I. Informatii generale

Respectarea vietii dumneavoastra private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale si de aceea, noi, TOP DEFENDER S.R.L., acordam cea mai mare atentie prelucrarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului nostru www.topdefender.ro, in conformitate cu legislatia aplicabila.

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica si sa ne contactati daca doriti detalii cu privire la prelucrarile noastre sau la modificarea alegerilor dumneavoastra. 

Va rugam sa verificati periodic actualizarile acestei Politici pentru ca pot interveni modificari asupra lor, modificari pe care noi le consideram necesare sau care sunt in conformitate cu cerintele legale.

Ne angajam sa prelucram datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Scopul colectarii acestor date cu caracter personal este acela de a oferi produse de calitate.

II. Despre noi

S.C. TOP DEFENDER S.R.L., avand sediul in Calea Burdujeni, nr.22, Bl.149, Sc. A, Et.7,  Suceava, Suceava, cod de identificare fiscala RO30329642, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J33/467/2012 ("S.C. TOP DEFENDER S.R.L.", "noi") prelucreaza, in calitate de Operator, datele dumneavoastra cu caracter personal („Date cu Caracter Personal”). 

Scopul acestui document („Politica”) este sa detalieze modul in care S.C. TOP DEFENDER S.R.L. prelucreaza Datele dumneavoastra cu Caracter Personal.

III. Definitii

„Operatorul” sau „Noi”  inseamna S.C. TOP DEFENDER S.R.L, societate cu nationalitate romana cu sediul social in Calea Burdujeni, nr.22, Bl.149, Sc. A, Et.7, Suceava, Suceava, cod de identificare fiscala RO30329642, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J33/467/2012.

„Persoana vizata” reprezinta orice persoana identificata sau identificabila ale carei date sunt prelucrate de catre noi in calitate de operator, ca de exemplu clienti, potentiali clienti sau utilizatori ai site-ului.

Categorii de date prelucrate - date cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail sau telefonic.

Prelucrarea datelor personale inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

Consimtamant - orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

Restrictionarea prelucrarii- inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora.

Ceilalti termeni utilizati in prezentul document au intelesul conferit de G.D.P.R. si celelalte prevederi legale aplicabile.

IV. Angajamentul nostru

Informatiile dumneavoastra personale sunt foarte importante pentru noi, de aceea ne-am luat anagajamentul de a respecta legislatia europeana si nationala privind protectia datelor cu caracter personal, in special Regulamentul (EU) 679/2016, cunoscut si sub denumirea de G.D.P.R., precum si urmatoarele principii:

- Legalitate, echitate si transparenta

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar dvs. sunteti informat corespunzator. 

- Controlul va apartine

In limitele legii, va oferim posibilitatea de examina, modifica sau sterge datele personale pe care ni le-ati furnizat.

- Integritatea datelor si limitarea scopului

Datele vor fi utilizate doar in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

- Securitate

Incercam mereu sa implementam masuri de securitatea prelucarii datelor cu caracter personal, astfel incat informatiile personale sa fie cat mai sigure. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca niciun site web, aplicatie sau conexiune la Internet nu este complet sigura.

V. Tipul de Date cu Caracter Personal prelucrate, scopul prelucrarii si temeiurile legale de prelucrare

Datele cu Caracter Personal pe care le colectam direct de la dumneavoastra si pe care apoi le procesam sunt:

- Nume si prenume;

- Adresa de email;

- Adresa de livrare;

- Adresa de facturare;

- Metoda de plata;

- Numar de telefon;

- Date bancare;

- Produse favorite;

- Informatii despre comenzi;

- Informatii despre facturi;

- Informatii despre produsele returnate;

- Informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii site-ului.

Pe site-ul nostru va puteti inregistra si prin contul de Facebook sau Google. Daca alegeti una dintre aceste variante, veti fi ulterior directionat catre o pagina administrata de Facebook Inc / Google LLC, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dumneavoastra catre site.

Scopurile pentru care colectam Date cu Caracter Personal sunt:

1. In legatura cu achizitia produselor de pe site:

- Date necesare crearii si administrarii contului de utilizator;

- Date necesare prelucrarii in totalitate a comenzilor;

- Date necesare identificarii si anularii comenzilor;

- Date necesare returnarii produselor;

- Date necesare serviciului de suport, pentru a oferi consultanta necesara utilizatorilor/clientilor sau in vederea solutionarii problemelor identificate de catre acestia cu privire la comenzi.

Aceste date cu caracter personal sunt colectate si prelucrate in temeiul incheierii si executarii contractului dintre noi si dumneavoastra. De asemenea, anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv cea contabila si fiscala.

2. In legatura cu imbunatatirea activitatii noastre si a oferirii unor produse si servicii de calitate 

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram anumite date si informatii cu privire la comportamentul dvs de Client. 

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati 

comerciale si de a imbunatati activitatea noastra, precum si produsele pe care vi le oferim 

prin intermediul site-ului.

3. In legatura cu serviciul newsletter, oferte sau promotii

Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a va transmite newslettere sau informatii despre oferte si promotii.

Va tinem la curent cu produsele noastre, oferte sau promotii, respectand prevederile legale in vigoare. 

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing este realizata intotdeauna in temeiul consimtamantului dumneavoastra prealabil.

Datele nu vor mai fi utilizate in momentul in care renuntati la serviciul newsletter sau renuntati la a mai primi oferte sau promotii. 

Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter sau a informatiilor primite despre oferte sau promotii. 

Renuntarea se poate face prin accesarea link-ului de dezabonare mentionat in continutul mesajelor pe care le primiti si bifarea optiunii "Dezabonare" sau trimiterea unui email la adresa office@topdefender.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

Mentionam totusi ca retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.   

4. In legatura cu apararea intereselor noastre legitime

Pot exista cazuri cand vom folosi sau transmite datele dumneavoastra cu caracter personal  in vederea protejarii drepturilor si activitatii noastre comerciale. 

In astfel de situatii, datele dumneavoastra vor fi prelucrate pentru:

- Luarea masurilor de protectie a site-ului si a utilizatorilor platformei www.topdefender.ro fata de atacuri cibernetice;

- Luarea masurilor de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

- Luarea masurilor de gestionare a diverselor altor riscuri;

- Exercitarea/apararea drepturilor in instanta.

Colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus sunt realizate in temeiul interesului nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala. 

VI. Durata pentru care va prelucram si stocam datele

S.C. TOP DEFENDER S.R.L. va prelucra si stoca datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus sau pana la retragerea consimtamantului de catre dumneavoastra.

Totodata, in cazul in care anumite dispozitii legale ne impun sa stocam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o anumita perioada, vom pastra datele dumneavoastra atat timp cat dispozitiile legale impun.

VII. Destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal 

Putem dezvalui datele dumneavoastra, respectand legislatia aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor persoane terte. 

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastra urmatoarelor categorii de destinatari:

- furnizorilor de servicii de curierat;

- furnizorilor de servicii de plata/bancare;

- furnizorilor de servicii de marketing;

- furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

- furnizorilor de servicii IT;

- altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor noastre;

- autoritatilor publice si instantelor de judecata, in cazul in care avem o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, in functie de contextul necesar.

Cu aceste persoane terte avem clauze contractuale astfel incat datele dumneavoastra sa fie protejate.

Momentan, stocam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Daca va fi cazul, vom lua masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. 

Acesti destinatari pot fi situati in Uniunea Europeana si/sau in Spatiul Economic European, precum si in afara acestora, inclusiv in tari care nu sunt recunoscute ca asigurand un nivel adecvat de protectie, caz in care transferul Datelor cu Caracter Personal se efectueaza doar daca exista garantii adecvate, in conformitate cu legea aplicabila (precum clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana).

VIII. Serviciul de analiza web (Google Analytics/ Google Adwords)

Site-ul nostru web utilizeaza asa numite plugin-uri de la operatorii de retele de socializare: facebook, google+ si canal youtube in scopul de a face legatura intre pagina web si retelele de socializare unde are deschis compania cont.

Google Analytics/ Google Adwords

Pagina noastra web este interconectata cu serviciile de analiza Google Adwords si Google Analytics furnizate de Google Inc. in scopul obtinerii unor date statistice privind activitatea vizitatorilor site-lui, respectiv in scopul imbunatatirii vizibilitatii site-lui in mediul online.

In acest context adresa Dvs. IP anonimizata (scurtata) va ajunge pe un server Google din SUA, unde Google va utiliza aceasta informatie in numele Napochim Imobiliare (Scala Center) in vederea generarii unor rapoarte statistice privind modul in care utilizati site-ul nostru.

Adresa de IP transmisa de browserul Dvs. nu va fi asociata cu alte informatii cu caracter personal detinute de catre Google si astfel Dvs. nu veti putea fi identificat personal prin intermediul adresei IP. 

