MIJLOC POZITIONARE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MIJLOC POZITIONARE STATIC D11MM L1 5M

MIJLOC POZITIONARE STATIC D11MM L1 5M

29,75 lei (inclusiv TVA) 29,75 lei (fara TVA)
Oferim plăți online sigure si autorizate.
Avem grijă să livrăm produsele către tine in siguranță.
Dacă nu esti mulțumit de produs, la noi il poți returna sau schimba foarte ușor.

MIJLOC POZITIONARE STATIC D11MM L1M

Franghie de siguranță 

Lungime : 1.5mtr

Conectori : Fără conector

Putere de rupere : 22 kN

Conform cu : EN354: 2010

Cod HS : 5607 50 90

- Confecționat din frânghie de miez de poliamidă cu diametrul de 11 mm

- Thimble rezistent la abraziune pentru a proteja buclele de deteriorarea contactului metalic

- Cusutul protejat cu un manșon de acoperire transparent transparent, care protejează nu numai capătul, ci și cusăturile vizibile pentru o inspecție ușoară înainte de utilizare

Produs pe baza de comanda livrabil in 35 zile

FA4050015
0.20 kg

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

     Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

chat Recenzii (0)