Set Manusi de unica Folosinta ,material Latex 100 buc + 50 buc semimasti
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Set Manusi de unica Folosinta ,material Latex 100 buc + 50 buc semimasti

200,00 lei (inclusiv TVA) 200,00 lei (fara TVA)
Oferim plăți online sigure si autorizate.
Avem grijă să livrăm produsele către tine in siguranță.
Dacă nu esti mulțumit de produs, la noi il poți returna sau schimba foarte ușor.

JNE

Mănuşi latex pudrate de unică folosinţă, 0.11mm, 4,5 g, 100 buc/cutie


• mănuși de examinare de unică folosință pudră
• Material de bază: latex
• 4,5 g
• 0,11 mm
• I cat.

Masca chirurgicala de protectie, set 50 bucati, 3 straturi, 3 pliuri


Trei straturi. Prevazut cu elastic pentru prindere pe urechi.
Permit o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare.
Se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima.
Mastile medicale sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii.
Este un bun mediu de preventie in imprastierea de virusi care se transmit pe calea aerului.

Certificat European de Conformitate 

EN 14682:2019

EC directive 93/42/EEC/Product category Class I

Masca medicala de unica folosinta este un produs util in orice mediu in care sunt prezenti virusi (precum gripa) sau bacterii ce se transmit pe calea aerului.

Masca anti gripa cu 3 pliuri este comoda, neiritanta si permite circulatia aerului pentru a asigura o respiratie normala. Constituie o bariera eficace de filtrare impotriva virusilor si a bacteriilor nedorite.

Masca medicala de unica folosinta are un sistem de prindere pe baza de elastic. Acesta fixeaza perfect masca pe fata, peste gura si nas prin extinderea celor trei pliuri.

Masca de protectie medicala trebuie folosita de oricine in perioadele in care riscul de infectii respiratorii este crescut. Este recomandabila in spitale, clinici, cabinete medicale, in spatii inchise aglomerate, in mijloace de transport in comun sau pe strada.

Mod de utilizare

  • Acest tip de masca chirurgicala de protectie respiratorie este de unica folosinta.

  • Nu se recomanda utilizarea acestui tip de masca pentru o perioada lunga de timp. Nu se recomanda reutilizarea ei dupa ce a fost purtata o data. Masca se poarta timp de 3-4 ore, apoi se arunca, pentru a nu creste riscul de imbolnavire.

  • Daca masca a fost folosita de o persoana, chiar si pentru un timp scurt, nu este permisa utilizarea acesteia de catre o alta persoana.

  • Dupa utilizarea mastii, se recomanda aruncarea acesteia in containere sau recipiente speciale care ofera protectie la contaminare a mediului inconjurator. Daca nu este posibil acest lucru, se recomanda sa aruncati mastile folosite in pungi care se leaga.

  • Spalati-va pe maini sau curatati mainile cu o solutie dezinfectanta dupa orice atingere a mastii aflate pe fata si dupa indepartarea acesteia.

SET 4
1 kg

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

     Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

chat Recenzii (0)