Racorduri PSI

TA523- Set 2 cuplaje rapide, Tagred 2"52 mm pentru furtunul de incediu TAGRED Professional - PSI
  • -10%
IN STOC
Racorduri PSI

Set 2 cuplaje rapide, Tagred 2"52 mm...

25,47 lei 28,30 lei
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Racorduri. Aceasta categorie de acceosrii PSI este folosita la majoritatea echipamentelor si instalatiilor destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Ele sunt fabricate din aluminiu turnat sub presiune si au garnituri de etansare. Ele ajuta la cuplarea diverselor echipamente cu furtunurile de refulare sau la interconectarea furtunurilor. Racordurile PSI pot fi de trei feluri:

  • Racorduri fixe. Acestea sunt folosite la hidrantii exteriori, interiori, portativi, tevile de refulare, instalatiile fixe de stingere a incendiilor, autospeciale de pompieri, motopompe etc. Au partea principala cu racord storz cu garnitura de etansare si partea secundat cu filet interior sau exteriori in functie de necesitate.
  • Racorduri de refulare. Acestea sunt folosite pentru dotarea furtunurilor de refulare in ambele capete. Au partea principala cu racord storz cu garnitura de etansare si partea secundata cu o zona unde furtunul PSI se leaga de acestea.
  • Racorduri infundate. Acestea sunt folosite la acoperirea racordurilor fixe pentru a proteja si prentampina infundarea tevilor. Au partea principala cu racord storz cu garnitura de etansare si partea secundara cu un capac de etansare.

Product added to wishlist
Product added to compare.