List of products by brand PALLTEX

Palltex LTD este specializată în îmbrăcăminte de lucru, echipament de protecție personală, încălțăminte de lucru / siguranță și parte a Palladium Group. Produsele Palltex  sunt sub marca PALLSTAR, B-WOLF și B-WELL, MAVINSA, U-POWER, ABEBA etc

Palltex LTD este specializată în îmbrăcăminte de lucru, echipament de protecție personală, încălțăminte de lucru / siguranță și parte a Palladium Group.

  1. Haine de lucru

Îmbrăcămintea de lucru este dezvoltată de normele de securitate a condițiilor de muncă valabile în Bulgaria și UE. Țesătura principală utilizată în fabricarea îmbrăcămintei noastre de lucru este producția noastră de uncii. În ceea ce privește îmbrăcămintea de lucru specializată, folosim țesături, produse de principalii producători europeni. Acest lucru oferă un avantaj al clienților noștri și le oferă posibilitatea de a alege cel mai bun preț și calitate.

Suntem reprezentant oficial al țesăturii KLOPMAN - lider mondial în fabricarea țesăturilor specializate (acid și ignifug, antibacterian, antistatic, ESD etn).

Oferim o mare varietate de uzuri la depozitare, deoarece le-am putea produce după modelul clienților, având în vedere culorile, materialul și funcțiile dorite.

Oferim personalizare îmbrăcăminte de lucru alegând broderii sau imprimeuri.

Reușim să ne controlăm producția prin intermediul unui sistem de calitate bine plasat și eficient al Palladium LTD  ISO 9001: 2000 .

      2. Încălțăminte de lucru

Palltex LTD oferă o mare varietate de pantofi de lucru care îndeplinesc cerințele relevante ale standardelor europene de reglementare. Oferim trei tipuri de bază de calitate - bugetară, medie și înaltă, întrucât astfel putem răspunde tuturor cerințelor clienților noștri. Avem propriile noastre mărci PALLSTAR, B-WOLF și B-WELL, care sunt fabricate în Europa și Asia sub controlul nostru strict.

Palltex LTD într-un reprezentant exclusiv al producătorilor germani, italieni și spanioli de încălțăminte de lucru, inclusiv MAVINSA, U-POWER, ABEBA etc.

       3. Ham de siguranță personală

Palltex LTD oferă o gamă largă de hamuri de siguranță personală, incluse în următoarele categorii: măști, căști, hamuri de siguranță, produse izolante, fără ochelari, mănuși, PSH de unică folosință etc. Acest lucru ne permite să oferim tot ce este necesar clienților noștri pentru activitățile lor. . Oferim PSH de la principalii producători europeni, precum și decizii bugetare.

Sub marca B-WOLF producem mănuși de lucru cu o calitate și un preț excelent și suntem reprezentanți pentru Bulgaria ai BLS, STARLINE și a altor producători de frunte de PSH.

Suntem convinși că Palltex LTD va fi util pentru alegerea dvs. de îmbrăcăminte profesională de lucru, încălțăminte și ham personal de siguranță și va îndeplini cerințele dvs. speciale.

Less
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.