Manusi de protectie

Manusi de protectie

Activitatile fizice implica printre altele si munca manuala, din acest motiv consideram ca protectia mainilor este esentiala indiferent de domeniul de activitate. Top Defender va pune la dispozitie o gama larga de manusi de protectie precum: manusi antichimice, manusi antitermice sau pentru sezonul rece, manusi de unica folosinta, manusi din piele, manusi pentru sudori, manusi imersate, manusi antitaiere etc. Acestea sunt realizate din materiale naturale, mai exact piele sau bumbac sau din fibre sintetice sau cauciuc de inalta calitate (latex, nitril, nylon, PVC) pentru o protectie crescuta la perforare, abraziune  si alti factori de risc. Manusile completeaza perfect echipamentele de protectie pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice. Manusile apartin urmatorilor Cerva, Ansell, REIS, OGRIFOX etc.

Manusi CRUSADER FLEX 42-445 Ansell Cerva
Mănuşi cusute din tricot ţesut , imersate în nitril, căptuşeală din material neţesut protecţie împotriva contactului termic până la 200°C.
82,00 lei
Manusi DE IARNA ATRA NEGRE Cerva
Mănuşi de iarna, in partea din palma cu poliester negru PU si pe partea opusa palmei cu fi bre fl exibile de nailon cu intarituri de PU. 
76,05 lei
PELICAN - Manusi de protectie din piele combinate Cerva
Manusi de protectie palmare din piele si exterior din tesatura de bumbac.
Aceste manusi sunt ideale pentru orice tip de activitate fiinde folosite in :constructie, agricultura, instalatii sanitare, service-auto etc.
Manusile sunt de culoare alba si au manseta cu inchidere cu Velcro.
7,63 lei
ARGUS - Manusi Antichimice CERVA
PE COMANDA!!!!!!!
Manusi neopren , grosime 0,7mm , lungime 33 cm, interior strat subtire flockline din bumbac
20,35 lei
Manusi OVENBIRD 27CM 5D, KEVLAR/NOMEX Cerva
Mănuşi cu strat dublu, stratul exterior tricotat din NOMEX (85%) şi KEVLAR (15 %), materalul interior, bumbac 100%, protecţie împotriva căldurii de contact până la 350 °C, lungime totală 27 cm.
73,50 lei
Manusi de iarna TURTUR Cerva
Produsul se achizitioneaza pe baza de comanda!
Manuşi tricotate din nylon , termoizolate cu captuşeală groasă,reflectorizante.
30,03 lei