Tricou cu Maneca Lunga Ignifug s Antistatici
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FR11-Tricou de protectie Ignifug si Antistatic PORTWEST

 Tricoul antistatic cu maneca lunga este confectionat din material ignifug antistatic de ultima performanta. Acesta are fuler si mansete. Se poate purta si pe sub echipamentul de protectie.

 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
 • XXXL
172,86 lei (inclusiv TVA) 172,86 lei (fara TVA)
In stoc la furnizor
>Câștigă 17 puncte/1,70 lei Câștigă 17 puncte/1,70 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 0,10 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 17 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,70 lei.
 • Plăți sigure și securizate! Plăți sigure și securizate!
 • Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron Transport GRATUIT la comenzi peste 480 Ron
 • RETURUL produselor in 30 zile RETURUL produselor in 30 zile
 • Posibilitatea de a alege LIVRAREA in LOCKER Posibilitatea de a alege LIVRAREA in LOCKER
 • Garantia produselor ! Garantia produselor !
 • La plasarea primei comenzi online, beneficiati de 5% discount ! La plasarea primei comenzi online, beneficiati de 5% discount !
 • Rambursarea banilor ( max 14 zile) Rambursarea banilor ( max 14 zile)
 • DESCHIDERE COLET, la plasarea comenzii bifati casuta corespunzatoare DESCHIDERE COLET, la plasarea comenzii bifati casuta corespunzatoare

FR11-Tricou de protectie Ignifug si Antistatic PORTWEST

Informatii despre produs:

Tricoul antistatic cu maneca lunga este confectionat din material ignifug antistatic de ultima performanta.

Modaflame™

Tesatura Construit dintr-un fire inerente rezistente la foc, de 60% modacril, 39% bumbac și 1% fibră de carbon. Testat pentru a respecta și respecta standardele EN solicitate, gama Modaflame Knit este puternică, durabilă și extrem de inovatoare.

Protectie Ignifuga

Produse functionale si performante pentru orice conditii de lucru.

Caracteristici

● Rezultate deosebite de stabilitate a culorii si contractie

● Calitatile naturale ingnifuge nu se vor estompa

● Manșetă rezistenta la flacără pentru siguranță sporita

● Protejeaza impotriva caldurii radiante, convective si de contact

● Mansete striate pentru caldura si confort

Standarde

  • EN 1149 -5- Îmbrăcăminte de protecție. Proprietăți electrostatice. Performanțe materiale și cerințe de proiectare.

Cerințele privesc marcarea articolelor de îmbrăcăminte și conținutul manualului de instrucțiuni al producătorului. Conform acestor cerințe, o țesătură este clasificată ca disipativă electrostatică dacă:

t50 <4 s sau S> 0,2, unde: t-50 - timpul de descompunere a materialului încărcat prin inducție, S - factor de ecranare, S = 1 - ER / Emax (Emax - intensitatea câmpului electric fără specimen de testare prezent, ER - intensitatea câmpului electric pe cealaltă parte a epruvetei);

rezistivitatea suprafeței este mai mică sau egală cu 2,5 x 109 Ω cel puțin pe o parte a materialului testat.

Dacă materialul conține fire conductoare în fire paralele sau sub formă de rețea, distanța dintre firele conductoare într-o direcție nu trebuie să depășească 10 mm în fiecare element de îmbrăcăminte.

Acest document stabilește, de asemenea, cerințele pentru structura îmbrăcămintei. Atunci când sunt utilizate, îmbrăcămintea disipativă electrostatică ar trebui să acopere întregul corp, de asemenea, atunci când utilizatorul efectuează operații standard sau se apleacă. În același timp, nu poate limita mișcările utilizatorului atunci când este butonat în conformitate cu recomandările producătorului. Dacă îmbrăcămintea este realizată dintr-o combinație de materiale, materialul antistatic ar trebui să constituie suprafața exterioară. Orice fermoare, nasturi sau elemente de fixare din material conductiv trebuie acoperite cu material antistatic.

