Lista produselor dupa furnizor ADLER

Distribuitor de TEXTILE

RANGER W53 jacheta de protectie Malfini
RIMECK jachetă de lucru pentru bărbaţi. Jacheta confectionata din tercot ( 65% poliester+35%bumbac). Acest model este comod, permite mobilitate in miscare. Are numar mare de buzunare inchise, pentru o depozitare sigura. Inchidere cu fermoar si suplimentar cu capse. Modelul are benzi reflectorizante pentru a spori vizibilitatea.
167,62 lei
W03-Pantaloni talie de protectie RANGER Malfini
Ultimele produse in stoc
RIMECK pantaloni de lucru pentru bărbaţi. Pantaloniiau elastic pe lateral pentru o potrivire mai buna pe talie, sistem de prindere pentru chei, buzunare simple si cu clape pentru depozitare, intarituri pe genunchi pentru o utilizare indelungata. Insertii reflectorizante ce sporesc vizibilitatea in locurile cu lumina redusa. ideali pentru activitatile zilnice : constructie, transport, agricultura, service auto, prelucrearea lemnului si a mobilei etc.
146,33 lei
WOODY W02- Salopeta de protectie pentru lucru Malfini
RIMECK salopetă de lucru pentru bărbaţi. Pantalonii cu pieptar au buzunare pentru depozitare, inclusiv unul pentru telefonul mobil si unul pe piept cu fermoar. Salopeta are bretele reglabile, intarituri pe genunchi pentru o rezistenta mai mare si insertii reflectorizante ce sporesc vizbilitatea. Produsul se poate purta in diferite medii de munca.


129,33 lei