Lista de produse dupa marca Rossini

Rossini a fost înființată în 1969, cu un mic atelier dedicat producției de îmbrăcăminte de lucru.

Într-o eră în care siguranța la locul de muncă era un subiect pentru câțiva, Emilio Rossini a văzut o misiune care a început în micul atelier în care a început să confecționeze îmbrăcăminte de lucru.
De-a lungul anilor, Rossini și-a extins producția, adaptând-o la cerințele în schimbare ale lucrătorilor și la noile tehnici, astfel încât să ofere soluții de prevenire a accidentelor chiar și pentru cele mai extreme condiții de muncă.

În prezent, Rossini îmbracă mii de muncitori profesioniști, cu țesături de calitate superioară și rezistente, fără a renunța vreodată la confort și purtabilitate.

De peste o jumătate de secol Rossini îți îmbracă muncitorii, asigurandu-le siguranta, confortabilitatea și protectie ochilor în fiecare zi .

-15%
Semimasca de protectie Sheltech, FFP2, cu valva, Rossini
Semimasca de protectie tip FFP2 din polipropilena R663 Rossini
Contine valva de expirare, benzi duble de prindere, spuma pentru protectia nasului.
Se incadreaza in standardu European EN146:2001 (ofera protectie impotriva particulelor de mici dimensiuni precum : praf,ceata, fum.)
Aceasta masca nu asigura protectie impotriva gazelor.
Semimasca Sheltech FFP2 semnifica clasa superioara de protectie - asigurand protectia impotriva perticulelor fine ( retinand aproximativ 95% dintre particulele mai mici de 0.5 microni)
Nivelul maxim de utilizare este de pana la 10 ori TLV
Utilizarea mastii este necesara in urmatoarele medii de activitate: constructii, industrie textile, ceramica, minerit, clinici, farmacii, spitale, laboratoare, turnatorie s.a.
26,70 lei
31,42 lei