POLITICA DE RETUR

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul are dreptul de a notifica in scris comerciantul ca renunta la cumparare, partial sau total, fara a fi percepute penalitati si fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, fiind aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.

Pentru ca obiectivul nostru este satisfactia clientilor, am decis ca politica de retur a TOP DEFENDER S.R.L. sa fie aplicabila si clientilor persoane juridice, fara a afecta insa in vreun fel prevederile O.U.G. nr. 34/2014.

PROCEDURA DE RETURNARE:

Va rugam sa urmati urmatorii pasi pentru efectuarea unui retur TOTAL sau PARTIAL al unei comenzi:

1. Inregistrati o cerere de returnare, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, prin urmatoarele modalitati:

- in contul de client, la sectiunea Retur de marfa;

- la adresele de email vanzari@topdefender.ro sau office@topdefender.ro;

- telefonic la numarul 0731/642.600.

Va rugam sa mentionati datele dumneavoastra de contact si numarul facturii de cumparare.

2. Dupa aprobarea solicitarii de retur de catre personalul TOP DEFENDER, impachetati produsul in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile, documentele si materialele primite.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si actele care le-au insotit - factura, certificat de calitate – garantie, ghid de utilizare etc, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri s.a.

Va rugam sa nu indepartati foliile de protectie de pe produse, nu deteriorati pungile sau elementele despartitoare ale ambalajului. De asemenea, nu aplicati schotch sau etichete pe produs.

In cazul in care produsul returnat a facut parte dintr-o campanie promotionala de acordare a unui produs drept cadou, odata cu returnarea produsului achizitionat se va returna si produsul oferit.

3. Returul produselor se va face la adresa: Str. Gheorghe Doja nr. 96 A, cod postal 727525, Jud. Suceava- TOP DEFENDER S.R.L., personal sau prin serviciile firmelor de curierat partenere Urgent Cargus si Sameday Courier. Pe langa adresa, pe colet se va mentiona si numele expeditorului.

Cheltuielile directe de returnare vor fi suportate in totalitate de catre client.

IMPORTANT: Produsele returnate prin curier rapid nu se trimit cu RAMBURS.

Returnarea contravalorii produselor pe care clientul doreste sa le returneze se face fara returnarea taxei de transport aferente expeditiei. Taxa de transport pentru returnarea produselor ramane in continuare in sarcina clientului. 

Exceptie o fac situatiile in care produsul primit de client difera prin marime/culoare/cod, de produsul comandat pe website. In acest caz, TOP DEFENDER se face raspunzatoare pentru greseala survenita si va suporta costul aferent returului.

In cazul in care ambalajul produsului care face obiectul returului ajunge deteriorat la noi, ne rezervam dreptul de a retine 20% din valoarea produsului returnat, precum si costul aferent transportului.

De asemenea, daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produsului sau de a refuza returnarea valorii acestuia, in acest ultim caz, produsul va fi returnat la client pe cheltuiala acestuia.

TOP DEFENDER S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru transportul produselor de la client catre noi. 

Orice inadvertenta intre starea declarata de catre client la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul TOP DEFENDER S.R.L. va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat.

PRODUSELE EXCEPTATE DE LA POSIBILITATEA DE RETURNARE

Sub rezerva dispozitiilor art.16 lit. c), e) din OU.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract (dreptul de returnare) urmatoarele produse:

• furnizarea de produse confectionate pe comanda speciala, dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

• produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (manusi de unica folosinta, masti de protectie, filtre pentru semimasti si masti de gaze etc. Prezenta lista nu este exhaustiva).

RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR COMANDATE

Se va face in cel mult 10 zile calendaristice de la retur, daca acestea au fost achitate, sub conditia receptionarii produselor. Rambursarea se va face intr-un cont bancar indicat de client si pe baza unei facturi storno emise de TOP DEFENDER S.R.L.. 

Ne rezervam dreptul de a prelungi termenul de 10 zile calendaristice daca nu am intrat in posesia produselor returnate. 

Product added to wishlist
Product added to compare.