Combinezon de protectie, de unica folosinta, antistatic TYVEK EASYSAFE 200
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-40%

Combinezon de protectie, de unica folosinta, antistatic TYVEK EASYSAFE 200

Combinezon alb antistatic din polietilena TYVEK EASYSAFE 200.

Combinezon de protectie cu gluga si fermoar, categoria III a clasei de protectie, tip 5 & 6 standarde EN1149-5,EN13034,EN13982-1 de unica folosinta.

Acest combinezon Easy Safe poate fi purtat in laboratoare, clinici, spitale, transport etc.

 • M
 • L
 • XL
 • XXL
 • XXXL
19,30 lei (inclusiv TVA) 32,17 lei -40% 16,22 lei (fara TVA)
cu TVA
error_outline Produs disponibil cu alte optiuni
 Evaluări și recenzii ale clienților
 (5/5)  - 1 evaluari - 1 recenzii
Legendă recenzii
>Câștigă 1 puncte/0,10 lei Câștigă 1 puncte/0,10 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,10 lei.
 • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
 • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
 • RETURUL produselor in 30 zile RETURUL produselor in 30 zile
 • Posibilitatea de a alege LIVRAREA in LOCKER Posibilitatea de a alege LIVRAREA in LOCKER
 • Garantia produselor ! Garantia produselor !
 • La plasarea primei comenzi online, beneficiati de 5% discount ! La plasarea primei comenzi online, beneficiati de 5% discount !
 • Rambursarea banilor ( max 14 zile) Rambursarea banilor ( max 14 zile)
 • DESCHIDERE COLET, la plasarea comenzii bifati casuta corespunzatoare DESCHIDERE COLET, la plasarea comenzii bifati casuta corespunzatoare

Combinezon alb cu gluga si fermoar de protecție EASYSAFE 200

Imbracaminte de unica folosinta din polipropilena:

 • este fabricat din țesătură nouă din polietilenă
 • mai multă rezistență și cu o permeabilitate la aer mai bună decât costumul din folie microporoasă
 • nivel de protecție mai ridicat în comparație cu costumul din material SMS
 • proprietăți antistatice pe partea exterioară
 • cauciucul cusut la nivelul taliei și manșetele elastice ale mânecilor și ale picioarelor pantalonilor asigură o potrivire mai bună pe corp
 • cusături galbene caracteristice
 • exemple de aplicare: lucrul cu fibra de sticla, industria farmaceutica in caz de expunere scazuta la substante chimice, gama larga de fabricatie, reparatii si curatare industriala
 • ideal pentru orice lucru cu azbest

Specificatii produs:

Tip Produs  Imbracaminte de protectie
Referinta  TYV-EASYSW
Brand  Dupont
Recomandat pentru:  Activitati generale / nepericuloase
 Automobile si service auto
 Constructii si amenajari
 Gradinarit, agricultura, silvicultura, piscicultura si  vanatoare
 Industria lemnului si a mobilei
 Industria usoara
 Logistica si transporturi,telecomunicatii
 Farmacie, Laboratoare, Clinici
 Industria alimentara
Material  Polietilena
Clasa de protectie  III , tip 5&6
Standard  EN13982-1, EN13034 și EN1149-5
Culoare   Alb
Marimi  M-3XL
Caracteristici

 Cu gluga

 Inchidere cu fermoar

 Mansete elastice pentru o etansare eficienta

 Usor impermeabil

 Antistatic

Produsul este recomandat pentru

 1. Lucrări de construcție și renovare / Lucrări de montaj și instalare / Construcție de drumuri
 2. Industria auto, inclusiv construcția, mecanica și reparația vehiculelor, precum și lăcuirea
 3. Agricultură / Horticultură / Silvicultură / Vânătoare / Pescuit
 4. Laboratoare
 5. Industria medicala si farmaceutica etc.

Conform standardelor :

EN13982-1-Îmbrăcăminte de protecție pentru utilizare împotriva particulelor solide. Cerințe pentru îmbrăcămintea de protecție chimică care oferă protecție întregului corp împotriva particulelor solide din aer (îmbrăcăminte de tip 5).

Acest standard specifică cerințele minime pentru îmbrăcămintea de protecție chimică impenetrabilă la particule (tip 5) și rezistentă la permeabilitatea particulelor solide. 

Acest tip de îmbrăcăminte este confecționat din materiale impenetrabile și prezintă conexiuni etanșe care împiedică pătrunderea particulelor și conexiunile între diferite elemente, precum capace zburătoare, mănuși, încălțăminte, ochelari, măști faciale care pot fi enumerate în alte standarde UE. Aceste articole de îmbrăcăminte se pot clasifica printre îmbrăcămintea care oferă protecție întregului corp, cum ar fi conexiunile între una sau două componente, cu sau fără capac sau ochelari de zbor, cu sau fără încălțăminte integrată. Parametrii necesari: testarea rezistenței la abraziune, rezistența la fisuri care rezultă din îndoire, rezistență la rupere trapezoidală, puncție și aprindere.

