructii, agricultura, transport, industria grea, industria auto etc.
114,50 lei
5IRP-Pantaloni de protectie uz industrial IRAZU,Coverguard
Pantaloni de protectie uz industrial 60%bumbac si 40% poliester.Pantalonii au numeroase buzunare. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite, inclusiv intarituri pe genunchi. Acesti pantaloni sunt ideali de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
103,91 lei
5MIB-Salopeta de protectie dama Misti, Coverguard
Salopeta de protectie dama 60% Bumbac si 40% Poliester - 245 / m²
Salopeta are numeroase buzunare. Modelul este dedicat doamnelor.
Cusaturi intarite, inclusiv intarituri pe genunchi. Bretele reglabile.
Aceastea este ideala de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
153,36 lei
5MIJ- Jacheta de protectie MISTI dama, Coverguard
Jacheta dama MISTI 60% Bumbac / 40% Poliester. Jacheta de protectie din material rezistent la uzura, buzunare laterale plus cele de pe piept cu clape. Inchidere cu fermoar si suplimentar cu Velcro, ascunse sub fenta. Mansete reglabile cu arici.
Acest model de jacheta poate fi purtat peste imbracaminte, tip halat. Utilizare in industria grea, constructie, mecanica, agricultura etc.
140,66 lei
5MIP-Pantaloni de protectie dama MISTI, CoverGuard
Pantaloni de protectie uz industrial 60%bumbac si 40% poliester.
Pantalonii au numeroase buzunare. Modelul este dedicat doamnelor.
In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp.
Cusaturi intarite, inclusiv intarituri pe genunchi.
Acesti pantaloni sunt ideali de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
116,26 lei
5NAB- Salopeta de protectie NAVY/PADDOCK II, Coverguard
Salopeta de protectie uz industrial 60% Bumbac si 40% Poliester. Salopeta are bretele reglabile pentru o potrivire mai buna, numeroase buzunare pentru depozitare. Confectionata din material rezistent la uzura si rupere.
Acest model de salopeta are utilizare universala, purtandu-se in mai multe activitati: constructie, service, industria grea, instalatori etc
138,16 lei
5NAK- Pantaloni de protectie NAVY/PADDOCK II Coverguard
Pantaloni scurti confectionati din 60% Bumbac si 40% Poliester. Pantalonii au buzunare pentru depozitare.Accesoriu pentru agatat cheile. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
99,66 lei
5NAP-Pantaloni de protectie Navy/ Paddock II, CoverGuard
Pantaloni de protectie din material 60% poliester si 40% bumbac, rezistenti la uzura.Pantalonii au buzunare pentru depozitare, inclusiv pentru telefonul mobil si genunchiere.In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideali de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
102,07 lei
5NAV - Jacheta de protectie NAVY/PADDOCK II, Coverguard
Jacheta uz general 60% Bumbac si 40% Poliester rezistent la uzura.
Inchidere cu fermoar si suplimentar cu Velcro.
Mansete reglabile cu arici, buzunare pentru depozistare si pentru telefonul mobil, inchise cu Velcro
Capse pe lateral pentru ajustare. Jacheta cu guler.
Aceasta poate fi purtata in diferite activitati precum:constructii, agricultura, transport, industria grea, industria auto etc.
129,73 lei
5ORJ-Jacheta de protectie pentru OROSI, Coverguard
Jacheta de protectie  tercot (65% poliester si 35% bumbac ) rezistent la uzura.
Inchidere cu fermoar si suplimentar cu capse.
Mansete reglabile cu capse, buzunare pentru depozister inchise cu Velcro, inclusiv buzunare pe interior.
Capse pe lateral pentru ajustare. Jacheta cu guler.
Aceasta poate fi purtata in diferite activitati precum:constructii, agricultura, transport, industria grea, industria auto etc.
168,15 lei
5ORP-Pantaloni de protectie pentru mecanici, Orosi, Coverguard
Pantaloni de protectie din material 65% poliester si 35% bumbac.Pantalonii au 6 buzunare, dintre care cele din spate si de pe picior au clape, inclusiv buzunare pentru genunchiere. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideali de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
143,16 lei
5ORS-Pantaloni scurti pentru mecanici Orosi, Coverguard
Pantaloni scurti pentru mecanici.Pantaloni de protectie din material 65% poliester si 35% bumbac.Pantalonii au buzunare pentru depozitare. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc
115,12 lei
5ORV-Vesta de protectie pentru mecanici Orosi, Coverguard
Vesta de protectie pentru mecanici din material ripstop.
2 buzunare pe piept cu clape cu Velcro si 2 buzunare laterale, suplimentar pe interior.
Inchidere cu fermoar. In talie reglare cu snur.
Vesta are guler si poate fi purtata in cosntructii, agricultura, amenajari, transport si manipulare, instalatii sanitare etc.
