Fleece Antistatic Ignifug
Fleece Antistatic Ignifug
  Fleece Antistatic Ignifug
  Fleece Antistatic Ignifug

  Hanorac de protectie din Fleece Antistatic Ignifug, FR30

  IN STOC LA FURNIZOR
  470,50 lei
  cu TVA
  >Câștigă 47 puncte/9,40 lei Câștigă 47 puncte/9,40 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,20 lei reducere)
  Coșul dvs. va totaliza 47 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 9,40 lei.

  Produsul ofera confort, protectie termica, impotriva flacarilor. Hanorac antistatic, din fleece cu fermoar.Acesta are utilizare universala.

  Mărime
  Culoare
  • Bleumarin

   Evaluări și recenzii ale clienților
  Nu există nici-o recenzie pentru acest produs
  .

  Descriere

  FR30- Hanorac de protectie din Fleece Antistatic Ignifug PORTWEST

  Informatii despre produs

  Produsul ofera confort, protectie termica, impotriva flacarilor, antistatica. Compozitie: fleece cu straturi duble, antiscamosare

  Caracteristici: buzunare cu doua fete, fermoar ascuns, mansete elastice, banda in talie.

  Țesătură Invelis Exterior :Tesetura Modaflame: 60% Modacrilic, 39% Bumbac, 1% Fibre de Carbon 280g

  Articolele de îmbrăcăminte pot fi stratificate pentru a atinge o valoare totală a puterii de încălzire a arcului (ATPV) sau a unei limite de deschidere a energiei (Ebt). De exemplu, termalele pot atinge un Ebt de 4,3 cal / cm2, iar un strat exterior poate atinge un ATPV de 13,6cal / cm2. Cu toate acestea, combinația ATPV va fi mai mare decât suma celor două straturi unice, deoarece spațiul dintre cele două straturi conferă protecție suplimentară purtătorului.

  Protectie Ignifuga

  Produse functionale si performante pentru orice conditii de lucru.

  Caracteristici

  ● Calitatile naturale ingnifuge nu se vor estompa

  ● Protejeaza impotriva caldurii radiante si convective

  ● Continut ridicat de bumbac

  ● Mansete elastice

  Standarde

  • EN 1149 -5 - Îmbrăcăminte de protecție. Proprietăți electrostatice. Performanțe materiale și cerințe de proiectare.

  Cerințele privesc marcarea articolelor de îmbrăcăminte și conținutul manualului de instrucțiuni al producătorului. Conform acestor cerințe, o țesătură este clasificată ca disipativă electrostatică dacă:

  t50 <4 s sau S> 0,2, unde: t-50 - timpul de descompunere a materialului încărcat prin inducție, S - factor de ecranare, S = 1 - ER / Emax (Emax - intensitatea câmpului electric fără specimen de testare prezent, ER - intensitatea câmpului electric pe cealaltă parte a epruvetei);

  rezistivitatea suprafeței este mai mică sau egală cu 2,5 x 109 Ω cel puțin pe o parte a materialului testat.

  Dacă materialul conține fire conductoare în fire paralele sau sub formă de rețea, distanța dintre firele conductoare într-o direcție nu trebuie să depășească 10 mm în fiecare element de îmbrăcăminte.

  Acest document stabilește, de asemenea, cerințele pentru structura îmbrăcămintei. Atunci când sunt utilizate, îmbrăcămintea disipativă electrostatică ar trebui să acopere întregul corp, de asemenea, atunci când utilizatorul efectuează operații standard sau se apleacă. În același timp, nu poate limita mișcările utilizatorului atunci când este butonat în conformitate cu recomandările producătorului. Dacă îmbrăcămintea este realizată dintr-o combinație de materiale, materialul antistatic ar trebui să constituie suprafața exterioară. Orice fermoare, nasturi sau elemente de fixare din material conductiv trebuie acoperite cu material antistatic.

