Combinezon de protectie, de unica folosinta, cu gluga COV456
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Combinezon de protectie, de unica folosinta, cu gluga COV456

Costumul de protecție COV-456 este fabricat din polipropilenă 100% cu o greutate de 63g / m². Acoperit cu un strat microporos care creează o barieră de protecție excelentă împotriva vaporilor lichizi, a particulelor solide și a stropilor .

Fixat cu fermoar, există elastice pe marginile mânecilor și picioarelor, datorită cărora combinezonul oferă utilizatorului o etanșeitate mai bună.Are o glugă fixă ​​și încrețire în talie pentru o potrivire mai bună a corpului. Banda albastră la exterior asigură cusăturile și oferă o protecție suplimentară.

Recomandat, printre altele, pentru industrii precum: lucrări de construcții și renovări, construcții de drumuri, industrie auto, inclusiv construcții, mecanică și reparații de vehicule, precum și lăcuire, agricultură, grădinărit, silvicultură, vânătoare și pescuit.

 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
 • XXXL
41,53 lei (inclusiv TVA) 34,90 lei (fara TVA)
cu TVA livrare 4-7 zile
 Evaluări și recenzii ale clienților
Nu există nici-o recenzie pentru acest produs
.
>Câștigă 4 puncte/0,40 lei Câștigă 4 puncte/0,40 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 4 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,40 lei.
 • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
 • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
 • Retur produse in 14 zile! Retur produse in 14 zile!
 • Garanția produselor! Garanția produselor!

Combinezon de protectie, de unica folosinta cu gluga COV-456

Caracteristici:

 • 100% polipropilena
 • gramaj 63 g/ m
 • acoperit cu un strat microporos care creeaza un strat protector
 • protectie excelenta impotriva vaporilor lichizi si a particulelor solide si a spray-urilor usoare si a stropilor( tip 4B/5B/6B)
 • benzi elastice la extremitati pentru o etansare mai eficienta
 • cu gluga
 • banda elastica din talie permite ajustarea pe orice corp - ideal pentru confortul utilizatorului
 • banda albastra de fixare a cusaturii ofera protectie suplimentara
 • inchidere cu fermoar

Conform cu standardele de protectie:

EN1073-2

Imbracaminte de protectie impotriva contaminarii radioactive. Cerinte si metode de incercare pentru imbracamintea de protectie neventilata impotriva contaminarii radioactive cu particule.

EN1149-5

Imbracaminte de protectie electrostatica. Cerințele privesc marcarea articolelor de îmbrăcăminte și conținutul manualului de instrucțiuni al producătorului. Conform acestor cerințe, o țesătură este clasificată ca disipativă electrostatică dacă:

 • t50 <4 s sau S> 0,2, unde: t-50 - timp de descompunere a materialului încărcat prin inducție, S - factor de ecranare, S = 1 - ER / Emax (Emax - intensitatea câmpului electric fără probă prezentă, ER - intensitatea câmpului electric pe cealaltă parte a epruvetei);
 • rezistivitatea suprafeței este mai mică sau egală cu 2,5 x 109 Ω cel puțin pe o parte a materialului testat.

Dacă materialul conține fire conductoare în fire paralele sau sub formă de rețea, distanța dintre firele conductoare într-o direcție nu trebuie să depășească 10 mm în fiecare element de îmbrăcăminte.

Acest document stabilește, de asemenea, cerințele pentru structura îmbrăcămintei. Atunci când sunt folosite, îmbrăcămintea disipativă electrostatică trebuie să acopere întregul corp, de asemenea, atunci când utilizatorul efectuează operații standard sau se apleacă. În același timp, nu poate limita mișcările utilizatorului atunci când este butonat în conformitate cu recomandările producătorului. Dacă îmbrăcămintea este confecționată dintr-o combinație de materiale, materialul antistatic ar trebui să constituie suprafața exterioară. Orice fermoare, nasturi sau elemente de fixare din material conductiv trebuie acoperite cu material antistatic.

