SISTEM VERTICAL CABLU KS 2001 KS7000 CABLU OTEL INOX DIAM 8MM 7X19
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SISTEM VERTICAL CABLU KS 2001 KS7000 CABLU OTEL INOX DIAM 8MM 7X19

SISTEM VERTICAL CABLU KS 2001 KS7000 CABLU OTEL INOX DIAM 8MM 7X19

30,69 lei (inclusiv TVA) 30,69 lei (fara TVA)
Oferim plăți online sigure si autorizate.
Avem grijă să livrăm produsele către tine in siguranță.
Dacă nu esti mulțumit de produs, la noi il poți returna sau schimba foarte ușor.

SISTEM VERTICAL CABLU KS 2001 KS7000 CABLU OTEL INOX DIAM 8MM 7X19

Frânghie de sârmă

Material : sfoară de sârmă

Dimensiuni : 8 mm diametru 7x19

Cod HS : 8308 10 10

Lungimea funiei de sârmă trebuie specificată în funcție de lungimea suportului de echipat.

Această piesă este folosită pentru sistemele KS2001,  KS6000,  KS7000 și KS4000  .

Produs pe baza de comanda livrabil in 35 zile

FA2020099
0.30 kg

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

     Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
chat Recenzii (0)