Marci

3M
3M

Compania 3M este o corporație multinațională americană de conglomerate care operează în domeniile industriei, siguranței lucrătorilor, îngrijirii sănătății din SUA și bunurilor de larg consum.

Ansell
Ansell

Ansell este o companie australiană care produce mănuși de protecție industriale și medicale . Anterior a fost bine cunoscut ca producător de prezervative, dar a vândut acea divizie în 2017.

ARDON
ARDON

Pe lângă producția proprie de îmbrăcăminte de lucru, ARDON SAFETY vinde o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum 3M, ATG, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUNDSTRÖM, SEMPERIT, UNIVET, SCHUBERTH, UVEX și altele. ARDON SAFETY lansează, de asemenea, linii de produse de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și de lucru, ochelari de protecție, respiratoare și căști sub propria sa marcă ARDON®.

ATG Intelligent Gloves producator manusi premium
ATG Intelligent Gloves producator manusi premium

MĂNUȘI ATG ®

Concentrat pe inovație și calitate, ATG ® proiectează, dezvoltă și produce mănuși care sporesc performanța celui mai sofisticat instrument de lucru, mâna. Credem în menținerea simplității și oferim doar 4 mărci care sunt prietenoase cu pielea, extrem de confortabile și extrem de durabile.

Toate mănușile noastre sunt dermatologic acreditate de piele Health Alliance si sunt post - spălate înainte de ambalare , permițându - ne să le garanteze „în stare proaspătă a ambalajului“ , certificată de Oeko-Tex ® . Toate ingredientele utilizate la producerea mănușilor noastre sunt în conformitate cu REACH și niciunul dintre produsele noastre nu conține SVHC.

Într-o industrie condusă de externalizare, ATG ® este un producător tradițional care folosește cele mai noi tehnologii pentru a livra mănuși de top. Facem totul noi înșine și garantăm că nimic nu este externalizat.

Australian Line
Australian Line

Top Defender este un distribuitor de echipamente de protectie a muncii. Avem o gama larga de produse de la diferiti furnizori. Produsele noastre sunt de la branduri precum 3M, Ardon, Australian Line, Rock, Rhino Safety, REIS, UVEX, Cerva etc.

BLACK KNIGHT
BLACK KNIGHT

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Black Knight, 3M, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

CERVA
CERVA

Pe lângă producția proprie de îmbrăcăminte de lucru, Cerva vinde o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum 3M, F&F, Australian Line, Ansell și altele. Cerva lansează, de asemenea, linii de produse de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și de lucru etc. sub propria sa marcă Cerva.

Cofra
Cofra

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Cofra, Diadora, Dunlop, DuPont, Panda Safety, Cerva, F&F, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele.

Diadora
Diadora

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Diadora, Cofra, Dunlop, Dupont, 3M, SupAir, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, Cerva, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele.

In 1948 - Diadora a fost fondata ca un laborator de artizan pentru fabricarea cizmelor pentru munte. Acestea s-au stabilita rapid ca fiind cele mai bune cizme de munte si de lucru de pe piata.

Dipped Gloves
Dipped Gloves

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum  Dipped Gloves, Black Knight, 3M, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Draumet
Draumet

Datorită calității excelente, fiabilității și prețului bun, DRAUMET și DRAUMET PREMIUM sunt mărci apreciate de clienți.

Acestea sunt cele mai bune linii de scule fabricate de noi, destinate utilizatorilor pretențioși. 

Dunlop
Dunlop

Dunlop este un brand de anvelope produs inițial de către compania Dunlop Pneumatic Tire de la sfârșitul secolului al XIX-lea, preluându-și numele de la John Boyd Dunlop . Marca este utilizată pentru multe alte produse din cauciuc sau cu componente din cauciuc și unele cu o conexiune mai slabă la cauciuc.

Proprietatea mărcii a devenit fragmentată de-a lungul anilor.

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Dunlop, DuPont, Diadora, Cofra, Panda Safety, Cerva, F&F, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele.

DuPont
DuPont

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum DuPont, Diadora, Panda Safety, Cerva, F&F, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

EAR DEFENDER
EAR DEFENDER

ANTIFOANE de protectie

EXENA IT
EXENA IT

PRODUCATOR ITALIAN DE INCALTAMINTE DE PROTECTIE . Exena este o companie specializată în producția de încălțăminte de protecție, caracterizată printr-o combinație bine echilibrată de înaltă calitate, inovație și flexibilitate.

F&F
F&F

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum FRIDICH&FRIDICH, Black Knight, 3M, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele.  

FasterTools
FasterTools

Marca FASTER TOOLS este o gamă largă de instrumente selectate dedicate în diverse scopuri.

