LASCAR - Sorţ de sudură
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LASCAR - Sort de protectie pentru sudori Cerva

Sort de sudura cu o curea de umăr.

282,07 lei (inclusiv TVA) 237,03 lei (fara TVA)
cu TVA livrare 4-7 zile
 Evaluări și recenzii ale clienților
Nu există nici-o recenzie pentru acest produs
.
>Câștigă 28 puncte/2,80 lei Câștigă 28 puncte/2,80 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 28 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,80 lei.
 • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
 • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
 • Retur produse in 14 zile! Retur produse in 14 zile!
 • Garanția produselor! Garanția produselor!

LASCAR - Sort de protectie pentru sudori Cerva

Sort de sudura cu o curea de umăr:

Partea din fata dintr-o bucata de piele de bovina, 3 piese cusute intre ele.Pe partea din fata sunt cusuti umeri. Imbinarile sunt cusute cu fir de Kevlar. Pe umeri sunt nituite curele din piele de prindere ,fixate cu catarame nituite pe ambele parti . 

Marime: Universala

MOQ: 1/15

Imbracaminte suplimentara de protectie pt.haine si incaltaminte impotriva caldurii,a stropilor de dimensiuni mici, a picaturilor de metal topit in timpul sudarii.

Produsul se foloseste in:

- sudari MMA

- sudare microplasma

- sudari MIG

- sudura prin lipire

- sudari cu gaz

- sudura in punct

- sudari TIG

AVERTISMENT:Aceasta imbracaminte este conceputa ca imbracaminte suplimentara a hainelor de protectie pentru sudura. Sortul trebuie sa acopere partea din fata a corpului.

Červa

 • EN 340 - Îmbrăcăminte de protecţie. Cerinţe generale

Acest standard internațional specifică cerințele generale privind performanța, inofensivitatea, ergonomia, desemnarea mărimii, îmbătrânirea, compatibilitatea și marcarea îmbrăcămintei de protecție și informațiile care trebuie furnizate de producător cu îmbrăcămintea de protecție.

Acest standard internațional este destinat să fie aplicat în combinație cu alte standarde care specifică cerințele pentru performanța de protecție specifică și nu poate fi utilizat în mod independent.

 • EN ISO 11611-1 A1 - Îmbrăcăminte de protecţie utilizată la activităţi de sudură şi tehnici conexe

Acest standard definește cerințele minime de bază și metodele de încercare pentru îmbrăcămintea de protecție dedicată sudorilor și lucrătorilor care efectuează lucrări similare cu nivel de risc comparabil.

Acest tip de îmbrăcăminte are ca scop protejarea utilizatorului împotriva:

 • Stropi de metal topit,
 • Arsuri ca urmare a contactului pe termen scurt cu flăcările,
 • Radiații termice,
 • Radiații UV produse de arcuri electrice.

DEPOZITARE:

Protejati imbracamintea importiva uscarii rapide,a solventilor organici,a grasimilor si uleiurilor minerale.Nu expuneti apei.Murdaria ar trebui indepartata prin periere.Imbracamintea ar trebui verificata dupa fiecare utilizare. Conditii de depozitare:temperatura de 5-28 grade C,umiditatea 55-75%.Pe termen scurt aceste limite nu ar trebui sa afecteze calitatea.Limita temperaturii de stocare este cuprinsa intre +5 la +30 grade C si umiditatea 45-85%.Distanta minima de sursa de incalzire trebuie sa fie mai mare de 1,5 m.Perioada de garantie este de 2 ani de la data de productie,atunci cand conditiile de depozitare sunt indeplinite.

ELIMINARE: Pot fi eleiminate ca deseuri comunale.Restrictiile de eliminare depind doar de poluantii din timpul sudurii. 

Produsul este recomandat pentru

 1. Industria grea, inclusiv turnătorii și sudură
 2. Industria auto, inclusiv construcția, mecanica și reparația vehiculelor

echipament-de-protectie imbracaminte-lucru de-iarna  alba sau horeca reflectorizanta sau hi-vis pentru-ploaie sau impermeabila combinezoane veste imbracaminte-antistatica-sau-ignifuga

0313001799999
Tip produs
Imbracaminte de protectie
Referinta
0313001799999
Brand
Cerva
Recomandat pentru:
Industria grea
Sudura
Material
Piele de bovina
Standard
EN 340 si EN ISO 11611

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

S-ar putea sa-ti placa
 Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !