Lista de produse dupa marca Australian Line

Australina line un brand cunoscut pentru echipamentele de protectie de inalta calitate

BLUZA EMERTON CERVA
Ultimele produse in stoc
Tricou cu mâneci lungi, în două culori, de înaltă calitate
47,67 lei
Jacheta de protectie softshell EMERTON CERVA
Jachetă softshell, termoizolată, impermeabilă la apă, cu gluga, căptuşeală din poliester detaşabilă (permite broderia mecanică). Model barbatesc. Produsul este recomandat a fi purtat in orice mediu de lucru.
377,13 lei
STANMORE Pantaloni de protectie scurti Cerva
Pantaloni scurţi cu croială confortabilă şi rezistenţă la rupere, închidere cu fermoar metalic şi capse, gaică pentru ciocan, 4 găici pentru unelte mici. Buzunare pentru depozitare. Acesti pantaloni scurti pot fi purtati in sezonul cald pentru orice tip de activitate.

173,50 lei
STANMORE Salopeta de protectie din bumbac CERVA
Pantaloni cu pieptar din bumbac rezistent la rupere şi componente reflectorizante pentru a spori vizibilitatea. Salopeta are bretele ajustabile, buzunare pentru depozitare. Talie reglabila cu capse si intarituri pe genunchi pentru protectie. Produsul se poate purta in diferite medii de munca.
259,18 lei
UKARI jachetă de iarnă Cerva
Jachetă termoizolantă cu tratament enzimatic (asigură obţinerea unui material mai moale, cu rezistenţă crescută la murdărie) • mâneci ajustabile cu capse • margine inferioară cu elastic • închidere cu fermoar metalic şi capse • buzunare foarte încăpătoare
390,83 lei