Manusi de protectie din piele X-LEOPARD pentru sudura Procera
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Manusi de protectie din piele X-LEOPARD pentru sudura Procera

Mănuși de sudură din piele completă X-LEOPARD. Piesa de prindere cu mâna întreagă dintr-o bucată de piele de caprioara, în partea superioară există o centură la încheietura mâinilor pentru o potrivire mai bună. Manșetă lungă din piele  de culoare maro. Cusute cu fire ignifuge KEVLAR. Lungime 35cm. Ambalare: cutie 12/72. Culoare: alb / maro. Unghi. II, EN388 (niveluri de rezistență 2121X), EN407 (niveluri de rezistență 411X4X), EN12477 (tip B)

 • 10
 • 11
19,40 lei (inclusiv TVA) 19,40 lei (fara TVA)
In stoc la furnizor
>Câștigă 1 puncte/0,10 lei Câștigă 1 puncte/0,10 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,10 lei.
 • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
 • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
 • RETURUL produselor in 30 zile RETURUL produselor in 30 zile
 • Posibilitatea de a alege LIVRAREA in LOCKER Posibilitatea de a alege LIVRAREA in LOCKER
 • Garantia produselor ! Garantia produselor !
 • La plasarea primei comenzi online, beneficiati de 5% discount ! La plasarea primei comenzi online, beneficiati de 5% discount !
 • Rambursarea banilor ( max 14 zile) Rambursarea banilor ( max 14 zile)
 • DESCHIDERE COLET, la plasarea comenzii bifati casuta corespunzatoare DESCHIDERE COLET, la plasarea comenzii bifati casuta corespunzatoare

Manusi de protectie din piele X-LEOPARD pentru sudura Procera

Mănuși de sudură din piele completă X-LEOPARD. Piesa de prindere cu mâna întreagă dintr-o bucată de piele de capă cu cereale, în partea superioară există o centură la încheietura mâinilor pentru o potrivire mai bună. Manșetă lungă din piele despicat de culoare miere. Cusute cu fire ignifuge KEVLAR. Lungime 35cm. Ambalare: cutie 12/72. Culoare: alb / miere. Unghi. II, EN388 (niveluri de rezistență 2121X), EN407 (niveluri de rezistență 411X4X), EN12477 (tip B)

Echipament de protecția muncii în conformitate cu standardul:

EN388 -Mănuși de protecție împotriva riscurilor mecanice.

Standardul EN388 se aplică tuturor tipurilor de mănuși și se referă la riscurile fizice și mecanice pe care le prezintă abraziunea, tăieturile cu margini ascuțite, perforarea sau ruptura. Acest standard nu se aplică mănușilor rezistente la vibrații.

 1. Rezistență la abraziune (de la 0 la 4). Pe baza numărului de cicluri necesare pentru a abra prin mănușa de probă,
 2. Rezistența la tăierea lamei (de la 0 la 5). Pe baza numărului de cicluri necesare pentru tăierea probei la o viteză constantă,
 3. Rezistența la rupere (de la 0 la 4). Forța minimă necesară pentru a rupe proba,
 4. Rezistență la perforare (de la 0 la 4). Cantitatea de forță necesară pentru a străpunge proba cu un punct de dimensiune standard.

ATENȚIE : Dacă există un X în loc de o valoare numerică înseamnă că produsul nu a fost supus niciunui test în zona în cauză.

EN407Mănuși de protecție împotriva riscurilor termice (căldură și / sau incendiu).

Standardul specifică metodele de testare, cerințele generale, nivelurile parametrilor termici și metodele de marcare a mănușilor de protecție care protejează împotriva căldurii și / sau a focului. Se aplică tuturor mănușilor care ar trebui să protejeze mâinile împotriva căldurii și / sau a flăcărilor într-una sau câteva dintre următoarele forme: foc, căldură de contact, căldură convectivă, radiații termice, stropi mici de metal topit sau stropi mari de metal lichid.

A - Rezistență la inflamabilitate (de la 0 la 4). În funcție de timpul în care materialul continuă să ardă și să se topească după ce sursa de aprindere este îndepărtată,

B - Rezistența la căldură de contact (de la 0 la 4). Pe baza intervalului de temperatură de la 100 ° C la 500 ° C, la care utilizatorul nu va simți dureri timp de cel puțin 15 secunde,

C - Rezistență convectivă la căldură (de la 0 la 4). Pe baza timpului în care eșantionul este capabil să întârzie transferul de căldură,

D - Rezistență la căldură radiantă (de la 0 la 4). Indică durata necesară pentru ca proba să atingă o temperatură dată,

E - Rezistență la stropi mici de metal topit (de la 0 la 4). Indică cantitatea de căldură necesară pentru ca proba să atingă o temperatură dată,

F - Rezistență la stropiri mari de metal topit (de la 0 la 4). Indică cantitatea de căldură necesară pentru a provoca leziuni înlocuitorului pielii plasat direct sub probă.

ATENȚIE : Dacă există un X în loc de o valoare numerică înseamnă că produsul nu a fost supus niciunui test în zona în cauză. 0 înseamnă că produsul nu îndeplinește cerințele minime de eficiență pentru un anumit tip de risc.

EN12477Mănuși de protecție pentru sudori.

Acest standard specifică cerințele și metodele de testare pentru mănuși utilizate în sudarea manuală a metalelor, tăiere și tehnici similare. Mănușile de sudură sunt împărțite în două categorii: B dacă este necesar un grad ridicat de confort și A pentru alte procese de sudare.

Utilizarea manusilor:

 • Activitati generale / nepericuloase
 • Automobile si service auto
 • Constructii si amenajari
 • Gradinarit, agricultura, silvicultura, piscicultura si vanatoare
 • Industria lemnului si a mobilei
 • Industria usoara
 • Logistica si transporturi,telecomunicatii

MANUSIMANUSI-DIN-PIELEPENTRU SUDORIMANUSI-ELECTROIZOLANTE

X-LEOPARD
Tip produs
Manusi de protectie
Referinta
X-LEOPARD
Brand
Procera
Recomandat pentru:
Industria grea
Sudori
Material
Piele
Piele de caprioara
Standard
EN407, EN388 si EN12477
Proprietati
Cusute cu fir ignifug Kevlar

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

      In cazul in care produsul nu este returnat in ambalajul original, se va retine 20% din pretul produsului.

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii (0)

Send a message

Please login to send messages:

Login as a customer

No account? Register here!

Or quick message:

New comment
Your comment has been added and will be available once approved by a moderator.

New comment
Your comment has been published!

Report Comment
Thank you for reporting.

Report Comment
Report spam, abuse, or inappropriate content
* Required fields
  sau Anuleaza
Edit Comment