Fiecare pasionat de profesioniști sau de bricolaj va găsi în oferta noastră instrumentele sale ideale.

Apreciem opiniile clienților noștri și, datorită cunoașterii nevoilor și cerințelor utilizatorilor noștri, îmbunătățim marca FASTER TOOLS, asigurând totodată atractivitatea prețurilor.

Forester
Forester

O gamă largă de unelte manuale și accesorii dedicate lucrărilor de grădină.

Componentele atent selectate utilizate în procesul de producție al sculelor FORESTER garantează o înaltă calitate, fiabilitate și durată lungă de viață.

Marca FORESTER este o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul în utilizare, soluții inovatoare și prețuri atractive.

Free Hand
Free Hand

Manusi de protectie. Echipamente de protectie

GANTELINE Coverguard
GANTELINE Coverguard

Ganteline este unul dintre cei mai mari producatori de pe piata din Ungaria. Are o gama larga si diversificata de echipamente de protectie. Imbracaminte, incaltaminte, masti, combinezoane, cizme etc. Distribuie branduri precum Coverguard, Dupont, 3M, Tyveck, SupAir, Uvex etc.

GIASCO ITALY
GIASCO ITALY

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Giasco Italy3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Goldenfit
Goldenfit

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

HECKEL Securite
HECKEL Securite

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Heckel Securite, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. Obiectivul Heckel este să arăți bine, oferind în același timp protecție totală.

Higo
Higo

Este o linie de bază de instrumente dedicate pasionaților de bricolaj.

O gamă largă vă permite să alegeți instrumente care să satisfacă așteptările fiecărui pasionat de bricolaj.

Prețul atractiv este un mare avantaj al mărcii HIGO.

Hogert Technik
Hogert Technik

Hoegert Technik - ustensile si scule

UNELTE MANUALE HÖGERT TECHNIK ALE CELOR MAI PRETENȚIOȘI UTILIZATORI

Calitatea este de o importanță capitală pentru Högert Technik. Pentru a asigura rezistență și durabilitate ridicate, instrumentele noastre sunt fabricate numai din cele mai bune materii prime selectate cu atenție.

Hurry up
Hurry up

O linie de unelte electrice fără fir specializate. O baterie este compatibilă cu toate dispozitivele HURRY UP. 

Datorită combinației de soluții dovedite și tehnologii moderne, munca instrumentelor electrice HURRY UP este ușoară și eficientă.

Marca HURRY UP este o unealtă electrică solidă, durabilă, care nu vă va dezamăgi în cele mai dificile situații.

iSpector
iSpector

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum iSpector, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

JSP
JSP

Infiintata in 1964, JSP sunt producatori de top de echipamente de protectie individuala. Cu cercetare si dezvoltare in Marea Britanie. Jsp se angajeaza sa imbunatateasca siguranta si bunastarea la locul de munca la nivel mondial

KRATOS SAFETY
KRATOS SAFETY

PRODUCATOR de echipamente Lucrul la inaltime .

LAKELAND
LAKELAND

Producator Combinezoane 

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Lakeland, Tyvek, Dupont, Tychem, Reis, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Leber & Hollman
Leber & Hollman

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum L&H, REIS, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Lux Optical
Lux Optical

Top Defender este un distribuitor de echipamente de protectie ale brandurilor cunoscute international precum Lux Optical, Raven, 3M, Panda Safety, Giasco Itay, Uvex, JSP, Cerva, Portwest, SupAir, Ardon, Rock safety, Rhino Safety etc.

MALFINI
MALFINI

Compania Malfini , a.s. este unul din furnizorii de top din domeniul textilelor promoționale, atât în Republica Cehă, cât și la nivelul Europei. Mărcile noastre MALFINI®, MALFINI Premium® Piccolio și RIMECK®, sunt promovate și apreciate în nu mai puțin de 25 țări europene, cele învecinate dispunând de termen rapid de livrare. 

MCR Safety
MCR Safety

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum MCR Safety, Ogrifox, Reis, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

MSA Safety
MSA Safety

MSA este o organizație globală dedicată dezvoltării, producției și furnizării de produse de siguranță care ajută la protejarea oamenilor și a infrastructurilor instalațiilor din întreaga lume.

