Echipamente complete de protectie

Echipamente complete de protectie

La Topdefender.ro gaseti echipamant complet pompier si forestier - costume, centuri, casti cu sau fara vizor, filtre pentru fum, bocanci, ghete, cizme, pantaloni, jachete, geci etc. Costumele de pompier sunt confectionate din material ignifug, din bumbac , hidrofobizat - cu protectie redusa sau de tip Nomex, cu protectie ridicata la foc. Costumele de forestier sunt confectionate din material antitaiere, hidrofobizat, din poliester + bumbac

Top Defender -distribuitor de echipamente de protectia a muncii de la Sioen, Cerva, dRwal, Coverguard etc.

Cetia maneca de protectie anti-taiere CERVA
Manşetă cu protecţie anti-tăiere. Lungimea de 36,45 sau 56 cm, fabricate din material Taeki = protecţie anti-tăiere şi rezistent la temperaturi de până la 100 grade.
24,06 lei
GLAREOLA - maneca antitaiere nivel 5 Cerva
Manșetă de protecție împotriva tăierii. Material reflectorizant ce sporeste vizibilitatea. Ideala pentru lucrul cu ferastrau, aparate pe lant, cutite etc.
22,69 lei
JSP FORESTRY SET EVOLITE+GP ORANJ
O cască cu o combinatie uzuala alcătuită din: cască Evolite portocalie cu roată, suport de vizor, ţesătură metalică şi antifoane externe 
426,14 lei
Kit FP65 complet pentru lucrul la inaltime Portwest
Ultimele produse in stoc
Set complet FP65 Portwest pentru lucrul la inaltime.
Kitul contine Ham Comfort Plus in 2 puncte, Funie cu Carabiniera si Carlig, Funie dubla cu absorbitor de soc, 2 Carlige, rucsac impermeabil negru cu snur.
Acest set va este util atunci cand aveti o sarcina de lucru la inaltime.
693,60 lei
Salopeta de protectie antitaiere DR-PIL-S
Pantaloni cu pieptar antitaiere pentru operator de lanț. Aceasta salopeta de protectie are bretele reglabile, buzunare pentru depozitare inclusiv unul pe piept. Materialul din care este confectionata aceasta salopeta este rezistent la taiere.
513,37 lei
Salopeta de protectie FOREST PROFI STRETCH CERVA
Salopeta de protectie din material elastic, poliester combinat cu elastan, ce asigură respirabilitatea și rezistența la apa a acestora. Salopeta are bretele reglabile si buzunare pentru depozitare si insertii reflectorizante ce sporesc vizibiliteatea. Ideala pentru forestieri.
1.668,68 lei