Producătorul de îmbrăcăminte disipatoare electrostatice este obligat să atașeze fiecărui produs un manual de instrucțiuni care conține următoarele informații:

 • lucrătorului nu i se permite să scoată îmbrăcămintea antistatică în atmosferă explozivă sau în imediata apropiere a materialelor inflamabile,
 • instrucțiuni cu privire la modul de manipulare a hainelor,
 • proprietățile anti-statice ale îmbrăcămintei se pot modifica (ca urmare a prezenței impurităților, deteriorării sau spălării),
 • utilizatorul de îmbrăcăminte antistatică trebuie să fie legat corespunzător de o rezistență la scurgere mai mică de 108 Ω,
 • îmbrăcămintea disipativă electrostatică nu poate fi utilizată în atmosferă cu niveluri crescute de oxigen fără consultarea prealabilă a lucrătorului SSM (specialist).

Într-o atmosferă explozivă, atmosfere îmbogățite cu oxigen sau în apropierea materialelor inflamabile, lucrătorul trebuie să fie legat direct la pământ sau împământat de încălțăminte adecvată (rezistența la scurgere trebuie să fie mai mică de 105 Ω) în conformitate cu PN EN ISO 20345: 2007.

În conformitate cu cerințele elementelor dielectrice standard ale articolelor de îmbrăcăminte, cum ar fi sigla companiei, etichetele, curelele reflectorizante nu pot fi utilizate decât dacă sunt fixate permanent pe suprafața materialului antistatic.

EN13034 ( TIP 6)

Imbracaminte de protectie împotriva substanțelor chimice lichide. Cerințe pentru îmbrăcămintea care oferă o protecție limitată împotriva substanțelor chimice lichide (îmbrăcăminte tip 6 și tip PB [6]).

Standardul specifică cerințele minime pentru utilizarea limitată și costumele de protecție refolosibile împotriva substanțelor chimice (tip 6). Acest standard definește, de asemenea, cerințele minime pentru conexiunile între diferite părți de îmbrăcăminte prin efectuarea unui test care verifică influența spray-urilor asupra unui costum, care este o varietate a standardului EN468: 1994.

chem_typ6.png

Două teste de bază menționate în standardul EN13034 sunt preluate din standardele EN368 (textile) și EN468 (îmbrăcăminte). Numai EN368 nu este suficient pentru a aproba acest tip de îmbrăcăminte pentru utilizare.

Astfel de îmbrăcăminte oferă o protecție limitată împotriva aerosolilor lichizi, a lichidelor pulverizate și a spray-urilor minore în cazul în care este specificat tipul de risc potențial, cum ar fi lichidele pulverizate și ceața.


EN14126

Echipament de protectieCerințe și metode de încercare pentru îmbrăcămintea de protecție împotriva agenților infecțioși.

Standardul prevede că îmbrăcămintea care protejează împotriva agenților biologici ar trebui să acționeze ca o barieră pentru protejarea întregului corp sau a unei părți a acestuia împotriva contactului direct cu agenții infecțioși.


EN14605 ( TIP 4, TIP3) ( inlocuieste EN465, EN466)

Imbracaminte de protectie impotriva substantelor chimice lichide. Cerinte pentru imbracamintea care ofera protectie intregului corp, cu conexiuni etanse la lichid ( tip 3) si conexiuni etanse la pulverizare( tip4), inclusiv articole care protejeaza doar unele parti ale corpului ( tipuri PB[3] si PB[4])


ENISO13688

Acest standard internațional specifică cerințele generale privind performanța, inofensivitatea, ergonomia, desemnarea mărimii, îmbătrânirea, compatibilitatea și marcarea îmbrăcămintei de protecție și informațiile care trebuie furnizate de producător cu îmbrăcămintea de protecție.

Acest standard internațional este destinat să fie aplicat în combinație cu alte standarde care specifică cerințele pentru performanța de protecție specifică și nu poate fi utilizat în mod independent.

ENISO13982-1 

Imbracaminte de protectie impotriva particulelor solide

Produsul este recomandat pentru:

 1. Lucrări de construcție și renovare / Lucrări de montaj și instalare / Construcție de drumuri
 2. Industria auto, inclusiv construcția, mecanica și reparația vehiculelor, precum și lăcuirea
 3. Agricultură / Horticultură / Silvicultură / Vânătoare / Pescuit

COV-456
0 Produse

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

S-ar putea sa-ti placa
 Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !