CENTURA COMPLEXA 2 PCT PRINDERE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CENTURA COMPLEXA 2 PCT PRINDERE nakita

CENTURA COMPLEXA 2 PCT PRINDERE

168,72 lei (inclusiv TVA) 168,72 lei (fara TVA)
Oferim plăți online sigure si autorizate.
Avem grijă să livrăm produsele către tine in siguranță.
Dacă nu esti mulțumit de produs, la noi il poți returna sau schimba foarte ușor.

Elemente de atașare - 2 bucle textile pentru fixarea pieptului și un dispozitiv D-Ring pentru fixare în cădere.

Banda de extensie unică (lungime 30 cm) care permite utilizatorului să se conecteze cu ușurință la inelul D de atașare dorsală fără ajutor extern.

Adaptabilitate - bretele reglabile pentru umeri și coapse

Convenabilitate - Umeri și curele de coapsă diferențiate printr-o schemă de culori duale

Ergonomie - Căptușire moale pe umăr pentru confort extrem. Curelele cu coapse au catarame automate. Cureaua de poziționare ideală pentru un confort extins.

Conformitate - Conform EN 361: 2002

Poate fi utilizat de un utilizator cu o greutate maximă de 140 kg.

Produs pe baza de comanda livrabil in 35 zile

FA1010500
1.43 kg

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

     Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
chat Recenzii (0)