144,97 lei
5TEP-Pantaloni de protectie Tenerio felxibili si usori, Coverguard
Pantaloni de protectie 86% Poliester si 14% Elastan .Pantalonii au 6 buzunare, dintre care cele din spate si de pe picior au clape. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
205,16 lei
5TES-Pantaloni de protectie scurti Tenerio Coverguard
Pantaloni scurti Tenerio  86% Poliester si 14% Elastan. Pantalonii au 6 buzunare, dintre care cele din spate si de pe picior au clape. In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp. Cusaturi intarite. Acesti pantaloni sunt ideal de purtat in sezonul cald pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
146,97 lei
60336-Ochelari de protectie Vrilux lentile galbene
Ochelari de protectie antiaburire si antizgariere. Lentile confectionate din 100% policarbonat.
Ochelari de protectie impotriva stropilor solizi sau lichizi din aer.
Acesti ochelari din policarbonat galbeni, antizgariere, antia-UV pot fi purtati in aer liber, clinici, farmacii, transport, agricultura, cosntructii etc.
Ochelarii asigura protectia ochilor in desfasurarea activitatilor.
16,83 lei
-15%
60510-Ochelari de protectie STYLUX antizgariere
Ochelari de protectie antizgariere.
Ochelari de protectie din  100% policarbonat.
Ochelari de protectie impotriva stropilor solizi sau lichizi din aer.
Acesti ochelari din policarbonat transparent, antizgariere pot fi purtati in clinici, farmacii, transport, agricultura, cosntructii etc.
Ochelarii asigura protectia ochilor in desfasurarea activitatilor.
14,03 lei
16,51 lei
60560-Ochelari de protectie din policarbonat SOFTILUX
Ochelari de protectie antizgariere. Lentile din 100% policarbonat.
Ochelari de protectie impotriva stropilor solizi sau lichizi din aer.
Acesti ochelari din policarbonat transparent, antizgariere pot fi purtati in clinici, farmacii, transport, agricultura, cosntructii etc.
Ochelarii asigura protectia ochilor in desfasurarea activitatilor.
12,50 lei
9AGAL-Pantofi de protectie S3 PORTHOS cu bombeu si lamela din otel
Pantofi de protectie cu bombeu si lamela antiperforare din otel. Incaltaminte din piele de inalta calitate rezistenta la apa. Inchidere prin insiretare. Acestia asigura protectie impotriva lovirii, strivirii sau penetrarii . Pantofii pot fi purtati in diferite activitati : costructie, service auto, transport, agricultura etc.
93,30 lei
9GAL-Pantofi de protectie S1P, Galena,Bej/Gri, COVERGUARD bombeu otel
Ultimele produse in stoc
Pantofi de protectie S1P GALENA din piele intoarsa cu captuseala din plasa pentru o buna respirabilitate a piciorului.
Acesti pantofi de protectie au bombeu si lamela antiperforare din otel.
Pantofii Galena pot fi purtati in constructii, transport si logistica, industria usoara etc.
201,38 lei
9TOPH-Bocanci de protectie Topaz (S3 HRO SRC) cu bombeu compozit
Bocanci de protectie Topaz (S3 HRO SRC) cu bombeu compozit si lamela antiperforare.
Bocancii sunt confectionati din piele, sunt impermeabili si pot fi purtati in : constructii, transport, constructie de drumuri si poduri, auto etc.
Talpa bocancilor rezista la caldura de pana la 300 ° C.
243,41 lei
9TOPL-Pantofi de protectie Topaz (S3 HRO SRC) cu bombeu compozit
Pantofi de protectie Topaz (S3 HRO SRC) cu bombeu compozit si lamela antiperforare.
Pantofii sunt confectionati din piele, sunt impermeabili si pot fi purtati in : constructii, transport, constructie de drumuri si poduri, auto etc.
Talpa bocancilor rezista la caldura de pana la 300 ° C.
243,41 lei
Bocanci de protectie FREEDITE S3 SRC Coverguard cu bombeu compozit
Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela in talpa antiperforare. Incaltaminte antistatica.
Acest tip de bocanci, peste glezne, asigura protectie impotriva lovirii si accidentarii la locul de munca.
Se pot utiliza in utmatoarele medii de lucru: constructie, agricultura, minerit, transport etc.
137,68 lei
La reducere!
Bocanci de protectie S1P reflectorizanti NACRITE cu bombeu si lamela din otel
Ultimele produse in stoc
Bocanci S1P cu element reflectorizant pentru a spori vizibilitatea. Incaltaminte de protectie din piele, neagra, impermeabila, cu bombeu si lamela antiperforare in talpa din otel. 
Bocancii asigura protectia piciorului in timpul activitatilor, impotriva lovirii, strivirii si a penetrarii.
74,97 lei
Bocanci de protectie S3 HYDROCITE negri, bombeu compozit
Incaltaminte de protectie rezistenta la temperaturi ridicate si scazute. Bocancii sunt confectionati din piele de inalta calitate impermeabila. Armare fata si spate. talpa antialunecare, Branti detasabil antistatic. Utilizarea bocancilor cu bombeu compozit este  universala.
442,11 lei
Combinezon de protectie gri DUPONT™ TYCHEM® 6000 F
Combinezon de protectie galben TYCHEM6000F , categoria III de uzură de protecție, tip 3, 3b, 4, 5 și 6
Acesta protejează împotriva substantelor organice si neorganice, a particulelor radioactive, sângelui, virusurilor și bacteriilor.