Daca nu suneti de acord ca browserul Dvs. sa comunice aceasta informatie la Google puteti seta browserul astfel incat sa refuze utilizarea cookie-urilor, sau aveti optiunea sa descarcati si sa instalati resursa gratuita, addon-ul Google Analytics Opt-out Browser. Aceste setari se vor rasfrange asupra tuturor paginilor web accesate din browser-ul Dvs., nu doar asupra site-lui nostru.

Mai multe informatii referitoare la serviciile Google Analyitics si Google Adwords gasiti aici: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/54818?hl=en 

Facebook Pixel este folosit pe site-ul nostru topdefender.ro, un instrument oferit de Facebook pentru a identifica vizitatorii website-ului nostru drept public tinta pentru anunturile Facebook. Folosim asadar Facebook Pixel pentru a afisa anunturile Facebook pe care le publicam doar pentru utilizatorii Facebook care si-au aratat interesul fata de website-ul nostru.

Acest lucru inseamna ca folosim Facebook Pixel pentru a ne asigura ca reclamele noastre de pe Facebook se potrivesc interesului potential al utilizatorilor si nu sunt o pacoste pentru acestia. De asemenea, putem folosi Facebook Pixel pentru a urmari eficienta reclamelor Facebook in scopuri de cercetare statistica si de piata, analizand daca utilizatorii au fost directionati catre website-ul nostru dupa ce au facut clic pe un anunt Facebook (fenomen cunoscut sub numele de „conversie” sau „interactiune utilizator”).

Prelucrarea se intemeiaza in mod legal pe Art. 6, alin. 1, par. 1, lit. a) al DSGVO. Facebook Pixel este direct folosit de Facebook atunci cand vizitati website-ul nostru si poate plasa un modul cookie pe dispozitivul dvs. Daca va autentificati apoi pe Facebook sau vizitati Facebook cat timp sunteti autentificati, vizita dvs. pe website-ul nostru va fi inregistrata in profilul dvs. 

Informatiile pe care le colectam despre dvs. sunt anonime pentru noi, asa ca nu ne ofera nicio informatie despre identitatea utilizatorilor nostri. Cu toate acestea, Facebook stocheaza si proceseaza datele astfel incat o conexiune la profilul de utilizator relevant este posibila. Acest lucru inseamna ca profilele de utilizator pot fi create din datele prelucrate. Facebook prelucreaza datele in conformitate cu Politica de Confidentialitate a Facebook.

Pentru mai multe informatii despre cum functioneaza Facebook Pixel si cum sunt afisate anunturile Facebook, va rugam consultati Politica de Confidentialitate a Facebook: https://www.facebook.com/policy.

Puteti alege ca Facebook Pixel sa nu colecteze si sa nu foloseasca informatiile dvs. pentru a afisa anunturi Facebook. Pentru a configura ce tipuri de anunturi afiseaza Facebook, puteti accesa pagina oferita de Facebook si puteti urma instructiunile cu privire la setarile pentru anunturile pe baza de utilizare: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Setarile sunt independente de platforma, ceea ce inseamna ca se aplica tuturor dispozitivelor, cum ar fi computerele sau dispozitivele mobile. 

Puteti refuza utilizarea de module cookie de urmarire si pentru scopuri promotionale vizitand pagina opt-out a Network Advertising Initiative la adresa http://optout.networkadvertising.org. 

IX. Drepturile persoanei vizate si cum pot fi exercitate

Potrivit Regulamentului G.D.P.R., in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a) Dreptul la acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective;

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului;

c. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul G.D.P.R.;

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri mentionate in Regulamentul G.D.P.R.;

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator in cazul in care exista situatiile prevazute de lege;

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru, in conditiile Regulamentului G.D.P.R.;

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri- care produce efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) - in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment Autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de e-mail: office@topdefender.ro, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, ori la adresa postala: Calea Burdujeni, nr.22, Bl.149, Sc.A, Et.7, Ap.28, Suceava, Suceava. 

X. CONTACT

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta Politica sau la implementarea acesteia, ne puteti contacta la adresa de email: office@topdefender.ro .

Va multumim pentru rabdarea de a parcurge Politica noastra de confidentialitate. Prin inregistrarea datelor Dvs. personale pe website-ul nostru, va exprimati acordul ca acestea sa fie colectate si prelucrate de operatorul TOP DEFENDER  in conditiile mentionate in prezentul document, in conformitate cu prevederile G.D.P.R. si a legislatiei aplicabile in vigoare.

Administrator,
DANIEL AXIINTE
Product added to wishlist
Product added to compare.