Manusi de protectie pentru diferite activitati

Manusi de protectie

Activitatile fizice implica printre altele si munca manuala, din acest motiv consideram ca protectia mainilor este esentiala indiferent de domeniul de activitate. Top Defender va pune la dispozitie o gama larga de manusi de protectie precum: manusi antichimice, manusi antitermice sau pentru sezonul rece, manusi de unica folosinta, manusi din piele, manusi pentru sudori, manusi imersate, manusi antitaiere etc. Acestea sunt realizate din materiale naturale, mai exact piele sau bumbac sau din fibre sintetice sau cauciuc de inalta calitate (latex, nitril, nylon, PVC) pentru o protectie crescuta la perforare, abraziune  si alti factori de risc. Manusile completeaza perfect echipamentele de protectie pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice.

Top Defender - distribuitor de produse ale brandurilor cunoscute precum 3M,Cerva, Ansell, REIS, OGRIFOX, JSP, UVEX ,Portewst, Rock Safety, Coverguard, Dragon, Reis, Ardon etc.

1LACO- Manusi de protectie imersate in latex EUROSTRONG 10L800
Manusi de protectie imersate in latex de culoare portocalie, rezistent la uleiuri și grăsimi. Latexul din palma sporeste aderenta manusilor, impiedicand alunecarea obiectelor din mana. Manusile de protectie au mansete cauciucate. Aceste manusi imersate sunt utilizate in lucrari profesionale de constructie si amenajare, logistica, transport, agricultura, infrastructura etc.
8,43 lei
1NIAB-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din imersate in nitril negru, palmare antialunecare.Mansetele elastice, cauciucate se potrivesc perfect pe mana. ventilarea exteriora ofera confort utilizatorului.Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
4,66 lei
1NIBB-Manusi de protectie imersate in nitril gri EUROLITE Coverguard
Vreti sa va protejati mainile ? Incercati manusile imersate in nitril gama Eurolite. Top Dfeneder recomanda aceste manusi de protectie deoarece va ofera confortul dorit: protectie mecanica, rezistente la rupere, protectie impotriva alergiilor, etansare perfecta pe mana si protectie antialunecare. Le puteti purta in activitatile din gospodarie, cat si la locul de munca.
3,81 lei
1NISG-Manusi de protectie imersate in nitril EUROLITE Coverguard
Manusi de protectie din spandex si nylon, antialunecare. Aceastea au un strat din nitril ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate de mecanici, in costructii, service-auto, agricultura, transport si manipulare etc 
9,56 lei
1st GRIP
Mănuşi de înaltă vizibilitate, din poliester/spandex, cu palmă şi protecţii în zona unghiilor din piele sintetică, palmă acoperită cu silicon pentru aderenţă optimă şi manşete din neopren cu închidere Velcro. 
179,83 lei
3110-K-Manusi de protectie din piele de capra Rock Safety
Protejeaza-ti degetele si intraga palma cu manusile de protectie din piele de capra combinate cu tesatura din bumbac. Aceastea iti ofera dexteritate in miscare si protectie mecanica. Foloseste aceste manusi indiferent de tipul de activitate : transport, constructie, infustria grea, mecanica etc.
10,70 lei
5MIP-Pantaloni de protectie dama MISTI, CoverGuard
Pantaloni de protectie uz industrial 60%bumbac si 40% poliester.
Pantalonii au numeroase buzunare. Modelul este dedicat doamnelor.
In talie fixare cu elastic pe lateral pentru a se potrivi pe corp.
Cusaturi intarite, inclusiv intarituri pe genunchi.
Acesti pantaloni sunt ideali de purtat  pentru orice tip de activitate: sport si recreere, agricultura, cosntructii, service-auto, transport si manipulare etc.
116,26 lei
6020-Manusi de protectie cu microfibre, albe Rock Safety
Manusi de protectie cu cinci degete,in totalitate din material textil, fara fibre, dar cu microfibre din Nylon 100%. Acest tip de manusi ofera protectie mainilor in medii uscate, recomandate in industria usoara, industria alimentara,depozite, agricultura, etc.
10,71 lei
8279-Manusi de protectie imersate, de lucru, granulate BLUE
Manusi de protectie imersate a;bastre.
Aceste manusi au o rezistenta crescuta la rupere. Manseta elastica ofera puratatorului mobilitate la miscare. Sunt usor de pus pe mana.
Pot fi purtate la gradinarit, mutatul mobilierului, transport, constructii etc.
9,07 lei
A290 - Manusi de protectie reflectorizante cu palmare din piele
Ultimele produse in stoc
Caracteristici manusi de protectie:

captusite
din piele de inalta calitate palmare
vizibilitate mare
material exterior textil
manseta elastica
manusa de pe mana stanga este antitaiere.

Aceste manusi pot fi purtate in orice mediu de activitate. Ideale pentru sarcini de munca cu drijba.

70,57 lei
Nou
A350-Manusi de protectie Dermiflex antitaiere Portwest
Avand captuseala ultra usoara de 15g din nylon si elastan si impregnare cu un strat moale de spuma de nitril si PU pentru confort, dexteritate si senzitivitate sporita. Rezistenta la uleiuri in conditii de temperaturi ridicate si umiditate. Aceste manusi au un protectie antitaiere.
11,90 lei
A640-Manusi de protectie cu picouri antitaiere Sabre-Dot gri Portwest
Manusi de protectie antitaiere , palmare cu picouri din PVC ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
22,13 lei
A730-Manusi de protectie cu picouri Supergrip- High Performance
Manusi de protectie cu palmare cu picouri din Silicon ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Manseta cu Velcro . Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
53,55 lei
BÁTMETALL 171320 manusi din zale de otel, manseta de 8 cm
Mănuşi din zale de oţel inoxidabil foarte rezistente, cureluşă de strângere din material textil, la fel stânga-dreapta, protecţie maximă împotriva tăierii, manşetă de 8 cm lungime. Manusa disponibila pe dimensiuni.
899,76 lei
BLUMAX-PU MELNWS-Manusi de protectie cu acoperire poliuretamica
Manusi de protectie cu acoperire poliuretamica si exterior din material textil.
Aceste manusi sunt ideale pentru orice tip de activitate fiinde folosite in :constructie, agricultura, instalatii sanitare, service-auto etc.
Manusile sunt de culoare gri si au manseta elastica.
28,19 lei
BOY-Manusi de protectie din bumbac 100% interlock, albe Rock Safety
Manusi de protectie cu cinci degete,in totalitate din material textil, 100% bumbac interlock, alb.
Acest tip de manusi ofera protectie mainilor in medii uscate, recomandate in industria usoara, industria alimentara,depozite, agricultura, etc.
2,62 lei
BUSTARD Manusi de protectie din bumbac cu picouri

Mănuşi cusute - tricot interlock din bumbac albit, fără manşetă, elastic pe dosul palmei la încheietura mâinii, palma şi degetele cu aplicaţii mărunte din PVC.
7,38 lei
Cetia maneca de protectie anti-taiere CERVA
Manşetă cu protecţie anti-tăiere. Lungimea de 36,45 sau 56 cm, fabricate din material Taeki = protecţie anti-tăiere şi rezistent la temperaturi de până la 100 grade.
24,06 lei
CINEREA - Manusi de sudor Cerva
Mănuşi de sudor, integral din piele, cu stratul din palmă din piele de vită şi spatele din piele combinată. 
43,55 lei
CRANE - Manusi de sudor CERVA
Mănuşi cu palma şi degetele din piele de bovină, dosul din şpalt de bovină, manşetă rigidă 15 cm, fără căptuşeală. Certificat: sudură tip B.
22,02 lei
CROW LONG - Manusi de protectie din piele combinate Cerva
Manusi de protectie cu piele de bovina în palmă (3 bucăţi) cu căptuşeală şi dosul palmei din bumbac şi manşetă de 10 cm. Aceste manusi au utilizare universala  auto, constructie, transport etc. Conform standardului EN 420 si EN 388.
15,11 lei
FAMILIAR MIX-YBYN - Manusi de protectie imersate in latex
Manusi de protectie antialunecare. Aceastea au un strat din latex in palma ce impiedica alunecarea obiectelor din mana. Sunt utilizate in costructii, service-auto, agricultura, instalatori etc cat si de copii in locurile de joaca Aventura Park.
7,50 lei
GLAREOLA - maneca antitaiere nivel 5 Cerva
Manșetă de protecție împotriva tăierii. Material reflectorizant ce sporeste vizibilitatea. Ideala pentru lucrul cu ferastrau, aparate pe lant, cutite etc.
22,69 lei