  Producătorul de îmbrăcăminte disipatoare electrostatice este obligat să atașeze fiecărui produs un manual de instrucțiuni care conține următoarele informații:

  lucrătorului nu i se permite să scoată îmbrăcămintea antistatică în atmosferă explozivă sau în imediata apropiere a materialelor inflamabile,

  instrucțiuni cu privire la modul de manipulare a îmbrăcămintei,

  proprietățile anti-statice ale îmbrăcămintei se pot modifica (ca urmare a prezenței impurităților, deteriorării sau spălării),

  utilizatorul de îmbrăcăminte antistatică trebuie să fie împământat corespunzător de o rezistență la scurgere mai mică de 108 Ω,

  îmbrăcămintea disipativă electrostatică nu poate fi utilizată în atmosferă cu niveluri crescute de oxigen fără consultarea prealabilă a lucrătorului SSM (specialist).

  Într-o atmosferă explozivă, atmosfere îmbogățite cu oxigen sau în apropierea materialelor inflamabile, lucrătorul trebuie să fie legat direct la pământ sau împământat de încălțăminte adecvată (rezistența la scurgere trebuie să fie mai mică de 105 Ω) în conformitate cu PN EN ISO 20345: 2007.

  În conformitate cu cerințele elementelor dielectrice standard ale articolelor de îmbrăcăminte, cum ar fi sigla companiei, etichetele, curelele reflectorizante nu pot fi utilizate decât dacă sunt fixate permanent pe suprafața materialului antistatic.

  • EN ISO 11612 (A1, B1, C2) - Îmbrăcăminte de protecție - Îmbrăcăminte de protecție împotriva căldurii și a flăcărilor.

  Standardul definește cerințele pentru îmbrăcămintea din țesături elastice care are ca scop protejarea corpului utilizatorului, cu excepția mâinilor, împotriva căldurii și / sau a flăcării.

  În ceea ce privește protecția capului și a picioarelor, standardul se referă doar la jambiere, protecții pentru pantofi și hote, cu excepția soluțiilor de protecție a ochilor și a echipamentului de protecție respiratorie, dacă acestea sunt incluse în capotă.

  Standardul acoperă o gamă largă de îmbrăcăminte de protecție care ar trebui să fie ignifugă și să demonstreze rezistență la cel puțin unul dintre următorii agenți:

  Radiație termala,

  Permeabilitatea de căldură la contactul cu un obiect fierbinte,

  Permeabilitate convectivă la căldură,

  Stropi de metal topit.

  Standardul nu se aplică îmbrăcămintei de protecție pentru pompieri și sudori.

  Colectie: Modaflame™

  Gama: Protectie Ignifuga

  Material: Modaflame™ 280g

  Produsul este recomandat pentru

  1. Logistică, inclusiv transport și manipulare (lucrări de depozit)
  2. Lucrări de construcție și renovare / Lucrări de montaj și instalare / Construcție de drumuri
  3. Industria grea, inclusiv turnătorii și sudură
  4. Industria electrotehnică, inclusiv cea electrică și electronică, precum și industria energiei electrice
  5. Industria auto, inclusiv construcția, mecanica și reparația vehiculelor, precum și lăcuirea
  6. Agricultură / Horticultură / Silvicultură / Vânătoare / Pescuit etc.

  echipament-de-protectie imbracaminte-lucru de-iarna  alba sau horeca reflectorizanta sau hi-vis pentru-ploaie sau impermeabila combinezoane veste imbracaminte-antistatica-sau-ignifuga

  Detalii ale produsului

  Tip produs
  Imbracaminte de protectie
  Referinta
  FR30
  Brand
  Portwest
  Recomandat pentru:
  Activitati generale
  Material
  60% Modacrilic, 39% Bumbac, 1% Fibre de Carbon
  Standard
  EN 1149 -5 si EN ISO 11612 (A1, B1, C2)
  FR30
   Recenzii

  Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

  Product added to wishlist
  Product added to compare.