Lista de produse dupa marca Procera

Brandul PROCERA este renumit pentru gama larga de echipamente de protectie

Acestia ofera imbracaminte de protectie, comert cu ridicata si importator direct de manusi de lucru, ochelari bolle, incaltaminte de siguranta.

Printre toate aceste produse, veti gasi si utmatoarele articole de protectie a muncii precum : casti sau elemente de protectie a capului, antifoane pentru protectia auditiva, articole pentru lucrul la inaltime, truse medicale si produse pentru protectia respiratorie.

Nu sunt exluse produsele pentru igiena si extintoarele din gama de produse PROCERA.

Procera sp.j. se ocupă cu importul de pantofi de lucru. Importăm pantofi de lucru: cizme, pantofi mici și sandale. Pantofii de lucru importați sunt pantofii de cea mai înaltă calitate care îndeplinesc standardele S1, S1P, S2, S3. Pantofii de lucru Procera sunt confecționați din piele naturală și talpa din poliuretan și cauciuc de cea mai bună calitate.

Pantofii de lucru importați de Procera se caracterizează prin confortul la purtare și durabilitatea îndelungată a materialelor. Pantofii de lucru fabricați de Procera sunt montați cu sistemul de injecție directă, cea mai durabilă metodă de conectare a feței cu talpa.

Procera sp.j. este importator și distribuitor direct în Polonia a produselor companiei americane Lakeland, lider mondial în producția de îmbrăcăminte de protecție avansată. Lakeland oferă multe produse cu o mare varietate de opțiuni pentru a vă ajuta să vă orientați mai eficient cerințele de protecție.

Ca urmare, protecția și confortul sunt maximizate, iar costurile sunt minimizate. Lakeland oferă soluțiile sale utilizatorilor din industrii precum petrochimie, petrol și gaze, automobile, energie regenerabilă, producție, produse farmaceutice, întreținere și curățare și multe altele.

PROCERA sp.j. este un importator și producător direct de o gamă largă de mănuși de lucru și de protecție. Oferta noastră include mănuși acoperite cu latex, mănuși acoperite cu nitril, mănuși din piele, mănuși armate din piele, mănuși tricotate, mănuși izolate, mănuși de protecție împotriva tăieturilor, mănuși acoperite cu poliuretan. Ne extindem în mod constant oferta, adaptându-le la așteptările clienților. Mănușile PROCERA se caracterizează prin repetabilitate și calitate foarte bună.

De asemenea Procera distribuie si ochelarii Bolle. Acestia sunt produse de cea mai bună calitate, realizate din cele mai bune materiale. Bolle oferă o gamă largă de ochelari de protecție: ochelari de protecție bolle, ochelari de soare bolle, ochelari google bolle.

Nou
Bocanci de protectie Solid S1 cu bombeu metalic Procera
Bocanci de protectie S1 antistatici cu bombeu din otel.
Acest tip de incaltaminte ofera protectie si confort utilizatorului. Bocancii pot fi purtati in diferite medii de munca : depozite, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului, transport, auto, constructie si amenajari etc.
Incaltaminte S1 SRC din piele de bovina, fete impermeabile, talpa din PU dubla densitate, antialunecare si rezistenta la ulei.

82,22 lei
Nou
Bocanci de protectie Strong S3 cu bombeu compozit+lamela Procera
Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela in talpa antiperforare. Incaltaminte antistatica.
Acest tip de bocanci asigura protectie impotriva lovirii si accidentarii la locul de munca.
Sunt foarte comozi si usori. Sunt ideali de purtat in: constructie, agricultura, minerit, transport etc.
130,15 lei
Nou
Pantofi de protectie BONO S1 cu bombeu din otel Procera
Pantofi de protectie S1 antistatici cu bombeu din otel.
Acest tip de incaltaminte ofera protectie si confort utilizatorului. Pantofii pot fi purtati in diferite medii de munca : depozite, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului, transport, auto, constructie si amenajari etc.
Incaltaminte S1 SRC din piele de caprioara, de culoare inchisa, talpa din PU dubla densitate, antialunecare si rezistenta la ulei.

133,99 lei
Nou
Pantofi de protectie Fiber S1 cu bombeu din metal Procera
Pantofi de protectie S1 antistatici cu bombeu metalic.
Acest tip de incaltaminte ofera protectie si confort utilizatorului. Pantofii pot fi purtati in diferite medii de munca: santier, service auto, transport etc.
 Pantofii sunt confectionati din microfibra, talpa din PU dubla densitate, antialunecare si rezistenta la ulei.

160,82 lei
Nou
Pantofi de protectie Oskar S1P cu bombeu din otel Procera
Pantofi de protectie S1P Procera antistatici cu bombeu din otel.
Acest tip de incaltaminte , tip sport, este foarte comoda. Pantofii sunt extrem de usori si pot fi purtati in diferite medii de munca : depozite, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului, transport, auto, amenajari etc.
Incaltaminte S1P SRC din material textil, poliester combinat cu bumbac si intarituri din piele, talpa din PU monodensitate, antialunecare, fara sireturi

146,59 lei
Nou
Pantofi de protectie SLIDER S1P cu bombeu metalic Procera
Pantofi de protectie S1P Procera cu bombeu metalic
Pantofii Slider tip sport, sunt foarte usori si comozi si pot fi purtati in depozite, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului, transport, auto etc.
Incaltaminte S1P SRC din material textil si KPU, bombeu metalic,talpa din PU dubla densitate antialunecare, fara sireturi

160,94 lei
Nou
Pantofi de protectie Street S1 cu bombeu din metal Procera
Pantofi de protectie S1 antistatici cu bombeu metalic.
Acest tip de incaltaminte ofera protectie si confort utilizatorului. Pantofii pot fi purtati in diferite medii de munca.
 Pantofii sunt confectionati din piele velur și material respirabil de tip Cordura., talpa din PU dubla densitate, antialunecare si rezistenta la ulei.

156,51 lei
Nou
Pantofi de protectie TEXO S1 cu bombeu din otel Procera
Pantofi de protectie S1 antistatici cu bombeu din otel.
Acest tip de incaltaminte ofera protectie si confort utilizatorului. Pantofii pot fi purtati in diferite medii de munca : depozite, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului, transport, auto, constructie si amenajari etc.
 Pantofii sunt confectionati din material textil respirabil, talpa din PU dubla densitate, antialunecare si rezistenta la ulei.

139,72 lei
Nou
Sandale de protectie Racer S1 cu bombeu din otel Procera
Sandale de protectie S1 antistatice cu bombeu metalic.
Acest tip de incaltaminte ofera protectie si confort utilizatorului. Sandalele pot fi purtate in diferite medii de munca : depozite, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului, transport, auto, constructie si amenajari etc. Ideale pentru vara.
Incaltaminte S1 SRC din piele de velur si material respirabil 3D Mesh, de culoare inchisa cu insertii portocalii, talpa din PU dubla densitate, antialunecare si rezistenta la ulei.

160,35 lei