Lista de produse dupa marca ATG Intelligent Gloves producator manusi premium

MĂNUȘI ATG ®

Concentrat pe inovație și calitate, ATG ® proiectează, dezvoltă și produce mănuși care sporesc performanța celui mai sofisticat instrument de lucru, mâna. Credem în menținerea simplității și oferim doar 4 mărci care sunt prietenoase cu pielea, extrem de confortabile și extrem de durabile.

Toate mănușile noastre sunt dermatologic acreditate de piele Health Alliance si sunt post - spălate înainte de ambalare , permițându - ne să le garanteze „în stare proaspătă a ambalajului“ , certificată de Oeko-Tex ® . Toate ingredientele utilizate la producerea mănușilor noastre sunt în conformitate cu REACH și niciunul dintre produsele noastre nu conține SVHC.

Într-o industrie condusă de externalizare, ATG ® este un producător tradițional care folosește cele mai noi tehnologii pentru a livra mănuși de top. Facem totul noi înșine și garantăm că nimic nu este externalizat.

CONFORT - PERFORMANȚĂ - ÎNGRIJIRE MANUALĂ

La ATG ® nu dezvoltăm mănuși cu mănuși, mai degrabă investim în dezvoltarea platformelor tehnologice care să răspundă nevoilor clienților. Această abordare ne permite să oferim o experiență consistentă în toate familiile de mănuși (adică AIRtech ® pentru MaxiFlex ® și MaxiCut ® ).

Platformele noastre tehnologice se axează pe trei piloni - confort, durabilitate și HandCare  (Curățenie), care funcționează împreună pentru a oferi experiența ideală pentru mănuși pentru fiecare aplicație specifică.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza