Cizme de protectie

Cizme de protectie

Cizmele de protectie au urmatoarele clase O1, O2, O3, O4, O5, OB, SB, S1, S1P, S2, S3, S4, S5 si sunt concepute pentru a garanta confortul zilnic la locul de munca. chiar si in cele mai grele conditii de lucru. Acestia au urmatoarele caracteristici: cu sau fara bombeu de protectie , cu absorbitor de soc in zona calcaiului, talpa antialunecare (SRA, SRB, SRC), protectie metatarsiene (M), impermeabili (WRU), protectie impotriva fenomenului de descarcari electrostatice (ESD), lamela antiperforare (P) , termoizolati/imblaniti ( rezistenti la temperaturi scazute - CI), cu talpa rezistenta la hidrocarburi, combustibili si uleiuri, antistatici, talpa rezistenta la caldura (HRO), marimi extreme, antichimice.

Top Defender- distribuitor de echipamente de protectie a muncii, inclusiv incaltaminte de protectie de la branduri de top precum Dunlop, Dupont, Nakita, Ardon,Cofra, Diadora, Coverguard, BWolf, Cerva, Raven, Black Knight, Reis, Rhino Safety, Panda, Stenso, F&F, Rock Safety, Portwest, Giasco, Exena etc

Cizme de protectie din PVC DUNLOP® DEVON (S5 SRA)
Cizme scurte din PVC cu bombeu din otel ( S5 SRA) si lamela antiperforatie. Cizmele sunt rezistente la alunecare, la abraziune și substante chimice. Acestea se pot utiliza universal: constructie, lucrul in depozite, agricultura, lucratorii de drumuri si poduri etc.
99,64 lei
Cizme de protectie DUNLOP® PUROFORT® + (O4 FO CI SRC)
Cizme de protectie din PVC (O4) fara bombeu si elemente metalice. Cizmele sunt rezistente la alunecare, la abraziune și substante chimice. Acestea se pot utiliza universal: constructie, lucrul in depozite, agricultura, lucratorii de drumuri si poduri etc.
380,66 lei
Cizme de protectie DUNLOP® PUROFORT® + (S5 CI SRC)
Cizme de protectie S5 ( cu bombeu si lamela din otel). Confectionate din PU, mai usor si mai rezistente decat cauciucul sau PVC-ul. Cizmele sunt rezistente la alunecare, la abraziune și substante chimice. Acestea se pot utiliza universal.
462,77 lei
Cizme de protectie impermeabile PVC USAM
Cizme de protectie impotria apai si a noroiului.Acestea sunt confectionate din PVC, material rezistent la uzura. Talpa de cauciuc, impiedica alunecarea. Lungimea cizmei este ideala pentru a nu patrunde apa inauntru.
48,20 lei
-35%
Cizme imblanite DUNLOP® BLIZZARD antichimice
Ultimele produse in stoc
Cizme de iarna, imblanite , din PVC Gand985 Blizzard.
Aceste cizme sunt impermeabila si sunt termoizolate-ideale pentru temperaturi scazute.
Talpa cizmelor este flexibila si antialunecare.
Cizmele Blizzard sunt antichimice.
116,64 lei
179,45 lei
Cizme scurte TRONCHETTO OB SRA BOOTS Cerva
Cizme scurte, din PVC şi nitril, antistatice, rezistente la grăsimi vegetale şi animale, cu talpă antialunecara, fara bombeu de protectie. Utilizare generala. Flexibile până la -20 °C.
92,70 lei
Nou
Insertie termica pentru cizme de protectie 13012
Acesti ciorapi confera maxim confort termic, necesar picioarelor pe timpul friguros. Favorabil si la temperaturi ridicate, absoarbe umezeala pentru a pastra piciorul uscat si aerisit
24,53 lei