List of products by brand Reis

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Reis, Cerva, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. ARDON SAFETY lansează, de asemenea, linii de produse de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și de lucru, ochelari de protecție, respiratoare și căști sub propria sa marcă ARDON®.

REIS - producția de îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate

 „Reis” este un dezvoltator și producător polonez modern de echipamente de protecție individuală (EIP), în special haine de lucru cu proprietăți de performanță îmbunătățite. Producătorul european Polonia Reis produce dispozitive de protecție împotriva căderii, protecție pentru ochi și cap, precum și protecție respiratorie și auditivă. Produsele companiei sunt cunoscute în multe țări, tehnologiile inovatoare moderne sunt folosite pentru a spori confortul și proprietățile de protecție ale îmbrăcămintei pentru scopuri speciale.

Reis este popular pentru gama sa largă de produse, inclusiv îmbrăcămintea de lucru sezonieră: vară, iarnă și demisezon. Printre avantaje, se poate evidenția un nivel ridicat de calitate a produsului, care suferă un control atent și un sortiment extins extins în mod regulat, prin urmare, îmbrăcămintea de lucru reis este întotdeauna convenabilă, confortabilă și fiabilă.

Facilitățile de producție ale fabricilor ne permit să satisfacem cererea de EIP pentru orice domeniu de activitate. Compania Reis este o producție modernă de haine pentru angajați, un ciclu complet: de la proiectarea produselor la ambalarea acestora. Sunt utilizate diverse materiale, fibre naturale, piele și   poliester, sunt luate în considerare cerințele străine ale standardului de calitate.

Dacă sunteți interesat de informații despre compania reis și cât de practică este linia de produse, după ce ați încercat cizme, mănuși sau un impermeabil în șosete, veți fi imediat convinși de forță, modelele sunt create ținând cont de toate nevoile specifice și cererile consumatorilor. Îmbrăcămintea de lucru confortabilă, durabilă și de protecție este o garanție suplimentară de siguranță într-o întreprindere, fabrică sau uzină.

 Îmbrăcămintea industrială realizată din țesături de înaltă calitate într-o gamă largă de culori, cu inserții sigilate sau reflectorizante, găsește un domeniu imens de aplicare pentru lucrători, în interior sau în aer liber.

 Îmbrăcămintea sau încălțămintea profesională Reis contribuie la munca de succes și la productivitate sporită. Produsele companiei sunt certificate, îmbrăcămintea de lucru îndeplinește standardele de siguranță, GOST-urile și îndeplinește, de asemenea, cerințele moderne de fiabilitate și confort. Pentru clienții obișnuiți, produsele companiei sunt siguranță absolută, stil și confort.

Less
Se afiseaza 1-15 din 96 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.