Lista de produse dupa marca Draumet

Despre brand:

DRAUMET și DRAUMET PREMIUM sunt o combinație de înaltă calitate și nevoile celor mai pretențioși utilizatori. Produsele acestor mărci sunt cea mai bună alegere dacă aveți nevoie de instrumente fiabile pentru sarcini specializate. Datorită calității excelente, fiabilității și prețului bun, DRAUMET și DRAUMET PREMIUM sunt mărci apreciate de clienți.

Acestea sunt cele mai bune linii de scule fabricate de noi, destinate utilizatorilor pretențioși. DRAUMET sunt produse de înaltă rezistență realizate din materiale de înaltă calitate. Instrumentele DRAUMET și DRAUMET PREMIUM sunt proiectate pentru prelucrarea care necesită parametri de lucru optimi și eficiență ridicată. Calitate excelentă la un preț excelent.

Brandul DRAUMET a câștigat rapid popularitate în rândul contractorilor polonezi cărora le pasă de calitatea muncii, precum și de actualitatea acestora. Au apreciat eficiența și durabilitatea sculelor și accesoriilor noastre. Și marca DRAUMET a devenit sinonimă cu calitatea înaltă.

2453 - Ciocan de dulgher cu magnet 700 g
Ultimele produse in stoc
Ciocan cu doua capete diferite: unul pentru a bate cuiele , iar celalalt pentru a scoate cuiele. Este ideal in cosntructii.
66,74 lei