Manusi de protectie pentru diferite activitati

Manusi de protectie

Activitatile fizice implica printre altele si munca manuala, din acest motiv consideram ca protectia mainilor este esentiala indiferent de domeniul de activitate. Top Defender va pune la dispozitie o gama larga de manusi de protectie precum: manusi antichimice, manusi antitermice sau pentru sezonul rece, manusi de unica folosinta, manusi din piele, manusi pentru sudori, manusi imersate, manusi antitaiere etc. Acestea sunt realizate din materiale naturale, mai exact piele sau bumbac sau din fibre sintetice sau cauciuc de inalta calitate (latex, nitril, nylon, PVC) pentru o protectie crescuta la perforare, abraziune  si alti factori de risc. Manusile completeaza perfect echipamentele de protectie pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice.

Top Defender - distribuitor de produse ale brandurilor cunoscute precum 3M,Cerva, Ansell, REIS, OGRIFOX, JSP, UVEX ,Portewst, Rock Safety, Coverguard, Dragon, Reis, Ardon etc.

1NISG-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din spandex si nylon, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
9,56 lei
1st GRIP
Mănuşi de înaltă vizibilitate, din poliester/spandex, cu palmă şi protecţii în zona unghiilor din piele sintetică, palmă acoperită cu silicon pentru aderenţă optimă şi manşete din neopren cu închidere Velcro. 
179,83 lei
5MIP-Pantaloni de protectie dama MISTI, CoverGuard
Pantaloni de protectie uz industrial 60%bumbac si 40% poliester.
Pantalonii au numeroase buzunare. Modelul este dedicat doamnelor.
In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp.
Cusaturi intarite, inclusiv intarituri pe genunchi.
Acesti pantaloni sunt ideali de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
116,26 lei
6020-Manusi de protectie cu microfibre, albe Rock Safety
Manusi de protectie cu cinci degete,in totalitate din material textil, fara fibre, dar cu microfibre din Nylon 100%. Acest tip de manusi ofera protectie mainilor in medii uscate, recomandate in industria usoara, industria alimentara,depozite, agricultura, etc.
10,71 lei
8279-Manusi de protectie imersate, de lucru, granulate BLUE
Manusi de protectie imersate a;bastre.
Aceste manusi au o rezistenta crescuta la rupere. Manseta elastica ofera puratatorului mobilitate la miscare. Sunt usor de pus pe mana.
Pot fi purtate la gradinarit, mutatul mobilierului, transport, constructii etc.
9,07 lei
A290 - Manusi de protectie reflectorizante cu palmare din piele
Ultimele produse in stoc
Caracteristici manusi de protectie:

captusite
din piele de inalta calitate palmare
vizibilitate mare
material exterior textil
manseta elastica
manusa de pe mana stanga este antitaiere.

Aceste manusi pot fi purtate in orice mediu de activitate. Ideale pentru sarcini de munca cu drijba.

70,57 lei
A640-Manusi de protectie cu picouri antitaiere Sabre-Dot gri Portwest
Manusi de protectie antitaiere , palmare cu picouri din PVC ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
22,13 lei
A730-Manusi de protectie cu picouri Supergrip- High Performance
Manusi de protectie cu palmare cu picouri din Silicon ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Manseta cu Velcro . Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
53,55 lei
ARGUS - Manusi Antichimice CERVA
PE COMANDA!!!!!!!
Manusi neopren , grosime 0,7mm , lungime 33 cm, interior strat subtire flockline din bumbac
24,22 lei
BÁTMETALL 171320 manusi din zale de otel, manseta de 8 cm
Mănuşi din zale de oţel inoxidabil foarte rezistente, cureluşă de strângere din material textil, la fel stânga-dreapta, protecţie maximă împotriva tăierii, manşetă de 8 cm lungime. Manusa disponibila pe dimensiuni.
899,76 lei
BUSTARD Manusi de protectie din bumbac cu picouri

Mănuşi cusute - tricot interlock din bumbac albit, fără manşetă, elastic pe dosul palmei la încheietura mâinii, palma şi degetele cu aplicaţii mărunte din PVC.
7,38 lei
Cetia maneca de protectie anti-taiere CERVA
Manşetă cu protecţie anti-tăiere. Lungimea de 36,45 sau 56 cm, fabricate din material Taeki = protecţie anti-tăiere şi rezistent la temperaturi de până la 100 grade.
24,06 lei
CINEREA - Manusi de sudor Cerva
Mănuşi de sudor, integral din piele, cu stratul din palmă din piele de vită şi spatele din piele combinată. 
43,55 lei
CRANE - Manusi de sudor CERVA
Mănuşi cu palma şi degetele din piele de bovină, dosul din şpalt de bovină, manşetă rigidă 15 cm, fără căptuşeală. Certificat: sudură tip B.
22,02 lei
Nou
CROW LONG - Manusi de protectie din piele combinate Cerva
Manusi de protectie cu piele de bovina în palmă (3 bucăţi) cu căptuşeală şi dosul palmei din bumbac şi manşetă de 10 cm. Aceste manusi au utilizare universala  auto, constructie, transport etc. Conform standardului EN 420 si EN 388.
15,11 lei
FAMILIAR MIX-YBYN - Manusi de protectie imersate in latex
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat din latex in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc cat si de copii in locurile de joaca Aventura Park.
7,50 lei
GLAREOLA - maneca antitaiere nivel 5 Cerva
Manșetă de protecție împotriva tăierii. Material reflectorizant ce sporeste vizibilitatea. Ideala pentru lucrul cu ferastrau, aparate pe lant, cutite etc.
22,69 lei
LARK Manusi de protectie Cerva

Mănuşi tricotate din nylon alb fin, manşetă elastică, vârful degetelor acoperite cu un strat subţire de poliuretan, manşete elastice.
4,52 lei
MAGPIE-Manusi de protectie din piele spalt Cerva
Manusi din piele spalt bovina , intarite in palma si deget.
Aceste manusi de protectie au o rezistenta crescuta la uzura.
Pilea de inalta calitate ofera utilizatorului o buna mobilitate a mainii.
Acest tip de manusi de protectie pot fi utilizate de sudori, constructori, instalatori, mecanici etc.
12,11 lei
Maneca de protectie antitaiere BLUMAX
Maneca de protectie antitaiere. Aceasta asigura protectia utilizatorului impotriva taierii. Recomandata a fi purtata atunci cand se lucreaza cu instrumente de taiere.
21,90 lei
Manusi antitaiere EUROCUT 5 N505
Manusi antitaiere- nivel 5 de protectie.
Aceste manusi sunt foarte rezistente la taiere si pot fi folosite de catre forestieri, bucatari, orice lucrator care foloseste scule cu lant etc.
24,59 lei
Manusi bamboo/nylon latex VIRDIS
Mănuşi tricotate, cu continut de fibra de bambus,tratate prin imersare partiala in latex negru,cu efect grunjos la suprafata permitand o foarte bună aderenţă.
21,56 lei
Manusi bumbac cu picouri pvc OSPREY
Mănuşi cusute - ţesătură groasă din bumbac, palma şi degetele cu puncte negre din PVC, manşetă din tricot elastic.
3,42 lei