Acumulatori & incarcatoare scule electrice

Incarcator Quick Charge, USB 3x3.1A, KD1239, Kraft&Dele
  • -10%
  • STOC EPUIZAT
STOC EPUIZAT
Acumulatori & incarcatoare scule electrice

Incarcator Quick Charge, USB 3x3.1A,...

13,92 lei 15,47 lei
Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

WorkPro, Einhell, Kraft&dele, Extol industrial, Makita si Dewalt sunt branduri de renume in industria sculelor electrice. Acestea ofera o gama variata de acumulatori si incarcatoare, concepute pentru a satisface nevoile profesionale.

Acumulatorii WorkPro, Einhell, Kraft&dele, Extol industrial, Makita si Dewalt sunt fabricati cu tehnologii avansate, asigurand o performanta excelenta si o durata lunga de viata. Acestia sunt proiectati sa ofere putere si fiabilitate in utilizarea sculelor electrice, indiferent de aplicatie.

Incarcatoarele WorkPro, Einhell, Kraft&dele, Extol industrial, Makita si Dewalt sunt concepute pentru a asigura o incarcare rapida si eficienta a acumulatorilor. Acestea dispun de caracteristici precum protectie la suprasarcina si supratensiune, asigurand siguranta si prelungirea duratei de viata a acumulatorilor.

Indiferent daca sunteti un profesionist sau un pasionat de bricolaj, acumulatorii si incarcatoarele WorkPro, Einhell, Kraft&dele, Extol industrial, Makita si Dewalt va vor ajuta sa va desfasurati activitatile cu usurinta si eficienta. Alegeti calitatea si performanta pe care o ofera aceste branduri de top in domeniul sculelor electrice.

Product added to wishlist
Product added to compare.