Nakita
Nakita

Lucru la inaltime

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Nakita, Kratos, Portwest, Vertiqual, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Ogrifox
Ogrifox

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Ogrifox, Reis, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

OS
OS

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum OS, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

PALLTEX
PALLTEX

Palltex LTD este specializată în îmbrăcăminte de lucru, echipament de protecție personală, încălțăminte de lucru / siguranță și parte a Palladium Group. Produsele Palltex  sunt sub marca PALLSTAR, B-WOLF și B-WELL, MAVINSA, U-POWER, ABEBA etc

Panda Safety
Panda Safety

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Panda Safety, Cerva, F&F, Goldenfit, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Portwest
Portwest

Portwest este un producător și distribuitor global de îmbrăcăminte de lucru, îmbrăcăminte de siguranță și EIP. Înființată în 1904, Portwest este cea mai rapidă companie de îmbrăcăminte de lucru din lume, cu o rețea de distribuție globală și personal de servicii pentru clienți în peste 130 de țări. Portwest este o afacere de familie și continuă să fie administrată de a treia generație a familiei Hughes. Producția și designul inovator de către o echipă internă de experți se află în centrul avantajului Portwest.

Procera
Procera

Top Defender este un distribuitor de echipamente de protectie a brandurilor cunoscute precum 3M, PROCERA, SupAir, REIS, UVEX, Rhino Safety, Dunlop, Cerva, Ardon, Panda Safety. Procera - producator si importator de echipamente de protectie : ochelari, manusi, imbracaminte, incaltaminte, extintoare, masti etc.

Protect2u
Protect2u

Marca PROTECT 2U este o gamă largă de haine de lucru, încălțăminte și alte echipamente de protecție personală.

Produsele se disting prin înaltă calitate și atenție la detalii.

Utilizarea soluțiilor și esteticii sigure, inovatoare este o combinație care este apreciată de clienții noștri.

RAVEN
RAVEN

Top Defender este un distribuitor de echipamente de protectie ale brandurilor cunoscute international precum Raven, 3M, Panda Safety, Giasco Itay, Uvex, JSP, Cerva, Portwest, SupAir, Ardon, Rock safety, Rhino Safety etc. 

RAW-POL
RAW-POL

IMPORTATOR ECHIPAMENTE DE PROTECTIA A MUNCII

Reis
Reis

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Reis, Cerva, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. ARDON SAFETY lansează, de asemenea, linii de produse de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și de lucru, ochelari de protecție, respiratoare și căști sub propria sa marcă ARDON®.

RHINO SAFETY
RHINO SAFETY

Compania noastră distribuie, la nivel național, echipamente de protecție din următoarele game:

  • Încălțăminte
  • Îmbrăcăminte
  • Mănuși
  • Produse destinate protecției ochilor și capului
  • Produse destinate protecției pentru lucrul la înălțime
  • Produse destinate protecției respiratorii
  • Alte obiecte de sigurantă și protecție
RIMECK
RIMECK

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Rimeck, Malfini, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

ROCK SAFETY
ROCK SAFETY

Prin baza noastră de fabricaţie din Ungaria, respectiv prin extinsa reţea de achiziţie din Asia (China, Malaezia, Taiwan, Pakistan, Bangladesh, Vietnam), produsele noastre le valorificăm după un riguros control de calitate. Înaintea lansării comenzii, cumpărătorii noştri sunt asistaţi de colegii noştri experimentaţi de la valorificare, iar după comandă se pot baza pe echipa noastră de experţi în chestiuni vamale şi de transport.

Rossini
Rossini

Increedere: Pentru noi încrederea înseamnă a fi un partener onest, un interlocutor serios și de încredere cu care să lucrezi, fără griji, capabil să creeze produse bune la prețul potrivit.

1969 - Este lansat primul laborator de producție pentru haine de ploaie din nylon și îmbrăcăminte de lucru din bumbac.

1988 - Laboratorul are 160 de stații de operare și produce 5.000 de ținute pe zi.

Stenso
Stenso

Furnizor total de sigilii

Cu peste 40 de soluții de etanșare ale producătorilor - completate de producția noastră proprie - STENSO funcționează ca un furnizor total de etanșări și garnituri pentru companiile daneze și străine.

Spuneți-ne despre nevoia dvs. totală de sigilii și vom veni cu o soluție totală care să răspundă cerințelor dvs. de calitate, preț, livrare și servicii logistice.

SupAir
SupAir

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum 3M, SupAir, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, Cerva, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele.

TEHNOSTING
TEHNOSTING

Echipeamnete pentru stingerea incendiilor

Tresnar
Tresnar

Instrumentele electrice TRESNAR sunt destinate tuturor utilizatorilor.

Datorită componentelor de înaltă calitate utilizate, instrumentele TRESNAR sunt de lungă durată.

Perfect pentru munca în condiții solicitante pe șantier, precum și pentru pasionații de bricolaj avansați.

Vertiqual Safety
Vertiqual Safety

FABRICARE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE PROTECTIE