Ochelari de protecție Gog Dot  Raw Pol
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Ochelari de protecție Gog Dot Raw Pol

Ochelari pentru protectia ochilor impotriva aschiilor solide 

10,61 lei (inclusiv TVA) 12,48 lei -15% 10,61 lei (fara TVA)
Oferim plăți online sigure si autorizate.
Avem grijă să livrăm produsele către tine in siguranță.
Dacă nu esti mulțumit de produs, la noi il poți returna sau schimba foarte ușor.

Ochelari de protecție:

  • clasa 1 optica
  • cu banda elastica, cu reglarea lungimii in locul fixarii
  • pe parti sunt  mici gauri care impiedica ceata din interior
  • lentile inlocuibile, au filtre de protectie
  • desemnat pentru protectia ochilor impotriva aschiilor solide care apar in timpul prelucrarii manuale si mecanice a metalelor, lemnului, materialelor plastice, ceramicii, recuperarii mineralelor etc.
  • asigura protectie impotriva micilor stropi solizi cu energie, de impact de pana la 45 m / s (F)
  • indeplinesc cerintele normei EN166
GOG-DOT
0.20 kg

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

     Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

S-ar putea sa-ti placa
chat Recenzii (0)