Lista de produse dupa marca Reis

REIS - producția de îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate

 „Reis” este un dezvoltator și producător polonez modern de echipamente de protecție individuală (EIP), în special haine de lucru cu proprietăți de performanță îmbunătățite. Producătorul european Polonia Reis produce dispozitive de protecție împotriva căderii, protecție pentru ochi și cap, precum și protecție respiratorie și auditivă. Produsele companiei sunt cunoscute în multe țări, tehnologiile inovatoare moderne sunt folosite pentru a spori confortul și proprietățile de protecție ale îmbrăcămintei pentru scopuri speciale.

Reis este popular pentru gama sa largă de produse, inclusiv îmbrăcămintea de lucru sezonieră: vară, iarnă și demisezon. Printre avantaje, se poate evidenția un nivel ridicat de calitate a produsului, care suferă un control atent și un sortiment extins extins în mod regulat, prin urmare, îmbrăcămintea de lucru reis este întotdeauna convenabilă, confortabilă și fiabilă.

Facilitățile de producție ale fabricilor ne permit să satisfacem cererea de EIP pentru orice domeniu de activitate. Compania Reis este o producție modernă de haine pentru angajați, un ciclu complet: de la proiectarea produselor la ambalarea acestora. Sunt utilizate diverse materiale, fibre naturale, piele și   poliester, sunt luate în considerare cerințele străine ale standardului de calitate.

Dacă sunteți interesat de informații despre compania reis și cât de practică este linia de produse, după ce ați încercat cizme, mănuși sau un impermeabil în șosete, veți fi imediat convinși de forță, modelele sunt create ținând cont de toate nevoile specifice și cererile consumatorilor. Îmbrăcămintea de lucru confortabilă, durabilă și de protecție este o garanție suplimentară de siguranță într-o întreprindere, fabrică sau uzină.

 Îmbrăcămintea industrială realizată din țesături de înaltă calitate într-o gamă largă de culori, cu inserții sigilate sau reflectorizante, găsește un domeniu imens de aplicare pentru lucrători, în interior sau în aer liber.

 Îmbrăcămintea sau încălțămintea profesională Reis contribuie la munca de succes și la productivitate sporită. Produsele companiei sunt certificate, îmbrăcămintea de lucru îndeplinește standardele de siguranță, GOST-urile și îndeplinește, de asemenea, cerințele moderne de fiabilitate și confort. Pentru clienții obișnuiți, produsele companiei sunt siguranță absolută, stil și confort.

Nou
Bocanci de protectie pentru sudori S3 BCH-DREZNO
Bocanci de protectie din piele, sireturi acoperite, clasa S3 de protectie, bombeu compozit  si lamela antiperforare. Bocancii sunt antistatici, au talpa rezistenta la ulei si hidrocarburi. Acestia pot fi purtati in construcie, amenajari, service auto, transport, vopsitorii  etc. si in special de catre sudori.
290,60 lei
Nou
Bocanci de protectie pentru sudori S3 BPPOT
Bocanci de protectie din piele, sireturi acoperite, clasa S3 de protectie, bombeu metalic  si lamela antiperforare. Bocancii sunt antistatici, au talpa rezistenta la ulei si hidrocarburi. Rezistenta la caldura. Acestia pot fi purtati in construcie, amenajari, service auto, transport, vopsitorii  etc. si in special de catre sudori.
378,55 lei
Nou
BRECUADOR-OB-Pantofi de protectie fara bombeu
Acesti pantofi nu au bombeu de protectie, sunt confectionati din piele nubuk cu plasa, au inchidere cu siret .
Ideali de purtat in sezonul cald, datorita materialului exterior din plasa care ofera respirabilitate piciorului.
Pantofii pot fi purtati in diferite activitati:gradinarit, amenajari, sport si recreere, industria usoara, manipulare, transport, auto etc.
178,74 lei
Costum de protectie din tercot pentru uz general UM
Costum de protecție format dintr-o jacheta si pantaloni cu pieptar, 65% poliester + 35% bumbac.Salopeta de protecție din tercot cubretele ajustabile, buzunare pentru depozitare si jacheta cu elastic in talie si inchidere cu butoni. Acest produs poate fi puratat in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
117,73 lei
Halat de prtectie, de unica folosinta verde Fvisit
Imbracaminte de unica folosinta verde. Acest tip de imbracaminte este unisex si are utilizare universala.
Halat din polipropilena subtire, universal, purtat in :clinici, spitale, farmacii, industrie alimentara etc.
Halat medical utilizat de vizitatori.
4,40 lei
Nou
Jacheta de protectie PRO-J pentru lucru
Jacheta de protectie confectionata din 65 % poliester, 35 % bumbac- rezistenta la rupere. Aacceasta jacheta de protectie este ideala pentru toate tipurile de activitati : constructii, transport, service, lucrul in depozite etc. 
Inchidere cu Velcro, si fermoar, buzunare pentru depozitare, mansete cu capse, bana elastica la baza pentru o potrivire mai buna pe corp.
110,23 lei
Nou
Manusi de protectie imersate cu nitril negru RNIFO-PLUS
Manusi de protectie din nylon combinat cu poliester, acoperite cu nitril negru. Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
18,56 lei
Nou
Manusi de protectie imersate cu nitril negru RNIFO-ULTRA
Manusi de protectie din nylon, acoperite cu nitril negru. Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc 
10,83 lei
Nou
Nitrix- Manusi de protectie imersate pentru mecanici
Manusi de protectie din poliester, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
6,22 lei
Nou
Ochelari de protectie antizgariere GOG-FRAMBER
Ochelari de protectie impotriva stropilor solizi si lichizi din aer.
Acesti ochelari GOG-FRAMBER din policarbonat , antizgariere  pot fi purtati in clinici, farmacii, transport, agricultura, cosntructii etc.
Ochelarii asigura protectia ochilor in desfasurarea activitatilor.
5,95 lei
Ochelari de protectie antizgariere GOG-FRAMEB
Ochelari de protectie impotriva stropilor solizi si lichizi din aer.
Acesti ochelari GOG-FRAMEB din policarbonat transparent, antizgariere  pot fi purtati in clinici, farmacii, transport, agricultura, cosntructii etc.
Ochelarii asigura protectia ochilor in desfasurarea activitatilor
5,81 lei
Pantaloni talie de protectie Multi Master
Pantaloni de protecție confectionat din 65% poliester, 35% bumbac. Inchidere cu fermor si nasture, buzunare pentru depozitare. Acest produs poate fi puratat in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
60,95 lei
Pantofi de protectie BRFROG BSY S1P cu bombeu compozit si lamela
Acesti pantofi sunt confectionati din piele combinat cu material textil, bombeu din compozit si lamela antiperforare in talpa. Talpa din Eva si cauciuc antiderapanta.
Pantofii se pot utiliza in diferite activitati: sport si recreere, gradinarit, constructii, industria usoara, industria gea, transport, auto etc.
244,97 lei
Pantofi de protectie BRGRIT SB cu bombeu din otel REIS
Ultimele produse in stoc
Acesti pantofi au bombeu de protectie din otel, sunt confectionati din piele combinata cu material impermeabil, au inchidere cu sireturi, talpa antialunecare, captuseala respirabila .
Ideali de purtat in sezonul cald, datorita materialului de calitate care ofera respirabilitate piciorului.
Pantofii pot fi purtati in diferite activitati:gradinarit, constructii, industria usoara, industria gea, transport, auto etc.
181,12 lei
-30%Nou
Pantofi de protectie SB cu bombeu din otel BRFODREIS
Acesti pantofi de protectie antistatici, au talpa PU antiderapanta, rezistenta la ulei si hidrocarburi si bombeu din otel. Confectionati din microfibra, ofera protectie si confort utilizatorului . Aceasta incaltaminte este utilizata in industria alimentara si medicina, cat si in industria usoara, prelucrare a lemnului etc.

102,71 lei
146,73 lei
Salopeta de protectie Multi Master din tercot Reis
Salopeta de protecție Multi Master 65% poliester, 35% bumbac. Banda elastica in talie, bretele ajustabile, buzunare pentru depozitare. Acest produs poate fi puratat in urmatoarele situatii: amenajari, industria usoara, industria de prelucrare a lemnului si mobilierului,transport,gradinarir,agricultura, depozite etc.
70,57 lei
Nou
Salopeta de protectie PRO-B cu bretele reglabile
Salopeta de protectie confectionata din 65 % poliester, 35 % bumbac- rezistenta la rupere. Salopeta este ideala pentru toate tipurile de activitati : constructii, transport, service, lucrul in depozite etc. Acestia au numeroase buzunare pentru depozitare. Buzunare pentru depozitare, bretele reglabile.
133,64 lei
Sandale de protectie din piele, Bryesvel-S-OB, fara bombeu
Pantofi tip sandale de protectie fara bombeu metalic, confectionati din piele de inalta calitate, inchidere cu velcro si talpa antialunecare. Sandalele se pot utiliza la orice tip de activitate, mai ales in sezonul cald.
107,10 lei
Nou
Sandale de protectie S1 Bryes-S cu bombeu metalic
Aceste sandale sunt confectionate din piele, au inchidere cu Velcro si  bombeu metalic. Ideale de purtat in sezonul cald, datorita perforatiilor , piciorul poate respira, eliminand astfel transpiratia.
Sandalele pot fi purtate in diferite activitati:gradinarit, constructii, industria usoara, industria gea, transport, auto etc.
95,59 lei
Nou
Sandale de protectie SB BRYESK-S cu bombeu metalic Reis
Aceste sandale sunt confectionate din piele, au inchidere cu Velcro si  bombeu metalic. Ideale de purtat in sezonul cald, datorita perforatiilor , piciorul poate respira, eliminand astfel transpiratia.
Sandalele pot fi purtate in diferite activitati:gradinarit, constructii, industria usoara, industria gea, transport, auto etc.
91,17 lei