EN13034Îmbrăcăminte de protecție împotriva substanțelor chimice lichide. Cerințe pentru îmbrăcămintea care oferă o protecție limitată împotriva substanțelor chimice lichide (îmbrăcăminte tip 6 și tip PB [6]).

Standardul specifică cerințele minime pentru utilizarea limitată și costumele de protecție refolosibile împotriva substanțelor chimice (tip 6). Acest standard definește, de asemenea, cerințele minime pentru conexiunile între diferite părți de îmbrăcăminte prin efectuarea unui test care verifică influența spray-urilor asupra unui costum, care este o varietate de standard EN468: 1994.

Două teste de bază menționate în standardul EN13034 sunt preluate din standardele EN368 (textile) și EN468 (îmbrăcăminte). Numai EN368 nu este suficient pentru a aproba acest tip de îmbrăcăminte pentru utilizare.

Astfel de îmbrăcăminte oferă o protecție limitată împotriva aerosolilor lichizi, a lichidelor pulverizate și a spray-urilor minore în cazul în care este specificat tipul de risc potențial, cum ar fi lichidele pulverizate și ceața.

EN1149-5 - Îmbrăcăminte de protecție. Proprietăți electrostatice. Performanțe materiale și cerințe de proiectare.

Cerințele privesc marcarea articolelor de îmbrăcăminte și conținutul manualului de instrucțiuni al producătorului. Conform acestor cerințe, o țesătură este clasificată ca disipativă electrostatică dacă:

 • t50 <4 s sau S> 0,2, unde: t-50 - timp de descompunere a materialului încărcat prin inducție, S - factor de ecranare, S = 1 - ER / Emax (Emax - intensitatea câmpului electric fără probă prezentă, ER - intensitatea câmpului electric pe cealaltă parte a epruvetei);
 • rezistivitatea suprafeței este mai mică sau egală cu 2,5 x 109 Ω cel puțin pe o parte a materialului testat.

Dacă materialul conține fire conductoare în fire paralele sau sub formă de rețea, distanța dintre firele conductoare într-o direcție nu trebuie să depășească 10 mm în fiecare element de îmbrăcăminte.

Acest document stabilește, de asemenea, cerințele pentru structura îmbrăcămintei. Atunci când sunt utilizate, îmbrăcămintea disipativă electrostatică trebuie să acopere întregul corp, de asemenea, atunci când utilizatorul efectuează operații standard sau se apleacă. În același timp, nu poate limita mișcările utilizatorului atunci când este butonat în conformitate cu recomandările producătorului. Dacă îmbrăcămintea este realizată dintr-o combinație de materiale, materialul antistatic ar trebui să constituie suprafața exterioară. Orice fermoare, nasturi sau elemente de fixare din material conductiv trebuie acoperite cu material antistatic.

Producătorul de îmbrăcăminte disipatoare electrostatice este obligat să atașeze fiecărui produs un manual de instrucțiuni care conține următoarele informații:

 • lucrătorului nu i se permite să scoată îmbrăcămintea antistatică în atmosferă explozivă sau în imediata apropiere a materialelor inflamabile,
 • instrucțiuni cu privire la modul de manipulare a îmbrăcămintei,
 • proprietățile anti-statice ale îmbrăcămintei se pot modifica (ca urmare a prezenței impurităților, deteriorării sau spălării),
 • utilizatorul de îmbrăcăminte antistatică trebuie să fie împământat corespunzător de o rezistență la scurgere mai mică de 108 Ω,
 • îmbrăcămintea disipativă electrostatică nu poate fi utilizată în atmosferă cu niveluri crescute de oxigen fără consultarea prealabilă a lucrătorului SSM (specialist).

Într-o atmosferă explozivă, atmosfere îmbogățite cu oxigen sau în apropierea materialelor inflamabile, lucrătorul trebuie să fie legat direct la pământ sau împământat de încălțăminte adecvată (rezistența la scurgere trebuie să fie mai mică de 105 Ω) în conformitate cu PN EN ISO 20345: 2007

In conformitate cu cerintele elementelor dielectrice standard ale articolelor de imbracaminte, cum ar fi sigla companiei, etichetele, curelele reflectorizante nu pot fi utilizate decat daca sunt fixate permanent pe suprafata materialului antistatic.

Alte Combinezoane de protectie

            

EN 1073-2  EN 1149-5

   

   T5         T6

 

CAT III

4049
0 Produse
Tip produs
Imbracaminte de protectie
Referinta
4049
Brand
DuPont
Recomandat pentru:
Activitati generale nepericuloase
Material
Polietilena
Standard
EN13982-1, EN13034 și EN1149-5
Proprietati
Antistatic
Cu gluga fixa
Impermeabili
Inchidere cu fermoar
Mansete elastice
protectie TIP 5 si 6 CAT III

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

      In cazul in care produsul nu este returnat in ambalajul original, se va retine 20% din pretul produsului.

S-ar putea sa-ti placa
 Recenzii
By (Ion Neculce, Romania) on  12 Jan 2021 (Combinezon de protectie, de unica folosinta, antistatic TYVEK EASYSAFE 200) :
(5/5

Produse de calitate!

Produsele sunt exact că în descriere,firma de încredere!

Comentariu abuziv