Termeni si conditii

Derularea Comenzii

Plasarea comenzii se va face prin email (trimis la vanzari@topdefender.ro) sau direct de pe site, dupa care veti primi un mesaj ce va va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra in sistem. Pentru o buna desfasurare a procesului, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului inainte de a plasa comanda. Acest lucru se poate realiza in pagina de prezentare a produsului sau atunci cand introduceti in cos un produs. 

Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare (cu exceptia sarbatorilor legale). In cazul in care comenzile au fost plasate in afara programului, preluarea lor se va efectua in ziua urmatoare sau in prima zi lucratoare de dupa plasarea comenzii.

Pentru confirmarea comenzii veti fi contactat de un reprezentant al www.topdefender.ro care va va informa cu privire la disponibilitatea produselor.
 
Imediat dupa confirmarea telefonica a comenzii, produsele dumneavoastra vor intra in procesul de livrare.
 
Modalitati de livrare

Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
 
Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

CONDITII DE UTILIZARE

Compania care administreaza site-ulwww.topdefender.ro este SC TOP DEFENDER SRL., inregistrata la Registrul Comertului cu nrJ33/467/2012si are Codul Unic de Inregistrare: RO30329642.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare:

Continutul site-ului este proprietatea exclusiva a S.C. TOP DEFENDER  S.R.L., fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al S.C. TOP DEFENDER S.R.L. a oricaror elemente ce alcatuiesc site-ul se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

S.C. TOP DEFENDER  S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces in interes personalpe site-ul wwwtopdefender.ro si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. TOP DEFENDER  S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia. 


Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele oferite de firma noastra sunt spre vanzare in limita stocului disponibil si in forma in care vin de la producator. Cumpararea produselor se face numai dupa ce utilizatorii au inteles destinatia si scopul acestora, pe proprie raspundere.

Imaginile prezentate pe site au titlu informativ, motiv pentru care produsele livrate pot sa difere usor (nuanta, culoare, aspect, accesorii, etc) de produsele publicate. www.topdefender.roisi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. 
 
Cu privire la preturi, caracteristici, imagini si alte eventuale greseli de tipar sau de afisare, www.topdefender.ro nu isi asuma responsabilitatea. In cazul in care unele caracteristici ale produselor sau pretul acestora au fost introduse sau afisate gresit, iar livrarea lor nu a fost finalizata, compania noastra isi aloca dreptul de a anula comanda plasata si de a anunta clientul in cel mai scurt timp cu privire la eroarea aparuta in sistem.
 
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor, de aceea www.protectstore.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor. Intreaga responsabilitate cu privire la repararea/inlocuirea lor revine in sarcina furnizorilor.


Limitarea responsabilitatii pentru link-uri catre alte site-uri, server, browser 

Avand in vedere ca site-ul www.topdefender.ro este gazduit de serverele unei terte societati, SCTop Defender SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor. www.topdefender.ro nu poate garanta ca acest site sau emailurile trimise de www.topdefender.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare pentru PC.
 
De asemenea, SC Top Defender SRL nu este raspunzatoare de continutul site-urilor ce pot fi accesate prin intermediul site ului nostru, www.topdefender.ro.

PROMOTII

In situatia promotiilor de orice fel, SC Top Defender SRL stabileste regulamentul promotiilor si il face cunoscut eventualilor participanti prin intermeniul site-ului www.topdefender.ro. Promotiile se aplica doar comenzilor care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site si care sunt plasate in perioada desfasurarii promotiei. www.topdefender.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor ce intra in promotie, o poate intrerupe sau anula in orice moment, fara notificari prealabile.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.topdefender.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritarilor competente.

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

Firma S.C. TOP DEFENDER S.R.L isi rezerva dreptul de a nu primi retur consumabilele sanitare ( masti de protectie ) , aceasta fiinda o masura luata pentru a proteja clientii si angajatii impotriva raspandirii virusului COVID-19

CONFIDENTIALITATE

Compania care administreaza site-ul www.topdefender.ro este S.C. Top Defender S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J33/467/2012si avand Codul Unic de Inregistrare: RO30329642.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. Top Defender S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alte notificari.

INFORMATII PERSONALE

Inregistrandu-va pe site ul www.topdefender.ro va obligati ca informatiile furnizate (nume, adresa, numar de telefon, etc) sa fie corecte. In cadrul meniului www.topdefender.ro gasiti optiuni pentru corectarea sau actualizarea informatiilor dumneavoastra personale. Compania noastra nu este responsabila pentru neglijentele utilizatorului cu privire la securitatea si confidentialitatea contului si a parolei.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Accesarea site-ului www.topdefender.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. Top Defender S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, procesarea comenzilor sau cererilor dumneavostra, oferirea de servicii catre dumneavostra, facturarea serviciilor si produselor comandate, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumnavoastra, realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si serviciilor noastre, informarea despre promotiile www.topdefender.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C.Top Defender S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C.Top Defender  S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

S.C.Top Defender  S.R.L.va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara : 
-dreptul de a cere S.C.Top Defender  S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
-dreptul de a cere S.C. Top Defender  S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
-dreptul de a cere S.C. Top Defender  S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
-dreptul de a cere S.C. Top Defender  S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa vanzari@topdefender.ro.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Top Defender  S.R.L. prin magazinul online www.topdefender.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este comertul online si activitati de cercetare si marketing .
Sunteţi obligat(ă) să vă furnizaţi datele, acestea fiind necesare prelucrării comenzilor. Refuzul dvs. atrage după sine anularea comenzilor plasate pe www.topdefender.ro. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării numai de către operator şi nu sunt comunicate unui terț.

 Acceptarea acestor termeni reprezintă consimțământul dumneavoastră pentru primirea de informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Top Defender  S.R.L. reprezentată de magazinul online www.topdefender.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu condițiile enumerate mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email vanzari@topdefender.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. 
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil!

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.topdefender.rova fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva faptuitorilor.

GARANTIE

Fiecare produs are mentionata perioada de garantie in pagina de prezentare a acestuia. In cazul in care doriti sa trimiteti un produs care face obiectul garantiei in utilizare, clientul achita contravaloarea transportului. Achitarea returului cade in sarcina www.topdefender.ro. Inainte de trimiterea produsului in garantie,va rugam sa ne contactati la adresa de email office@topdefender.ro.