Inchiderea cu fermoar acoperit cu un plasture, gluga, cusăturile acoperite, mansete elastice - pentru o etansare mai eficienta
237,41 lei
Combinezon de protectie PROSHIELD 20 BLUE MULTICLEAN
Combinezon de unica folosinta multiclean cu gluga. Inchidere etansa. Culoare albasru.
Acest costum acopera integral corpul. Mansetele cu banda elastica fac etansarea perfecta pe corp. 
Poate fi utilizat in clinici, spitale, farmacii, laboratoare, service-auto, vopsitorii etc.
19,40 lei
Combinezon de unica folosinta alb antistatic din polietilena TYVEK 500
Combinezon alb antistatic din polietilena TYVEK 500
Combinezon de protectie cu gluga si fermoar, categoria III a clasei de protectie, tip 5 & 6 standarde EN1149-5,EN13034,EN13982-1 de unica folosinta.
Acest combinezon poate fi purtat in laboratoare, clinici, spitale, transport etc.
42,79 lei
Geaca de protectie 4 in 1 reflectorizanta ROADWAY FLUO
Geaca de protectie 4 in 1 reflectorizanta. Aceasta geaca are inchidere cu fermoar, benzi reflectorizante ce sporesc vizibilitatea. Modelul este disponibil pe marimi. Poate fi purtata pe santier, de catre electricieni, instalatori, in trafic, pentru lucratorii de drumuri si poduri etc. Aceasta geaca se poate purta in 4 moduri avand captuseala si manecile detasabile, astfel aveti o geaca dublata pentru iarna, geaca impermeabila, geaca subtire si vesta de protectie, toate fiind cu benzi reflectorizante pentru o buna vizibilitate.
325,94 lei
Manusi antitaiere EUROCUT 5 N505
Manusi antitaiere- nivel 5 de protectie.
Aceste manusi sunt foarte rezistente la taiere si pot fi folosite de catre forestieri, bucatari, orice lucrator care foloseste scule cu lant etc.
24,59 lei
Masca de protectie 23305 cu supapa SUPAIR PANELES FFP3 NR D
Masca de protectie cu supapa SUPAIR PANELES FFP3 NR D
Aceasta masca FFP3 este pliabila, ambalata individual, alba, din polipropilena si asigura protectia avansata impotriva particulelor din aer, aerosolilor toxici, vaporilor, particulelor radioactive, agenti biologici, virusiri, bacterii si fungi.
Folosirea Supair Paneles 23305 este recomandata in orice fel de mediu de lucru: farmacii, clinici, constructii, transport, auto etc.
16,18 lei
Masca de protectie 23306 cu supapa SUPAIR® FFP3 NR D
Masca de protectie 23306 SupAir FFP3 cu supapa
Aceasta masca FFP3 23306 poate fi purtata in orice mediu de lucru.
Supair asigura protectie avansata impotriva particulelor din aer si radioactive, aerosoli toxici, bacterii, agenti biologici, virusuri si fungi.
37,49 lei
Masca de protectie 3M™ 8812 FFP1 NR D cu supapa
Masca tip scoica 3M 8812 FFP1 cu supapa de expirare 3M ™ Cool Flow
Aceasta masca protejeaza impotriva particulelor solide, vapori pe baza de ulei / apa, aerosoli nevolatili, lichizi - până la 4 ori norma sanitară (EL).
8812 este conform cu standardul: EN149: 2001 A1: 2009.
10,69 lei
Masca de protectie FFP1 SupAir 23105 cu supapa
Masca de protectie SUPAIR FPP1 NR D. Aceasta asigura protectia împotriva pulberilor inerte și a corpusculelor solide sau lichide nepericuloase (de exemplu, ciment, celuloză, porțelan-caolină, cauciuc, filați de fier, pulbere de cărbune, ulei vegetal, făină s.a.). 

Utilizabila in industria textila,industria constructoare de utilaje si masini,industria miniera si lucrari subterane,industria metalurgica si forestiera
8,33 lei
Masca de protectie KN95 pliabila FFP2
Semimasca de protectie FFP2 tip KN95 pliabila din polietilena.
Protectia repiratiei este asigurata de masca KN95 care retine 95% din particule.
24,86 lei
Masca de protectie SupAir 23206 FFP2,cu supapa
Masca de protectie SupAir FFP2 asigura protectie impotriva prticulelor de praf si polen, aerosolilor si fumului.
Aceasta masca de protectie 23206 poate fi purtata in diferite medii de lucru: farmacii, magazine, constructii, industrie grea, alimentara etc.
Semimasca 23206 nu este reutilizabila.
8,44 lei
Masca de protectie,tip scoica, Supair FFP1 NR D SL fara supapa
Masca de protectie din polipropilena cu 3 straturi, tip scoica, fara supapa de expirare.
Tip de masca FFP1 
Standard de filtrare >95%.
Masca este de unica folosinta. Indicata a fi purtata pentru ptotectie impotriva particulelor de praf, polen si aerosolilor iritanti.
5,24 lei