Echipamente forestieri de la Topdefender.ro

Echipamente forestieri

La Topdefender.ro gaseti echipamant complet  forestier - costume, centuri, casti cu sau fara vizor, filtre pentru fum, bocanci, ghete, cizme, pantaloni, jachete, geci, manusi etc. Costumele de forestier sunt confectionate din material antitaiere, hidrofobizat, din poliester + bumbac.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top  Cerva, Portwest,  Rhino Safety, Reis, Coverguard, Ardon etc.

Cetia maneca de protectie anti-taiere CERVA
Manşetă cu protecţie anti-tăiere. Lungimea de 36,45 sau 56 cm, fabricate din material Taeki = protecţie anti-tăiere şi rezistent la temperaturi de până la 100 grade.
24,06 lei
GLAREOLA - maneca antitaiere nivel 5 Cerva
Manșetă de protecție împotriva tăierii. Material reflectorizant ce sporeste vizibilitatea. Ideala pentru lucrul cu ferastrau, aparate pe lant, cutite etc.
22,69 lei
JSP FORESTRY SET EVOLITE+GP ORANJ
O cască cu o combinatie uzuala alcătuită din: cască Evolite portocalie cu roată, suport de vizor, ţesătură metalică şi antifoane externe 
426,14 lei
Salopeta de protectie antitaiere DR-PIL-S
Pantaloni cu pieptar antitaiere pentru operator de lanț. Aceasta salopeta de protectie are bretele reglabile, buzunare pentru depozitare inclusiv unul pe piept. Materialul din care este confectionata aceasta salopeta este rezistent la taiere.
513,37 lei
Salopeta de protectie FOREST PROFI STRETCH CERVA
Salopeta de protectie din material elastic, poliester combinat cu elastan, ce asigură respirabilitatea și rezistența la apa a acestora. Salopeta are bretele reglabile si buzunare pentru depozitare si insertii reflectorizante ce sporesc vizibiliteatea. Ideala pentru forestieri.
1.668,68 lei