Producătorul de îmbrăcăminte disipatoare electrostatice este obligat să atașeze fiecărui produs un manual de instrucțiuni care conține următoarele informații:

lucrătorului nu i se permite să scoată îmbrăcămintea antistatică în atmosferă explozivă sau în imediata apropiere a materialelor inflamabile,

instrucțiuni cu privire la modul de manipulare a îmbrăcămintei,

proprietățile anti-statice ale îmbrăcămintei se pot modifica (ca urmare a prezenței impurităților, deteriorării sau spălării),

utilizatorul de îmbrăcăminte antistatică trebuie să fie împământat corespunzător de o rezistență la scurgere mai mică de 108 Ω,

îmbrăcămintea disipativă electrostatică nu poate fi utilizată în atmosferă cu niveluri crescute de oxigen fără consultarea prealabilă a lucrătorului SSM (specialist).

Într-o atmosferă explozivă, atmosfere îmbogățite cu oxigen sau în apropierea materialelor inflamabile, lucrătorul trebuie să fie legat direct la pământ sau împământat de încălțăminte adecvată (rezistența la scurgere trebuie să fie mai mică de 105 Ω) în conformitate cu PN EN ISO 20345: 2007.

În conformitate cu cerințele elementelor dielectrice standard ale articolelor de îmbrăcăminte, cum ar fi sigla companiei, etichetele, curelele reflectorizante nu pot fi utilizate decât dacă sunt fixate permanent pe suprafața materialului antistatic.

  • EN ISO 11612 (A1, B1, C1, F1)-Îmbrăcăminte de protecție - Îmbrăcăminte de protecție împotriva căldurii și a flăcărilor.

Standardul definește cerințele pentru îmbrăcămintea din țesături elastice care are ca scop protejarea corpului utilizatorului, cu excepția mâinilor, împotriva căldurii și / sau a flăcării.

În ceea ce privește protecția capului și a picioarelor, standardul se referă doar la jambiere, protecții pentru pantofi și hote, cu excepția soluțiilor de protecție a ochilor și a echipamentului de protecție respiratorie, dacă acestea sunt incluse în capotă.

Standardul acoperă o gamă largă de îmbrăcăminte de protecție care ar trebui să fie ignifugă și să demonstreze rezistență la cel puțin unul dintre următorii agenți:

Radiație termala,

Permeabilitatea de căldură la contactul cu un obiect fierbinte,

Permeabilitate convectivă la căldură,

Stropi de metal topit.

Standardul nu se aplică îmbrăcămintei de protecție pentru pompieri și sudori.

 • IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1

 • ASTM F1959/F1959M-12 (Ebt=4.3 Cal/cm2 (HAF=66%))

Colectie: Modaflame™ Tesatura

Gama: Protectie Ignifuga

Tricoul este recomandat pentru

 1. Logistică, inclusiv transport și manipulare (lucrări de depozit)
 2. Lucrări de construcție și renovare / Lucrări de montaj și instalare / Construcție de drumuri
 3. Industria grea, inclusiv turnătorii și sudură
 4. Industria electrotehnică, inclusiv cea electrică și electronică, precum și industria energiei electrice
 5. Industria auto, inclusiv construcția, mecanica și reparația vehiculelor, precum și lăcuirea
 6. Agricultură / Horticultură / Silvicultură / Vânătoare / Pescuit etc.

echipament-de-protectie imbracaminte-lucru de-iarna  alba sau horeca reflectorizanta sau hi-vis pentru-ploaie sau impermeabila combinezoane veste imbracaminte-antistatica-sau-ignifuga

FR11
Tip produs
Imbracaminte de protectie
Referinta
FR11
Brand
Portwest
Recomandat pentru:
Activitati generale
Material
60% modacril, 39% bumbac și 1% fibră
Proprietati
protectie ignifuga

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

     In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client. Pentru retururile " inlocuire" costurile de transport vor fi impartite  astfel ridicarea va fi suportata de catre firma noastra, iar preluarea de catre client.

LIVRARE

Modalitati de livrare

    Firma noastra va ofera livrarea rapida prin Curierat cat si posibilitatea de ridicare de la depozitul formei ( in Suceava) .
    Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.
 
Livrarea produselor

     Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

     Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. De asemenea pentru comenzile in valoare de 480 lei fara TVA si fara transport inclus, ve-ti beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Conditii Speciale

     In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

      In cazul in care produsul nu este returnat in ambalajul original, se va retine 20% din pretul produsului.

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii (0)

Send a message

Please login to send messages:

Login as a customer

No account? Register here!

Or quick message:

New comment
Your comment has been added and will be available once approved by a moderator.

New comment
Your comment has been published!

Report Comment
Thank you for reporting.

Report Comment
Report spam, abuse, or inappropriate content
* Required fields
  sau Anuleaza
Edit Comment