ELSEC 1000 V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ELSEC 1000 V- Manusi de protectie electroizolatoare 1kv Cerva

Mănuşi de izolaţie dielectrică fabricate din latex natural de bună calitate, destinate protecţiei împotriva tensiunii periculoase.Utilizate de electricieni.

 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
198,46 lei (inclusiv TVA) 166,77 lei (fara TVA)
cu TVA livrare 4-7 zile
 Evaluări și recenzii ale clienților
Nu există nici-o recenzie pentru acest produs
.
>Câștigă 19 puncte/1,90 lei Câștigă 19 puncte/1,90 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 19 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,90 lei.
 • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
 • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
 • Retur produse in 14 zile! Retur produse in 14 zile!
 • Garanția produselor! Garanția produselor!

ELSEC 1000 V- Manusi de protectie izolatoare 1kv Cerva

Mănuşi de izolaţie dielectrică fabricate din latex natural de bună calitate, destinate protecţiei împotriva tensiunii periculoase.

Secura

 • conform standardului EN 60903

EN 60903 - Lucrul în direct - Mănuși izolatoare electrice

EN 60903: 2003 - Mănuși și mănuși din material izolator pentru lucru în direct, corectate 2004 și 2006.

Acest standard european specifica cerintele si metodele de incercare pentru manusi destinate utilizarii lucratorilor expusi la soc electric de inalta tensiune. Acest standard nu face trimitere la alte standarde pentru manusi, cum ar fie EN420 ( cerinte generale), EN388 ( riscuri mecanice) sau EN374(riscuri chimice).

Manusile fabricate di certificate conform standardului EN60903 sunt singurele manusi care ar trebui utilizate atunci cand exista riscul de electrocutare. Pentru a determina care manusi ofera cea mai buna protectie, este important sa cunoasteti capacitatile manusilor in raport cu nivelurile de tensiune diferite.

Pentru a limita efectele uzurii (de exemplu, contactul cu cabluri ascuțite), mănușile de protecție special concepute pot și trebuie purtate peste mănuși izolatoare electrice. 

Opțional:

 • Mănușile de protecție izolatoare necesită inspecții la fiecare 6 luni și trebuie supuse următoarelor:
 • Clase 00 și 0 - examinare pentru detectarea scurgerilor de aer și inspecție vizuală
 • Clase 1-4 - examinare pentru detectarea scurgerilor de aer, inspecție vizuală și test electric
 • Manusile de protectie trebuie ambalate individual. Acest ambalaj trebuie sa fie suficient de durabil pentru a proteja manusile impotriva daunelor care pot aparea in timpul transportului ( de ex. expunerea prelungita la lumina directa a soarelui, umiditate excesiva, temperaturile foarte ridicate sau scazute). In plus, marcajele de siguranta ale manusilor de protectie trebuie sa fie afisate vizibil pe ambalaj
 • Lucrări sub tensiune. Mănuşi din material electroizolant

MANUSI ELECTROIZOLANTE ELSEC CLASA 0 (1000 V)

Manusi de protectie electroizolante pentru lucru sub tensiune clasa 0, fabricate din latex natural.

Caracteristici:

Manusi de protectie electroizolante din latex natural.

Forma anatomica, 5 clase de protectie, fabricatie Polonia;

Clasa: 0 (cf. EN 60903); Lungime (mm): 360±15; Grosime (mm): 1,4;Tensiune de utilizare (kV): max. 1,0; Tensiune de proba (kV): 5,0;

Categorie: RC.Aplicatii: exclusiv in lucrari electrice.Disponibilitate: din stoc sau la comanda in termen de 90 zile de la efectuarea comenzii.

Daca doriti sa comandati acest produs, va rugam sa ne contactati pentru asistenta.

MANUSI ELECTROIZOLANTE ELSEC CLASA 0 (1000 V) – Secura BC Sp. z o.o. Polonia

0117 0002 99

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

S-ar putea sa-ti placa
 Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !