Carote

Se afiseaza 1-32 din 32 produs(e)

Cate tipuri de carote exista si la ce se folosesc?

In cazul in care ai de realizat lucrari complexe si este necasar sa obtii gauri de dimensiuni mari, este evident ca ai nevoie de carote pentru a executa munca bine. Vei descoperi in categoria noastra de carote cateva tipuri pe care le poti folosi.

  1. Carota beton - se gaseste sub numele de freza tip coroana ori carota diamantata si este utila in procesul de decupare a diferitelor tipuri de beton, BCA, asfelt etc. De asemenea se pot utiliza pentru a perfora placi din lemn presat combinat cu ciment. Acestea se imaprt in 3 categorii: carote de beton umede, uscate si universale.
  2. Carota pentru lemn - are rolul de a gauri scanduri, pal, mdf, parchet si alte suprafete cu cumpozitie lemnoasa, precum si placile de rigips sau chiar materiale din plastic.
  3. Carota pentru zidarie poate fi inlocuita de cea pentru beton, insa nu si invers. Aceasta este folosita pentru gaurile in zidarie, gaurirea BCA-ului, betonului poros sau abzocimentului. ( ex. carota pentru doze si prize)
  4. Carota pentru ceramica - ideala pentru lucrarile de renovare, mai precis pentru perforarea gresiei si a faiantei sau ceramica fina. Se regaseste si sub numele de coroane diamantate, datorita gradului de rezistenta ridicat al diamantului.

Pentru a alege carota corespunzatoare trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte: diametrul gaurii si grosimea materialului sau suprafetei ce urmeaza a fi perforat.

Product added to wishlist
Product added to compare.